aynen bu biri kim olsun. bence sinoki araştırsın eğer iyi sonuçlara ulaşırsa bizde araştıralım
yok canım daha eklemedim. pazartesi den pazartesi ye ölçünüyoruz ya o gün yayınlarken ekleyeceğim.
yuh ne kesiyordun da don et mi.
bu arada kan çıkmasın diye elini sıktıysan diğer parmakların ondan uyuşmuştur.
geçmiş olsun 3 gün kocana yaptırt yemeği filan.
şimdi sinoki olsaydı her şeyi pofidiğine devrederdi
O sarma yine yapıldı diyosun, valla helal olsun
Karaca markasını da hiç sevmem zaten, isabet oldu.
Eline sağlık kuzucum.kıyma çözülmüştü , lahanalar haşlanmıştı bir tek soğanları doğranıp iç harcı karışacaktı yapmasaydım her şey ziyan olacaktı bir de sol elimdi ya sofra bezini salonun orta yerine serdim malzemelerimi koydum üzerine tv nin karşısına oturdum yavaş yavaş yaptım
benim tencerelerimde karaca onlarda bir sıkıntı yaşamadım ama bıçak takımımda kırılan 2. bıçak bu bir tane daha kırılmıştı ama onda zarar görmedim bir birine yapışan donuk köfteleri ayırmaya çalışıyordum
kıyma çözülmüştü , lahanalar haşlanmıştı bir tek soğanları doğranıp iç harcı karışacaktı yapmasaydım her şey ziyan olacaktı bir de sol elimdi ya sofra bezini salonun orta yerine serdim malzemelerimi koydum üzerine tv nin karşısına oturdum yavaş yavaş yaptım
benim tencerelerimde karaca onlarda bir sıkıntı yaşamadım ama bıçak takımımda kırılan 2. bıçak bu bir tane daha kırılmıştı ama onda zarar görmedim bir birine yapışan donuk köfteleri ayırmaya çalışıyordum
Eline sağlık kuzucum.
Daha lezzetli olmuştur sarman, zor şartlar altında sarmışsın, kocan da el atmış, afiyetler olsun.
o donuk köfteleri ben de o şekilde ayırıyorum
sağol canım kesin güzel olmuştur adam soğanları balta ile doğradı sanki kocaman kocaman aralardan fırlıyorlardı sesimide çıkaramıyorum eleştirince alınıyor hiç bir şeye elini sürmüyor
Eki Görüntüle 1408655 Eki Görüntüle 1408656 evet karaca ya şikayet maili yazdım ve aldığım cevap genel olarak bıçaklarımızda üretim kaynaklı hata bulunmamaktadır. faturasıyla mağazamıza iletmeniz durumunda detaylı incelemeye alınabilir. üretim kaynaklı hatası yokmuş sanki ben herkülüm zeusdan aldığım tüm kuvveti bıçağa uyguladığım için bıçak kırıldı
ŞÜKRİYEE NERDESİİİİNNNN
ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM ÇIKMAAAA
GAMZENN NERDESİİİNNN
ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM ÇIKMAAA
SİNOKİİ NERDESİİİNNNNNN
ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM YE BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRIYOR CANIM
bahar yaaaa coook gecmıs osun canmmm. ben evlendğimin 2. haftası sol ısaret parmağımı kesmiştim aynı oyle eklem yeri oynak yer. 9 ay olacak hala kısıtlı hareketlerım. cok agır tasıyamıyorum. doktora kaç kere gittim. en son aldıgım cevap zamanla geçicek bekliceksin olmuştu. bekliyorm hala...
yooooo olamazzz deme öyleee 3-4 güne iyileşir de eskisinden daha iyi olur deeee
bende ilk zamanlar işaret parmağımın kenarını tırnağın yarısını da alarak uçurmuştum 1 ay anca iyileşmişti offf o da çok fenaydı yaa işaret parmağı sürekli bir yerlere değiyor falan iyileşene kadar yeni tırnak uzayana kadar çile çekmiştimm
inşaellah seninki benm gbi değildir cabucak gecerbu arada hala gülüyorum sana . Dün 75 kilo adamı kaldırmışsın bugun karacaya ben herkul muyum diye atar yapıyosun
SELA KIZLAR
Benide kabül edin. zayıflamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?