hoşbulduuuum :)Hosbulduk
vay vay vayyy gıcıklıkda son nokta
sen iyicene dayak istiyon anlaşılan .
hem zayıfım demiş kendini övmüş bizi de koca popolu evli hatun demiş.
var ya o koca popolu evli hatunlar seni popolarının arasına bi sıkıştırırlarnefes alacak delik bulamazsın delik var da ordan nefes almanı tavsiye etmem gözümden yaş geldi yeminle
o zayıf emme
eee sen kaç kaloriden hesaplıyorsun 1 adanayı
sen kaç kilosun SeptemberRosevay vay vayyy gıcıklıkda son nokta
var ya o koca popolu evli hatunlar seni popolarının arasına bi sıkıştırırlarnefes alacak delik bulamazsın delik var da ordan nefes almanı tavsiye etmem gözümden yaş geldi yeminle
o zayıf emme
anam mesaiyim bitmiş çalışın marabalar ozz_24638 kaçarrr
bu kadarına da pessssvay vay vayyy gıcıklıkda son nokta
o zayıf emme
Gecen yil nisan ayinda basladim ağustos ayinda bu kiloma inmistim ama aylardir sabitim almiyorumda wermiyorumda.hedefim 55
Gecen yil nisan ayinda basladim ağustos ayinda bu kiloma inmistim ama aylardir sabitim almiyorumda wermiyorumda.hedefim 55
Seni takip ediyodum gecen yildan beri gercekten tebrik ederim 90lardan bu kilolara inmek kolay degilbende aylardır alıp veriyorum 65-67 arası
Kaloride saydım aksam 5ten sonra meyvede dahil hic bisey yemedim.ama eski iradem yok yemeye baslafimmi ipten bosanmis gibi yiyorum.[/Q
bende 70den 66 ya düştüm 2 ayda ama iradem kalmadı hep bozuyorum diyetimi
52.4 kiloyum.sen kaç kilosun SeptemberRose
bende yemeyecem artık 5 den sonra bişey. ancak bi magnum mini yersem yerim o kadar.Kaloride saydım aksam 5ten sonra meyvede dahil hic bisey yemedim.ama eski iradem yok yemeye baslafimmi ipten bosanmis gibi yiyorum.
İstanbuldayim canimbende yemeyecem artık 5 den sonra bişey. ancak bi magnum mini yersem yerim o kadar.
bu arada nerden geldi bu melek aramızahangi şehirdesin.
ilk ay aslında ödem ve su kaybı olduğundan çabuk veriliyor, daha sonraları yağ yakmaya başlayınca haliyle yavaşlıyor kilo vermemizBen ilk ay cok hızlı zayiflamistim sonra yawasladi suandada tamamen durdu
sen baya zayıfmışsn ya fazlan hiç yok ne güzel52.4 kiloyum.
Ama temmuz ayından beri bunun altına düşemedim.
Aynen öyle gercektenilk ay aslında ödem ve su kaybı olduğundan çabuk veriliyor, daha sonraları yağ yakmaya başlayınca haliyle yavaşlıyor kilo vermemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?