Kalori Arkadaşım

kızlarrr bademciklerim arıyor hasta oluyorum galiba oysaki dün vitamin deposu çorbası yapmıştım
hatta eşime reklam yapıyordum bu çorba ölüyü diriltir çorbası falan diye şimdi ben yamuluyorum galiba

hafta sonu kahvaltıları bambaşka geçiyor yaaa seviyorum kahvaltı menüsünü + da olmamın sebebi de taaa kendisidir.

Ewet c zor bi ksdin ama nihayetinde anne we katlaniyoruz oste. Yspcak bisey yok bunuda boyle idare etcaz artik

tüp mide hakkında ne düşünüyorsunuz?

Canım gelmedi mesajın.

Gittim kuzum ama bütün hafta sonu evdeydim sanırım kaçırmış olabilirim.
Ve perşembeden tuvalete çıkmıyordum.

bende evdeydim (keşke bugünde evde olsaydımmm ) sadece c.tesi günü 1 saatliğine pazara gittim oda arabayla pazarın kapısına kadar gidip 3-5 tezgahtan alacaklarımı alıp aynen döndüm

hafta sonu benimde metabolizmam yavaşlıyor hafta içi wc ye daha sık gidiyorum

Adaçayı içebilirsin canım ya da pastil al ya da antiseptik sprey de olabilir.

Hem suyu da az içiyorum ben evdeyken.
Yemeyi biraz da abartınca kaçınılmaz son oluyor.

Hem suyu da az içiyorum ben evdeyken.
Yemeyi biraz da abartınca kaçınılmaz son oluyor.

aynen zaten az olan su tüketimim hafta sonu 0 a iniyor
ama p.tesi tartı günü diye bir çok abur cuburdan uzak duruyorum
bu hafta sonu eşim gözümün önünde neler yedi saymaya hafızam yetmez ama ben dayandım yemedim bazılarından da tadımlık aldım

Sen kısıtlayabiliyormuşsun yine, ben yapamıyorum onu maalesef.
Cumartesi bir baklava, pazar bir baklava yedim, kurabiye yedim kaç tane, gofret yedim, çekirdek yedim.

Buralar çok soğuk..
Ohh hanfendi güneşin tadını çıkarmaya başlamış bile, güneş kremi de sür bari..

Cnm üzme kendini duraklama dönemidir belkı

-800 tatlım hadı bakalım böyle olunca tadı cıkmıyor kızlar canlanalım bıraz sınoki ve susu

Bu hafta iddalıyım misafirlik olayları var ammmaaaaa 1. ben olacammmmmm siz görürsünüz pisiklete vurcam kırbacıııııı ağzımada vurucam kırbacıı

kızlar kendime zayıflama günlüğü oluşturdum. hergün foto çekip kaydediyorum bilgisayarıma buda üzerime dar gelen başka bir tuniğim musmutlu oldum sabah içinde. ama yolumuz daha uzun tabi

Eklentiler

• 20150316_133129.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…