cok Sükür Gavur dediklerimiz insana öyle deger veriyorki,hele bebek ve cocuklara.Görsniz habire dogurayim dersinizo da iyiymiş burada özel şirketler 4 ay sonra gözünün içine bakıyor yaa çalışsın yada istifa etsin diye
cok tesekkür ederim,beraber mükemmel olalim insallah yolum uzunefsam09 hosgeldiniz harikasiniz..
cok Sükür Gavur dediklerimiz insana öyle deger veriyorki,hele bebek ve cocuklara.Görsniz habire dogurayim dersiniz
cok Sükür Gavur dediklerimiz insana öyle deger veriyorki,hele bebek ve cocuklara.Görsniz habire dogurayim dersiniz
Hanimlar kac kalori yiyorsunuz ortalama günde ?
cok tesekkür ederim,beraber mükemmel olalim insallah yolum uzun
canceğezlerim günaydınlar. tartıdaki eksilenleri görünce bu sabah bi mutluyum bi mutluyum anlatamam ilgililere duyurulurayda2kilogo
harikaymış şu an çocuğumun kardeşsiz olmasının tek sebebi doğumdan sonraki kısıtlı izin mevzusu.
vay vay vayyy rakibim olmasaydın alkışlayasım vardı emme alkışlamayacamcanceğezlerim günaydınlar. tartıdaki eksilenleri görünce bu sabah bi mutluyum bi mutluyum anlatamam ilgililere duyurulurayda2kilogo
ben bu günaydınını üstüme almıyorum canım. çünkü dediğin gibi değilim. fimfitim ben Allah a şükür. sarkık bi yerim yokGünaydın topiğin koca popolu, sarkık vucutlu hatunları (kendimde dahil belkide en çok bende sarkıklık vardır)
günaydın canımgünaydın kızlar
vay vay vayyy rakibim olmasaydın alkışlayasım vardı emme alkışlamayacam
ben bu günaydınını üstüme almıyorum canım. çünkü dediğin gibi değilim. fimfitim ben Allah a şükür. sarkık bi yerim yok
günaydın canımnasılsın nasıl gidiyor...
ben bu günaydınını üstüme almıyorum canım. çünkü dediğin gibi değilim. fimfitim ben Allah a şükür. sarkık bi yerim yok
kızlar yeşil mercimekli börek yaptınız mı hiç??
ooo benim memleketimin ünlü bükmesi vardır hamuru don yağıyla açılır içine yeşil mercimek süpper ötesi süpperrrkızlar yeşil mercimekli börek yaptınız mı hiç??
dr oetker den öğrendimayda böyle sıkı kalmayı nereden öğrendi
ben çok sarkıkım ya
biz aynıyız geyik muhabbet gidiyor işte. bu arada senin rakibin şuşu ve sinoki olsun . hemen hemen aynı kilolardasınız. siz 3 lü yarışsanıza.çok şükür diyorum canım iyi olacağım sizler nasılsınız uzak kaldım
yapmadım ama yedim canım ben çok beğendim sanki kıymalıymıs gıbıydı tadı
canım benm sen iyi oldu arayı kapatırsınçok şükür diyorum canım iyi olacağım sizler nasılsınız uzak kaldım
yapmadım ama yedim canım ben çok beğendim sanki kıymalıymıs gıbıydı tadı
ooo benim memleketimin ünlü bükmesi vardır hamuru don yağıyla açılır içine yeşil mercimek süpper ötesi süpperrr
dr oetker den öğrendim
biz aynıyız geyik muhabbet gidiyor işte. bu arada senin rakibin şuşu ve sinoki olsun . hemen hemen aynı kilolardasınız. siz 3 lü yarışsanıza.başka varmıydı o kiloda hatırlayamadım.
bende kocamın yedirttiği pizza ve ekler pastanın 400 gr ını vermişim. hala artıdayım ama pazartesiye göre
yeşil mercimekli bulgur pilavı yap ufff olsada yesem
yok kızım ölçüsü. haşlamanın ölçüsümü olur. doldur suyu tencereye at mercimekleri. arada al bi tane ıssır yumuşamışmı bak. yumuşadıysa al sudan süz. soğan kavur yağda sonra süzdüğün mercimekleri ekle üstüne. karabiber tuz koy. karıştır kavur azcık. al sana börek içi.bana uyar gamzenn ciğimm rakip olalımmmm
ayda yeşil mercimeği nasıl yapmam gerekiyor su ölçüsü ve pişirme süresi konusunda yardımlarını rica ediyorum
yeter bu kadar başarılı rakip bana. sen miladım olacaksın ezip geçeceğim seni canikom.olsun sende kilo verdirmekte iddalısın ya sana bi başarı daha tattırırız belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?