Kalori Arkadaşım

bana uyar gamzenn ciğimm rakip olalımmmm

ayda yeşil mercimeği nasıl yapmam gerekiyor su ölçüsü ve pişirme süresi konusunda yardımlarını rica ediyorum
olur cnm ayda bıraktı beni nede olsa susu danda ses cıkmadı hedef 60 son 2 ay benım ıcın hadı bakalım

süper buna rağmen kilo veiosan metabolizma sana rağmen direnio demekki verecem de verecem die

aaa aşk olsun sen beni 70 kilolarda bıraktın gittin 66 lara

evet ama sende dusmedın pesıme hemen terkettın benı yok magnum yok yaş pasta off
yalnız bu aralar bende de bı tatlı ıstegı başladı dıkkat edıyorum bırde kıslar benım derım un gıbı dokuluyor camasırlarım hep bembeyaz oluyor cıldım kuruydu ama bacaklarımda olurdu sımdı gogsumde bıle var kuruluk dıyetdenmıdır kı

ama denedimde olmadı canım suyu mercimekleri geçecekmi mercimekler şişip patlayacakmı yapamadım aydaa

ya nasıl yersin dün ne konuştuk biz seninle adama çemkirmişsin çemkirmişsin oturup pastadan yemişsin utanmadan magnum mini yemişsin hemde yatarken pes doğrusu

olur cnm ayda bıraktı beni nede olsa susu danda ses cıkmadı hedef 60 son 2 ay benım ıcın hadı bakalım

benm hedefimde 60 cnmmm
pazartesi bakalım hangimiz daha çok vermiş olacağız

diyet arkadaşımda varmıydın kız sen
ne yemişsin bakicemmm

süper buna rağmen kilo veiosan metabolizma sana rağmen direnio demekki verecem de verecem die

aklıma vermicem videosu geldi vermicem vermicem

çok güldüm haa aynen valla bana direniyor kilo vermek için vücudum.
kremlen. baby yağı sür banyodan sonra havlunu giymeden. ıslak vücuduna.

patlatma mercimekleri neden patlatıyorsun. yumuşayınca çıkar sudan.

canım vitamin eksikliğinden olabilir yemene dikkat et değerlerini ölçtürmeni tavsiye ederim.

ama patlatmassam pişer mi ? suyu yüzleyecek mi kaç dk pişecek acaba

sürüyorum kıs heryerimi yağlayıp cıkıyorum ama anlamadım

canım vitamin eksikliğinden olabilir yemene dikkat et değerlerini ölçtürmeni tavsiye ederim.

ama patlatmassam pişer mi ? suyu yüzleyecek mi kaç dk pişecek acaba

d vitamıı eksikliği cıkmısdıya ondan mı acep herhalde susu dada cıkmıs onada bı sorayım bakalım oylemı ondada

oğlumda oldu geçenlerde inanılmaz kuruydu cildi döküntüler vardı. devamlı su içirdim zorla falan o derece. devam ederse doktora giderim demiştim ama devam etmedi. sıvı az tüketmekten olabilir. küçük bi ihtimal ama a vitamini fazlalığından olabilir.

sen mercimekli börek yapma canım yapılmışı otur ye lütfen

yaa aydaaaaaaa

sürüyorum kıs heryerimi yağlayıp cıkıyorum ama anlamadım

d vitamıı eksikliği cıkmısdıya ondan mı acep herhalde susu dada cıkmıs onada bı sorayım bakalım oylemı ondada

olabilir cnm ozz dediği gibi suya da dikkat et bi kaç gün dene olmadı acil doktora git

Günaydın kızlarrr yine kaynatmışsınız

ayda nasıl yersin yaaa sabah ne diyorsun akşam ne yapıyorsun offff offff pastaya dayanamayıp yedin magnum nereden aklına girdi sen kal hep 70 te tamam mı ?????

sinoki kuzum yeşil mercimeklerini düdüklüde haşla 25 dk da helva kıvamına geliyor sonra diğer malzemelerini koyar kavurur yaparsın böreğini veeeeee ayrıca kaç haftadır ya + dasın yada sabit kilodasın nereden geliyor bu börek merakı burada börek tarifi bakınacağına spor araştır da sarkıklıkların toparlansın

gamzenn duş jelimi kullanıyorsun sabun mu ??? sabunsa zeytinyağlı sabun var yeşil o cildi çok güzel yapıyor nemlendiriyor beyaz sabun cildi acayip kurutur
diğer bir ihtimal az su içiyorsundur cildin içten nemsiz kalıyordur

70 DE KALMAYACAM İŞTECİK

canim ya senin memleket nire ?
Afyon olabilir mi don yagi mercimekli bükme falan ?
Bende afyonluyum da hemseri olma ihtimalimiz yüksek gibi göründü gözüme
Evet en önemlisi 1000 kalorinin altina düsmemek aman verdiklerimizi almayalim,kilo da takilmaya raziyim yani almayayim yeterrr

Bu arada Günaydin Hanimlarr, sohbetiniz cok tatli ya surdan firlayip bir bir sarilasim geldi

Sabah sekersiz cayim, bir haslanmis yumurta,2 ince dilim kepekli ekmek 10 adet zeytin yedim
aldigim kalori 270

Sonrasinda bir saat yürüyüse gittim agir agir ama verdigim kalori 115

Ögle yemeginde ne yapsam diye kivranmaya basladim, pirasa olcak gibi gibi

Canımlar günaydınnnn. Hayırlı sabhalarr. Gücü kuvveti bitmiş bi ben olarak karşınızdayım. Size dünün bilançosunu vermek isterdim ammavelakinn Pazartesi günü dana gibi yemiştim hatırlıyorsanız. Dün sabah işe çook geç kaldm uyuyakalmışım tuvaletemi bile yapmadan giyindm çıktım tartılmayı da unuttum akşam tartıldm 66,2 Dim demek sabah 66 ,8 falan olmuştum :/ Ama ne yedim beeeehhh bu sabah tartıldm 65,8 Çıktım . O akşam o kadar yemeseydim Şimdi net 65 Görcektim. Neyse ama ya değdi valla Çok güzeldi

ayda2kilogo sen niye bu kadar iradesizsin yaaaa

Hamburger -desin galiba kusum keyfın yerınde maşşalh.

34bta26 KirazHanim gunaydın cıcımler :)

gamzenn Gördün mü ben sana rakip olalım dediğimde kabul etmemiştin ama ayda2kilogo seni tek kalemde sildi Hadi hayırlı yarışlar bakalım, Güzel güzel ye kuzum

+ dayım diye ben mercimekli börek yememyim mi
kız misafir çağırmam lazım onlar için gerekiyor ellerin dert görmesin Allah razı olsun vallahi çok güzel yazmışsın hemen deneyeceğim çoooooooooooooooooook kocaman teşekkür ederim.
Ponpon kızlar senin için geliyor 34bta26hobbaaaaaaa

sarkık konusunu açmayaydın eiydi kalbim ve beynimden vurdun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…