O bi korunma yöntemi değil kuzum
İyi bu zamana kadar sakata gelmemişsiniz.
ben ilk giris 7 km la isindikdan sonra 5km en son 5 dk da 3-4 km arasi canim,muhakkak isin.Epileptik gercekten mükemmel hertarafin calisiyor harikacanım yürüyüşe üşeniyorum hazırlan çık vs. bi de evde eliptik bisiklet var, eşim çalışıyor 1 saat ama ben 15 dkka sonra pancar gibi oluyorum. acaba hızlı mı yapıyorum? 15 dkkada kaç km oluyo senin ki?
ayiptir söylemesi oglusum bir sene evvvel öyle olustu, disari saapmaktanDoğal yollardan korunuyoruz kuzum, Dışarı şaapıyo işte söyletme beni
Sıkıldım ben de ama mecbur napalım.. :)
spiral kullansan, en memnun kaldigim yöntemDoğal yollardan korunuyoruz kuzum, Dışarı şaapıyo işte söyletme beni
Sıkıldım ben de ama mecbur napalım.. :)
ayiptir söylemesi oglusum bir sene evvvel öyle olustu, disari saapmaktan
spiral kullansan, en memnun kaldigim yöntem
kızlar bi sağlıkçı olarak sizlere önerim doğal yollarla korunun. bunun içinde sizin deil eşinizin korunması lazım. hap yada spiral yada iğne vs. vücuda dışardan verilen bu hormon bozucular ileride başınıza bela olur. aşırı kilo alımı bunların en basidi. aşırı kanama kanser hormonel biçok rahatsızlık. en iyisi en garantisi ve benmde tercih ettiğim yöntem kondom.
kızlar bi sağlıkçı olarak sizlere önerim doğal yollarla korunun. bunun içinde sizin deil eşinizin korunması lazım. hap yada spiral yada iğne vs. vücuda dışardan verilen bu hormon bozucular ileride başınıza bela olur. aşırı kilo alımı bunların en basidi. aşırı kanama kanser hormonel biçok rahatsızlık. en iyisi en garantisi ve benmde tercih ettiğim yöntem kondom.
hemşire misin? sağlıkçı derken mesleğin ne??
Dışarı da mı sakıncalı ?
yanlis anlamamisim :-Dben ilk giris 7 km la isindikdan sonra 5km en son 5 dk da 3-4 km arasi canim,muhakkak isin.Epileptik gercekten mükemmel hertarafin calisiyor harika
Kondomu adam istermiki ?
Ya onu gectim ben bile hoslanmiyorum ondan yaaa
sonunda başardımAydaaaaaa pizza dedin dedin suanda benim dkranda süper pizzalar dönüya yaaaa offf
Yorma kendini bu kadar aaaDÜN AKŞAM Bİ SPOR YAPTIM KIZLAR KENDİMİ AŞTIM RESMEN. NORMALDE 1 SAAT 5.5 KM HIZLA TEMPOLU Bİ ŞEKİLDE YÜRÜRDÜM. AMA BU SEFER 7 KM HIZLA 10 DK KOŞTUM. YÜRÜYÜŞ HIZIMIDA 6 KM YE ÇIKARDIM. ANLADIMKİ BU TATLI REKABET VE PAZARTESİ GÜNÜ YAPTIĞIMIZ BİLDİRİMLER BENİ İNANILMAZ MOTİVE EDİYOR.
beğenmedi yemeği anlaşılanGünaydın kızlar.
Canım annem yetişti imdadıma, aradım ne yapayım diye.
Baget aldım giderken. Onları havuc ve patates ile bir güzel pişirdim. Düdüklüde yapayım dedim anneme, tavuk çabuk pişer parçalanır dedi, hevesim kursağımda kaldı
Yanına da tavuk suyu ile pirinç pilavı yaptım.
Babam çok iştahsızdı ama, yemedi doğru düzgün.
afiyet olsun yarasin canım iyiki düşmüş diğeri de masanakızlarrr şaşkınlığımı sizinle paylaşmak istiyorum arkadaşım Oreo kakaolu bisküvi ikram etti bende 1 tane alayım dedim ardından 2. si de masama düştü o da senin kısmetinmiş dedi 2 sinide yedim sonra merak ettim kaç kaloriymiş diye1 tanesi 53 kaloriymiş ohaaaaa dedim ne lan bu baklavamı ne koymuşlar bunun içine diye sinir oldummmm
çiğ den koysaydin malzemeleribenim düdüklü akşam yine fıslıyordu taze fasulye yaptım dondurucuda vardı onu pişirdim
sen de durmadan herkese hamile misin diye sorup duruyon valla. Kız başım dönüyor midem bulanıyor neden acaba yaaHamile olma ihtimalin var mı?
sen önce dr a git bi belki de izin vermeyecek hamileliğe. Kistini tedavi edecektir belki.Bu dönemde sinirli oluyorum Hamburger dün akşam kayınvalidemdeydık. Çorba pilav nohut vardı . Nohutu farklı yapıyo o güzel de oluyo, yanında da dayanamadım Pilav yedim 3 yemek kaşıgı oğlen yemegımı evden getirdim bugun.. SALATA..... :/ Acil toparlanmam lazım. 2 ayda 6 Kilo daha vermem lazım . Sonra çocuk yapmam lazım hooouuuuufffffffffff
ya yok bende sevmem o yönden ömür boyu cekilmez yasen adamın isteklerini kendi sağlığından önde tutmamalısın bence
sonunda başardım
Yorma kendini bu kadar aaa
beğenmedi yemeği anlaşılangeçmiş olsun canım.
afiyet olsun yarasin canım iyiki düşmüş diğeri de masana
çiğ den koysaydin malzemeleri
sen de durmadan herkese hamile misin diye sorup duruyon valla. Kız başım dönüyor midem bulanıyor neden acaba yaa
sen önce dr a git bi belki de izin vermeyecek hamileliğe. Kistini tedavi edecektir belki.
sende benim ağzımı bağla cicim yenecem seni yine gamzene sinokiye beni geçenlere yetişeceği m öbür hafta regl olu cam o hafta kilo veremem zaten bu hafta verdim verdimseni bu hafta ezicem demek isterdim emmeeee diyemiom dilimi bağladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?