olur cnm ayda bıraktı beni nede olsabana uyar gamzenn ciğimm rakip olalımmmm
ayda yeşil mercimeği nasıl yapmam gerekiyor su ölçüsü ve pişirme süresi konusunda yardımlarını rica ediyorum
aaa aşk olsun sen beni 70 kilolarda bıraktın gittin 66 laraolur cnm ayda bıraktı beni nede olsasusu danda ses cıkmadı hedef 60 son 2 ay benım ıcın hadı bakalım
yok kızım ölçüsü. haşlamanın ölçüsümü olur. doldur suyu tencereye at mercimekleri. arada al bi tane ıssır yumuşamışmı bak. yumuşadıysa al sudan süz. soğan kavur yağda sonra süzdüğün mercimekleri ekle üstüne. karabiber tuz koy. karıştır kavur azcık. al sana börek içi.
yeter bu kadar başarılı rakip bana. sen miladım olacaksın ezip geçeceğim seni canikom.
dün akşam o yaş pastadan incecik bi dilim yedim. yatmadan da magnum mini yedim yine.onlara rağmen yine iyi zayıflamışım ay ben bide boğazımı tutabilsem neler vericem neler de tutamıyorum işte. ama kocama inat tutacağım. tutacağım. tutacağım.
aaa aşk olsun sen beni 70 kilolarda bıraktın gittin 66 lara
yok kızım ölçüsü. haşlamanın ölçüsümü olur. doldur suyu tencereye at mercimekleri. arada al bi tane ıssır yumuşamışmı bak. yumuşadıysa al sudan süz. soğan kavur yağda sonra süzdüğün mercimekleri ekle üstüne. karabiber tuz koy. karıştır kavur azcık. al sana börek içi.
yeter bu kadar başarılı rakip bana. sen miladım olacaksın ezip geçeceğim seni canikom.
dün akşam o yaş pastadan incecik bi dilim yedim. yatmadan da magnum mini yedim yine.onlara rağmen yine iyi zayıflamışım ay ben bide boğazımı tutabilsem neler vericem neler de tutamıyorum işte. ama kocama inat tutacağım. tutacağım. tutacağım.
olur cnm ayda bıraktı beni nede olsasusu danda ses cıkmadı hedef 60 son 2 ay benım ıcın hadı bakalım
süper buna rağmen kilo veiosan metabolizma sana rağmen direnio demekki verecem de verecem die
çok güldüm haa aynen valla bana direniyor kilo vermek için vücudum.süper buna rağmen kilo veiosan metabolizma sana rağmen direnio demekki verecem de verecem die
kremlen. baby yağı sür banyodan sonra havlunu giymeden. ıslak vücuduna.evet ama sende dusmedın pesıme hemen terkettın benıyok magnum yok yaş pasta off
yalnız bu aralar bende de bı tatlı ıstegı başladı dıkkat edıyorum bırde kıslar benım derım un gıbı dokuluyor camasırlarım hep bembeyaz oluyor cıldım kuruydu ama bacaklarımda olurdu sımdı gogsumde bıle var kuruluk dıyetdenmıdır kı
patlatma mercimekleri neden patlatıyorsun. yumuşayınca çıkar sudan.ama denedimde olmadı canım suyu mercimekleri geçecekmi mercimekler şişip patlayacakmı yapamadım aydaa
ya nasıl yersin dün ne konuştuk biz seninle adama çemkirmişsin çemkirmişsin oturup pastadan yemişsin utanmadan magnum mini yemişsin hemde yatarken pes doğrusu
benm hedefimde 60 cnmmm
pazartesi bakalım hangimiz daha çok vermiş olacağız
diyet arkadaşımda varmıydın kız sen
ne yemişsin bakicemmm
aklıma vermicem videosu geldi vermicem vermicem
evet ama sende dusmedın pesıme hemen terkettın benıyok magnum yok yaş pasta off
yalnız bu aralar bende de bı tatlı ıstegı başladı dıkkat edıyorum bırde kıslar benım derım un gıbı dokuluyor camasırlarım hep bembeyaz oluyor cıldım kuruydu ama bacaklarımda olurdu sımdı gogsumde bıle var kuruluk dıyetdenmıdır kı
çok güldüm haa aynen valla bana direniyor kilo vermek için vücudum.
