menepozu iple çekenide ilk görüyomya yok bende sevmem o yönden ömür boyu cekilmez ya
Hormonsuz spiral kullaniyorum, tabi dezavantajlari var ama sunun surasinda bi 20 sene sonra menopoza girerim insallah diye düsünüyrm
yenemeyecen inş.sende benim ağzımı bağla cicim yenecem seni yine gamzene sinokiye beni geçenlere yetişeceği m öbür hafta regl olu cam o hafta kilo veremem zaten bu hafta verdim verdim
sende benim ağzımı bağla cicim yenecem seni yine gamzene sinokiye beni geçenlere yetişeceği m öbür hafta regl olu cam o hafta kilo veremem zaten bu hafta verdim verdim
biktim beee en güzel dönem gebelik dönemi oohh mis temiz ismenepozu iple çekenide ilk görüyom
sende benim ağzımı bağla cicim yenecem seni yine gamzene sinokiye beni geçenlere yetişeceği m öbür hafta regl olu cam o hafta kilo veremem zaten bu hafta verdim verdim
laborantlık ve sağlık teknikerliği mezunuyum
sağlık teknikeri ama kadrom bi nevi hemşirelikte diyebilirsin
ben de bugunlerde olmam gerekiyodu ama olmadım geciktii. Kilo almak istemiyorum yaa. Resmen mutsuz oluyorum
biktim beee en güzel dönem gebelik dönemi oohh mis temiz is
bende öyle olduydusende spor yapsana bak belki ters teper yiyerek zayıflayıp sporla kilo alırısın falan ne süper olur
bende
kız Allah seni hep güldürsünn öldüm gülmekten
bende öyle olduydu
sonunda başardım
Yorma kendini bu kadar aaa
beğenmedi yemeği anlaşılangeçmiş olsun canım.
afiyet olsun yarasin canım iyiki düşmüş diğeri de masana
çiğ den koysaydin malzemeleri
sen de durmadan herkese hamile misin diye sorup duruyon valla. Kız başım dönüyor midem bulanıyor neden acaba yaa
sen önce dr a git bi belki de izin vermeyecek hamileliğe. Kistini tedavi edecektir belki.
sana noluyo kızım sana demedim ki yenicem diye sana yetisicem dedim. Ay bu kızın hala benle yarişası var herhalde.yenemeyecen inş.
kocan inş. akşama ekler getirir
Yani ben empati kuruyorum
Doğal yollardan korunuyoruz kuzum, Dışarı şaapıyo işte söyletme beni
Sıkıldım ben de ama mecbur napalım.. :)
O bi korunma yöntemi değil kuzum
İyi bu zamana kadar sakata gelmemişsiniz.
Kız sen benim adımı nerden öğrendin?çok empatik olma bakim
kızzzz nasıl güvenion
susus bak bekar kız bile ne diyo, bence de didem çok sakat
ayiptir söylemesi oglusum bir sene evvvel öyle olustu, disari saapmaktan
spiral kullansan, en memnun kaldigim yöntem
efendime söylimmmm 25 dklik epileptik maceram bitti hanmlar,310 kcl yaktim 8,5 km yürüdüm...aksama vaktim olmayablir,oglum ögle uykusu uyuyor 2 saattir,demekki aksama erken yatmicak,degerlendiirim dedim,,,simdide kizimi almaya gidiyorum krese oraya da bi 20 dk yürüyüs sayarim,,,ama bu kadar yeter erkenden yoruldum
kızlar bi sağlıkçı olarak sizlere önerim doğal yollarla korunun. bunun içinde sizin deil eşinizin korunması lazım. hap yada spiral yada iğne vs. vücuda dışardan verilen bu hormon bozucular ileride başınıza bela olur. aşırı kilo alımı bunların en basidi. aşırı kanama kanser hormonel biçok rahatsızlık. en iyisi en garantisi ve benmde tercih ettiğim yöntem kondom.
yanlis anlamamisim :-D
25 dk 9km yakin oluyor canim en az 5 km yürüyorum hergün epileptikde
Kondomu adam istermiki ?
Ya onu gectim ben bile hoslanmiyorum ondan yaaa
Yedim valla pizzalari
Birazdan pasta yiyeceğim kızlar.
Ohhhh sefam olsun. Her yanım hasta dolu zaten, moral depolamam lazım.
Kız sen benim adımı nerden öğrendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?