Kalori Arkadaşım

cok Sükür Gavur dediklerimiz insana öyle deger veriyorki,hele bebek ve cocuklara.Görsniz habire dogurayim dersiniz

ne güzel yaa

Hanimlar kac kalori yiyorsunuz ortalama günde ?

cok tesekkür ederim,beraber mükemmel olalim insallah yolum uzun

ben 1000 kalorinin altına diyete başlayalı düşmedim. Dikkat ettim

Günaydın topiğin koca popolu, sarkık vucutlu hatunları (kendimde dahil belkide en çok bende sarkıklık vardır )

canceğezlerim günaydınlar. tartıdaki eksilenleri görünce bu sabah bi mutluyum bi mutluyum anlatamam ilgililere duyurulur ayda2kilogo
vay vay vayyy rakibim olmasaydın alkışlayasım vardı emme alkışlamayacam
Günaydın topiğin koca popolu, sarkık vucutlu hatunları (kendimde dahil belkide en çok bende sarkıklık vardır )
ben bu günaydınını üstüme almıyorum canım. çünkü dediğin gibi değilim. fimfitim ben Allah a şükür. sarkık bi yerim yok

günaydın kızlar
günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor...

ayda böyle sıkı kalmayı nereden öğrendi

ben çok sarkıkım ya

çok şükür diyorum canım iyi olacağım sizler nasılsınız uzak kaldım

kızlar yeşil mercimekli börek yaptınız mı hiç??

yapmadım ama yedim canım ben çok beğendim sanki kıymalıymıs gıbıydı tadı

kızlar yeşil mercimekli börek yaptınız mı hiç??
ooo benim memleketimin ünlü bükmesi vardır hamuru don yağıyla açılır içine yeşil mercimek süpper ötesi süpperrr

ayda böyle sıkı kalmayı nereden öğrendi

ben çok sarkıkım ya
dr oetker den öğrendim

biz aynıyız geyik muhabbet gidiyor işte. bu arada senin rakibin şuşu ve sinoki olsun . hemen hemen aynı kilolardasınız. siz 3 lü yarışsanıza. başka varmıydı o kiloda hatırlayamadım.

canım benm sen iyi oldu arayı kapatırsın
sıkıntılarınız geçmiştir inş

ben de arkadaşımda yedim kıymalı zannettim çok beğendim kendim denedim berbat oldu
mercimeği arkadaşımdaki kadar pişiremedim mi ezemedim mi anlayamadım bir bilene sorayım dedim
o böreği yedikten sonra eve paket paket yeşil mercimek aldım tarihleri geçmek üzere bi el atın benim bu mercmeklere

olsun sende kilo verdirmekte iddalısın ya sana bi başarı daha tattırırız belki

bana uyar gamzenn ciğimm rakip olalımmmm

ayda yeşil mercimeği nasıl yapmam gerekiyor su ölçüsü ve pişirme süresi konusunda yardımlarını rica ediyorum

bende kocamın yedirttiği pizza ve ekler pastanın 400 gr ını vermişim. hala artıdayım ama pazartesiye göre

yeşil mercimekli bulgur pilavı yap ufff olsada yesem

bende kocamın yedirttiği pizza ve ekler pastanın 400 gr ını vermişim. hala artıdayım ama pazartesiye göre

yeşil mercimekli bulgur pilavı yap ufff olsada yesem

400 gr 1 günde oo maşallah 30 dk wc de geçirdin yine dimiii çakkkalll

kız ben sana mercimekli börekten bahsediyorum sen bana mercimekli bulgur pilavından
annenin telefonunu ver aarayacam ona soracam böreklik yeşil mercimek içi nasıl hazırlanır diye

bana uyar gamzenn ciğimm rakip olalımmmm

ayda yeşil mercimeği nasıl yapmam gerekiyor su ölçüsü ve pişirme süresi konusunda yardımlarını rica ediyorum
yok kızım ölçüsü. haşlamanın ölçüsümü olur. doldur suyu tencereye at mercimekleri. arada al bi tane ıssır yumuşamışmı bak. yumuşadıysa al sudan süz. soğan kavur yağda sonra süzdüğün mercimekleri ekle üstüne. karabiber tuz koy. karıştır kavur azcık. al sana börek içi.
olsun sende kilo verdirmekte iddalısın ya sana bi başarı daha tattırırız belki
yeter bu kadar başarılı rakip bana. sen miladım olacaksın ezip geçeceğim seni canikom.
dün akşam o yaş pastadan incecik bi dilim yedim. yatmadan da magnum mini yedim yine. onlara rağmen yine iyi zayıflamışım ay ben bide boğazımı tutabilsem neler vericem neler de tutamıyorum işte. ama kocama inat tutacağım. tutacağım. tutacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…