kremlen. baby yağı sür banyodan sonra havlunu giymeden. ıslak vücuduna.
patlatma mercimekleri neden patlatıyorsun. yumuşayınca çıkar sudan.
canım vitamin eksikliğinden olabilir yemene dikkat et değerlerini ölçtürmeni tavsiye ederim.
ama patlatmassam pişer mi ? suyu yüzleyecek mi kaç dk pişecek acaba
çok güldüm haa aynen valla bana direniyor kilo vermek için vücudum.
kremlen. baby yağı sür banyodan sonra havlunu giymeden. ıslak vücuduna.
patlatma mercimekleri neden patlatıyorsun. yumuşayınca çıkar sudan.
canım vitamin eksikliğinden olabilir yemene dikkat et değerlerini ölçtürmeni tavsiye ederim.
ama patlatmassam pişer mi ? suyu yüzleyecek mi kaç dk pişecek acaba
sen mercimekli börek yapma canımyapılmışı otur ye lütfen
sürüyorum kıs heryerimi yağlayıp cıkıyorum ama anlamadım
d vitamıı eksikliği cıkmısdıya ondan mı acep herhalde susu dada cıkmıs onada bı sorayım bakalım oylemı ondada
70 DE KALMAYACAM İŞTECİKGünaydın kızlarrr yine kaynatmışsınız
ayda nasıl yersin yaaa sabah ne diyorsun akşam ne yapıyorsun offff offff pastaya dayanamayıp yedin magnum nereden aklına girdi sen kal hep 70 te tamam mı ?????
sinoki kuzum yeşil mercimeklerini düdüklüde haşla 25 dk da helva kıvamına geliyor sonra diğer malzemelerini koyar kavurur yaparsın böreğini veeeeee ayrıca kaç haftadır ya + dasın yada sabit kilodasın nereden geliyor bu börek merakı burada börek tarifi bakınacağına spor araştır da sarkıklıkların toparlansın
gamzenn duş jelimi kullanıyorsun sabun mu ??? sabunsa zeytinyağlı sabun var yeşil o cildi çok güzel yapıyor nemlendiriyor beyaz sabun cildi acayip kurutur
diğer bir ihtimal az su içiyorsundur cildin içten nemsiz kalıyordur
EVVETKızlar survivor izliyor musunuz?
canim ya senin memleket nire ?ooo benim memleketimin ünlü bükmesi vardır hamuru don yağıyla açılır içine yeşil mercimek süpper ötesi süpperrr
dr oetker den öğrendim
biz aynıyız geyik muhabbet gidiyor işte. bu arada senin rakibin şuşu ve sinoki olsun . hemen hemen aynı kilolardasınız. siz 3 lü yarışsanıza.başka varmıydı o kiloda hatırlayamadım.
Günaydın kızlarrr yine kaynatmışsınız
ayda nasıl yersin yaaa sabah ne diyorsun akşam ne yapıyorsun offff offff pastaya dayanamayıp yedin magnum nereden aklına girdi sen kal hep 70 te tamam mı ?????
sinoki kuzum yeşil mercimeklerini düdüklüde haşla 25 dk da helva kıvamına geliyor sonra diğer malzemelerini koyar kavurur yaparsın böreğini veeeeee ayrıca kaç haftadır ya + dasın yada sabit kilodasın nereden geliyor bu börek merakı burada börek tarifi bakınacağına spor araştır da sarkıklıkların toparlansın
gamzenn duş jelimi kullanıyorsun sabun mu ??? sabunsa zeytinyağlı sabun var yeşil o cildi çok güzel yapıyor nemlendiriyor beyaz sabun cildi acayip kurutur
diğer bir ihtimal az su içiyorsundur cildin içten nemsiz kalıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?