Kalori Arkadaşım

ya yok bende sevmem o yönden ömür boyu cekilmez ya
Hormonsuz spiral kullaniyorum, tabi dezavantajlari var ama sunun surasinda bi 20 sene sonra menopoza girerim insallah diye düsünüyrm
menepozu iple çekenide ilk görüyom

sende benim ağzımı bağla cicim yenecem seni yine gamzene sinokiye beni geçenlere yetişeceği m öbür hafta regl olu cam o hafta kilo veremem zaten bu hafta verdim verdim

ben de bugunlerde olmam gerekiyodu ama olmadım geciktii. Kilo almak istemiyorum yaa. Resmen mutsuz oluyorum

sende benim ağzımı bağla cicim yenecem seni yine gamzene sinokiye beni geçenlere yetişeceği m öbür hafta regl olu cam o hafta kilo veremem zaten bu hafta verdim verdim

sende spor yapsana bak belki ters teper yiyerek zayıflayıp sporla kilo alırısın falan ne süper olur

aaaa ayıpsın tabi ki de çiğden koydum

sen naptın yedin mi pizzaları

ev ahalisine lazanya yapicam, bende hindi fümeli salata yicem hanimlar bugün
ara ögün üsenmessem bir türk kahvesi icmek istiyorum
bu hafta sporla 2000 kcl harcamak istiyorum allahin izniyle yaa 1 hafta diyet yapmadim iki gün toparlim 2000 kaloriyle bari 5 gün olsun,bir hafta diyet birakilirmi manyak kizzz

ayiptir söylemesi oglusum bir sene evvvel öyle olustu, disari saapmaktan

saapamamışsınız demekki

spiral kullansan, en memnun kaldigim yöntem

spiralle bi tanıdığım 3 kez hamile kaldı, sonrası spiral alındı ama düşük tehlikesi diye 3 ündede hamilelik boyu yattı. böyle bi tanıklıktan sonra spirale güvenemem, çektiklerini gözümle gördüm

süpersin bende 2 saat yürüdüm

canım ben hapı bırakınca over kistim büyüyo ve kanama riski var, o yüzden hamilelik düşünene kadar bırakamam. tabi bizimde işimize geldi. poşet sevmiom ben ya

yanlis anlamamisim :-D
25 dk 9km yakin oluyor canim en az 5 km yürüyorum hergün epileptikde

bende 15 dkk 4 km yapıorum, az o zaman benimki. benden daha hızlı kullanıosun ölürüm herhalde ben, neyse alıştırıcam artık kendimi

Kondomu adam istermiki ?
Ya onu gectim ben bile hoslanmiyorum ondan yaaa

bende hoşlanmıyorum yaaaaaa

Yedim valla pizzalari

Birazdan pasta yiyeceğim kızlar.
Ohhhh sefam olsun. Her yanım hasta dolu zaten, moral depolamam lazım.

yiyin yiyin!!!! bende markette kuzu gibi baktığım halde almıyım hiç bişey

Kız sen benim adımı nerden öğrendin?

kız bi yerde bahar ve didem diye adınız geçio. sizinkileri biliom o yüzden bi de özleminkini biliom adını soyadını nick yaptıydı yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…