Kalori Arkadaşım

ben ilk giris 7 km la isindikdan sonra 5km en son 5 dk da 3-4 km arasi canim,muhakkak isin.Epileptik gercekten mükemmel hertarafin calisiyor harika

ayiptir söylemesi oglusum bir sene evvvel öyle olustu, disari saapmaktan

Çok istiyorum artık . Bakıyorum etrafımdaki herkes hamile. :) Eşimin arkadaşının eşiyle beraberdik haftasonu. tuhaf haller içindeydş hamilelik belirtisi gibi yani . Test yap dedim dün haber verdi hamileymiş :) Çok da yakınız. o kadar heveslendim ki beraber olsa diye :) Eşime söledim hayırlı olsun demeden once hemen 'biz ne zaaman ' yazmış :))))) 14 Nisan maceramı atlatayım hemen yapıcam inşaellaahh

efendime söylimmmm 25 dklik epileptik maceram bitti hanmlar,310 kcl yaktim 8,5 km yürüdüm...aksama vaktim olmayablir,oglum ögle uykusu uyuyor 2 saattir,demekki aksama erken yatmicak,degerlendiirim dedim,,,simdide kizimi almaya gidiyorum krese oraya da bi 20 dk yürüyüs sayarim,,,ama bu kadar yeter erkenden yoruldum

kızlar bi sağlıkçı olarak sizlere önerim doğal yollarla korunun. bunun içinde sizin deil eşinizin korunması lazım. hap yada spiral yada iğne vs. vücuda dışardan verilen bu hormon bozucular ileride başınıza bela olur. aşırı kilo alımı bunların en basidi. aşırı kanama kanser hormonel biçok rahatsızlık. en iyisi en garantisi ve benmde tercih ettiğim yöntem kondom.

hemşire misin? sağlıkçı derken mesleğin ne??

Dışarı da mı sakıncalı ?

Dışarı da mı sakıncalı ?

onun sakıncası korunma yüzdesinin çok düşük olması ben evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım ilk zamanlar geri çekilme yöntemini kullanıyorduk. hamile kalsamda fark etmez diyoduk zaten. ve sonuç ortadaaaa oğluşum şimdi 5 yaşında. ama belki biz olsada farketmez dediğimiz için rahat davranmış olabiliriz.

ay kızlar 2 dk gttittim yine neler kaynatmışsınız öyle

ayıp şeler okudum

Aydaaaaaa pizza dedin dedin suanda benim dkranda süper pizzalar dönüya yaaaa offf
sonunda başardım

Yorma kendini bu kadar aaa

beğenmedi yemeği anlaşılan geçmiş olsun canım.

afiyet olsun yarasin canım iyiki düşmüş diğeri de masana

benim düdüklü akşam yine fıslıyordu taze fasulye yaptım dondurucuda vardı onu pişirdim
çiğ den koysaydin malzemeleri

Hamile olma ihtimalin var mı?
sen de durmadan herkese hamile misin diye sorup duruyon valla. Kız başım dönüyor midem bulanıyor neden acaba yaa

sen önce dr a git bi belki de izin vermeyecek hamileliğe. Kistini tedavi edecektir belki.

sen adamın isteklerini kendi sağlığından önde tutmamalısın bence
ya yok bende sevmem o yönden ömür boyu cekilmez ya
Hormonsuz spiral kullaniyorum, tabi dezavantajlari var ama sunun surasinda bi 20 sene sonra menopoza girerim insallah diye düsünüyrm

seni bu hafta ezicem demek isterdim emmeeee diyemiom dilimi bağladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…