Kızlar benim bi sıkıntım var.
hayırdır cnmKızlar benim bi sıkıntım var.
hayırdır inşallah
Birincisi işlerden çok sıkıldım. Sevmediğim işleri yapmaktan çok sıkıldım. Nerdeyse ağlayacağım.hayırdır cnm
Birincisi işlerden çok sıkıldım. Sevmediğim işleri yapmaktan çok sıkıldım. Nerdeyse ağlayacağım.
İkincisi, sevgilimle kelimelik diye bir oyun oynuyoruz, hep bana fark atıyor, onun gördüğü boşlukları ben göremiyorum. Gerçi ben daha yeni başladım, onun 500. oyunudur belki.
Genel olarak işimi seviyorum, iş yerimde problemli bir yer değil. ama dönem dönem işlere tahammül edemiyorum. Mesela şu an o kadar çok işim var ki ama konsantre olamıyorum, yapmak istemiyorum, angarya geliyor.2. kolay alıştırmayla bi bakmışsın artık sen yeniosun. ama 1. çözümü zor. sevmeye çalışacaksın. 6 ay önce sevdiği bi pozisyondan sevmediği bi pozisyona getirilen ben söylüorum bunu
hosbulduk canim, korkmayin hiccc ben verdiysem ohoooo
Bide herkes benim gibi 30 kilo almiyor yaaa
Bende öyle veremem diye bekleseydim suan hala 95 kiloydum,yine bi 7li rakamlar daha bi motive ediyo az kaldi diyosun falan...
Hamilemisiniz sizde ?
Kaynattıktan sonra içinceki meyveleri de rondodan geçirecek miyim peki ? Yoksa sadece suyunu mu ıcıcem
Genel olarak işimi seviyorum, iş yerimde problemli bir yer değil. ama dönem dönem işlere tahammül edemiyorum. Mesela şu an o kadar çok işim var ki ama konsantre olamıyorum, yapmak istemiyorum, angarya geliyor.
Amin canım, inşallah.tez zmanda atlatırsın inş zor bi süreç biliorum
Birincisi işlerden çok sıkıldım. Sevmediğim işleri yapmaktan çok sıkıldım. Nerdeyse ağlayacağım.
İkincisi, sevgilimle kelimelik diye bir oyun oynuyoruz, hep bana fark atıyor, onun gördüğü boşlukları ben göremiyorum. Gerçi ben daha yeni başladım, onun 500. oyunudur belki.
Genel olarak işimi seviyorum, iş yerimde problemli bir yer değil. ama dönem dönem işlere tahammül edemiyorum. Mesela şu an o kadar çok işim var ki ama konsantre olamıyorum, yapmak istemiyorum, angarya geliyor.
Keske bende calissam hanimlar,evde patlamak üzereyim yaa...dogum iznimi bir yil daha uzattim,belki 3.seneyi bile alabilirim...gebe kalir kalmaz zaten raporlu evde yattim,yani 1,5 seneyi askin evdeyim
hic bana göre degil ev hanimligi , insan evde hic isi bitmiyor.
Ise giderken toparla temizle cik,aksam mis gibi eve gel ooohhhh....simdi günün 15 saati temizlik vs
ay yaz gelse izine ihtiyacim varrrr
Bugün çözdüm ki benimki bu oyunu oynarken yardım alıyor.aa oyunu bende oynuyorum çok zevkli kelimenin katları ve harflerin katlarına dikkat ettin mi birde yıldızın üzerine geldinmi mihendiz nakavt olur hiç merak etme sen çözersin
Bu bende de oluyor cnm. İşler çok yoğun olduğunda daha çok hissediyorum. Bunun bende bulamadım çözümünü
Bugün çözdüm ki benimki bu oyunu oynarken yardım alıyor.
İnternette hile programları var, harf oluşturucu siteler var. Yoksa başka türlü mümkün değil bu kadar iyi oynaması.
Gülme kızım valla, ben de kendimi salak gibi hissediyorum kaç gündür.
Dur sennnn alacağım ben onun ifadesini.
Yok canim Almanyada yim...burda 3 sene dogum izni,ama sadece ilk sene ücretli,yani ücretli dedigim maasinin yüzde 67sini verdiler...simdi artik cocuk parasi kaldi geriyekesinlikle katılıyorum ev işleri çok yorucu ve hiç bitmiyor
memur musun sende cnm bu kadar izin alabildiğine göre
Yok canim Almanyada yim...burda 3 sene dogum izni,ama sadece ilk sene ücretli,yani ücretli dedigim maasinin yüzde 67sini verdiler...simdi artik cocuk parasi kaldi geriye
Dur sennnn alacağım ben onun ifadesini.
çakallll müyendiz sevdiceğini oyuna getiriyor hiç centilmence değil
bende oynuyordum o oyunu ama uzun zamandır bakmıyorum çok vakit alıyor öyle yarın saat takılıyım gidiyim tarzında değil
Yok canim Almanyada yim...burda 3 sene dogum izni,ama sadece ilk sene ücretli,yani ücretli dedigim maasinin yüzde 67sini verdiler...simdi artik cocuk parasi kaldi geriye
o da iyiymiş burada özel şirketler 4 ay sonra gözünün içine bakıyor yaa çalışsın yada istifa etsin diye
Hosbulduk canim cook tesekkür ederim
Kalori saymaya 5 sene evvel ilk kizimdan sonra basladim , ozaman 25 kilo verdim.
Gecen sene oglum oldu,hatta yarin dogumgünü
dogumdan iki ay sonra yine kalori saymaya basladim,gebe kaldigimda 70 kiloydum,boyum 165.
Diyete devam ediyordum kaza diyelim oldu
doguma girerken 110 kiloydumciktim 95,ondan sonra basladim diyete....simdiye kadar.
arada cok mola verdim,hani sütüm azaldi,disi cikti,yok uyumadik gece,yinede sonuctan gayet memnunum
Yediklerim 1300 kaloriyle sinirli, ve günde en az yarim saat yürürüm oglumla.Yürümediysem haftada 3 kere epileptik aletime binerim yarim saatden.
Mesela bugünki menüm su;
Sabah
1 yumurta + yarim cay bardagi az yagli sütten yagsiz omlet
kk peynir
10 zeytin ( Zeytin kalori cok düsük aciktikca agzima atarim coookk faydasi var )
sekersiz cay
sinirsiz yesillik
ögle
bir kase ispanak corbasi
4 kasik pilav vb
3 kasik yogurt
bol salata ( icine bir kasik zeytinyagi )
aksam tavuk eti izgarada
4 kasik yine makarna vb
bol salata
bir kase corba
ara ögün olarak kahve iciyorum sütlü vaz gecemiyorum
bazen 3-5 zeytin
aksam yatmadan evvel bir bardak sicak süt
Menüm bu , buna benzer....ben kendime hicbirseyi yasaklamadim.Bugün fazla yediysem,yarin 200 kalori az yedim,veya spor yaptim vs.
Hayatimdan tamamen cikardigim tek besin kizartmalar.
Hamur isini pek yapmam,yaparsamda cok az yerim yani ayda 2-3 kere yapiyosam onun tartida eksisini görmedim.
Malum dönemde canim cook tatli cekerse Hurmayla bastiririm
#aklima geldikce yazicam cok oldu dimi kusura bakmayin öfff cenem düsük de biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?