Kalori Arkadaşım

hayırdır inşallah

Birincisi işlerden çok sıkıldım. Sevmediğim işleri yapmaktan çok sıkıldım. Nerdeyse ağlayacağım.
İkincisi, sevgilimle kelimelik diye bir oyun oynuyoruz, hep bana fark atıyor, onun gördüğü boşlukları ben göremiyorum. Gerçi ben daha yeni başladım, onun 500. oyunudur belki.

2. kolay alıştırmayla bi bakmışsın artık sen yeniosun. ama 1. çözümü zor. sevmeye çalışacaksın. 6 ay önce sevdiği bi pozisyondan sevmediği bi pozisyona getirilen ben söylüorum bunu

2. kolay alıştırmayla bi bakmışsın artık sen yeniosun. ama 1. çözümü zor. sevmeye çalışacaksın. 6 ay önce sevdiği bi pozisyondan sevmediği bi pozisyona getirilen ben söylüorum bunu
Genel olarak işimi seviyorum, iş yerimde problemli bir yer değil. ama dönem dönem işlere tahammül edemiyorum. Mesela şu an o kadar çok işim var ki ama konsantre olamıyorum, yapmak istemiyorum, angarya geliyor.

hosbulduk canim, korkmayin hiccc ben verdiysem ohoooo
Bide herkes benim gibi 30 kilo almiyor yaaa
Bende öyle veremem diye bekleseydim suan hala 95 kiloydum,yine bi 7li rakamlar daha bi motive ediyo az kaldi diyosun falan...
Hamilemisiniz sizde ?

yok canım değilim, kalmadan kilo vereyim öyle kalayım istiyorum

Kaynattıktan sonra içinceki meyveleri de rondodan geçirecek miyim peki ? Yoksa sadece suyunu mu ıcıcem

susu canım kolonoskopi diyetinde meyve posası yasak komposto suyu içebilirsin sadece(ben sırf bu yüzden şekerli sevmememe rağmen enerjim düşmesin diye şekerli yapıp içmiştim) içindeki meyveler posalı, posalı gıdalardan uzak dur yoksa iyice temizlenmez, göremezler ve tekrarlatırla

Genel olarak işimi seviyorum, iş yerimde problemli bir yer değil. ama dönem dönem işlere tahammül edemiyorum. Mesela şu an o kadar çok işim var ki ama konsantre olamıyorum, yapmak istemiyorum, angarya geliyor.

tez zmanda atlatırsın inş zor bi süreç biliorum

Keske bende calissam hanimlar,evde patlamak üzereyim yaa...dogum iznimi bir yil daha uzattim,belki 3.seneyi bile alabilirim...gebe kalir kalmaz zaten raporlu evde yattim,yani 1,5 seneyi askin evdeyim
hic bana göre degil ev hanimligi , insan evde hic isi bitmiyor.
Ise giderken toparla temizle cik,aksam mis gibi eve gel ooohhhh....simdi günün 15 saati temizlik vs
ay yaz gelse izine ihtiyacim varrrr

aa oyunu bende oynuyorum çok zevkli kelimenin katları ve harflerin katlarına dikkat ettin mi birde yıldızın üzerine geldinmi mihendiz nakavt olur hiç merak etme sen çözersin

Bu bende de oluyor cnm. İşler çok yoğun olduğunda daha çok hissediyorum. Bunun bende bulamadım çözümünü

kesinlikle katılıyorum ev işleri çok yorucu ve hiç bitmiyor
memur musun sende cnm bu kadar izin alabildiğine göre

Bugün çözdüm ki benimki bu oyunu oynarken yardım alıyor.
İnternette hile programları var, harf oluşturucu siteler var. Yoksa başka türlü mümkün değil bu kadar iyi oynaması.

Gülme kızım valla, ben de kendimi salak gibi hissediyorum kaç gündür.
Dur sennnn alacağım ben onun ifadesini.

çakallll müyendiz sevdiceğini oyuna getiriyor hiç centilmence değil

bende oynuyordum o oyunu ama uzun zamandır bakmıyorum çok vakit alıyor öyle yarın saat takılıyım gidiyim tarzında değil

kesinlikle katılıyorum ev işleri çok yorucu ve hiç bitmiyor
memur musun sende cnm bu kadar izin alabildiğine göre
Yok canim Almanyada yim...burda 3 sene dogum izni,ama sadece ilk sene ücretli,yani ücretli dedigim maasinin yüzde 67sini verdiler...simdi artik cocuk parasi kaldi geriye

Yok canim Almanyada yim...burda 3 sene dogum izni,ama sadece ilk sene ücretli,yani ücretli dedigim maasinin yüzde 67sini verdiler...simdi artik cocuk parasi kaldi geriye

o da iyiymiş burada özel şirketler 4 ay sonra gözünün içine bakıyor yaa çalışsın yada istifa etsin diye

Gülme kızım valla, ben de kendimi salak gibi hissediyorum kaç gündür.
Dur sennnn alacağım ben onun ifadesini.

Al kız al üşenmemişde mihendiz gitmiş hilleri bulmuş hemide sevdiceğini hilelerle oyuna getirmiş

çakallll müyendiz sevdiceğini oyuna getiriyor hiç centilmence değil

bende oynuyordum o oyunu ama uzun zamandır bakmıyorum çok vakit alıyor öyle yarın saat takılıyım gidiyim tarzında değil

evet helede karşındaki tanımadığınsa bekleki oynayacak

ayyyy mükemmel bence ücretsizde olsa bebek için sorunsuz izin kullanabilmek çok güzel. Tabi ücretli olsa çok çok daha güzel olurdu o ayrı
o da iyiymiş burada özel şirketler 4 ay sonra gözünün içine bakıyor yaa çalışsın yada istifa etsin diye

aynen Allah özelde çalışanlara yardım etsin. Bende çok çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…