O zaman sen özel mesajla gönder adını.ay kizlar instg da ben ekliyemiyorum tabletten.cep olmasi lazim,cebim tamirde carsamba günü geliyo
hesabi olan atsin ben carsamba ekliyim madem o zaman a kadar sabredin
seklinizi semalinizi merak ettim yawww
attim cnm ekle bakalim benüüüO zaman sen özel mesajla gönder adını.
Canım gelmedi mesajın.attim cnm ekle bakalim benüüü
Gittim kuzum ama bütün hafta sonu evdeydim sanırım kaçırmış olabilirim.Rose prensesimmmm + da çıkmışsın yüzmeye gitmedin mi???
Ewet c zor bi ksdin ama nihayetinde anne we katlaniyoruz oste. Yspcak bisey yok bunuda boyle idare etcaz artik
tüp mide hakkında ne düşünüyorsunuz?
Canım gelmedi mesajın.
Gittim kuzum ama bütün hafta sonu evdeydim sanırım kaçırmış olabilirim.
Ve perşembeden tuvalete çıkmıyordum.
Adaçayı içebilirsin canım ya da pastil al ya da antiseptik sprey de olabilir.kızlarrr bademciklerim arıyor hasta oluyorum galiba oysaki dün vitamin deposu çorbası yapmıştım
hatta eşime reklam yapıyordum bu çorba ölüyü diriltir çorbası falan diye şimdi ben yamuluyorum galiba
hafta sonu kahvaltıları bambaşka geçiyor yaaa seviyorum kahvaltı menüsünü + da olmamın sebebi de taaa kendisidir.
Hem suyu da az içiyorum ben evdeyken.bende evdeydim (keşke bugünde evde olsaydımmm ) sadece c.tesi günü 1 saatliğine pazara gittim oda arabayla pazarın kapısına kadar gidip 3-5 tezgahtan alacaklarımı alıp aynen döndüm
hafta sonu benimde metabolizmam yavaşlıyor hafta içi wc ye daha sık gidiyorum
Adaçayı içebilirsin canım ya da pastil al ya da antiseptik sprey de olabilir.
Hem suyu da az içiyorum ben evdeyken.
Yemeyi biraz da abartınca kaçınılmaz son oluyor.
Sen kısıtlayabiliyormuşsun yine, ben yapamıyorum onu maalesef.aynen zaten az olan su tüketimim hafta sonu 0 a iniyor
ama p.tesi tartı günü diye bir çok abur cuburdan uzak duruyorum
bu hafta sonu eşim gözümün önünde neler yedi saymaya hafızam yetmez ama ben dayandım yemedim bazılarından da tadımlık aldım
Buralar çok soğuk..BEN GELDİM YORULDUM ACAYİP GÜNEŞ GÖZLÜĞÜMÜ NİYE TAKMADIM DİYE İYİ SÖYLENDİM KENDİME. KIRIŞMIYIM DİYE KISMADIM DA GÖZLERİMİ PÖRTLEK PÖRTLEK YÜRÜDÜM GELDİM. KAFAMA GÜNEŞ GEÇMEMİŞTİR UMARIM.
Buralar çok soğuk..
Ohh hanfendi güneşin tadını çıkarmaya başlamış bile, güneş kremi de sür bari..
SUUUSUUUUUUUUUUNNNNNN
hay sizin çenenize beynim döndü kaç sayfa okudum saymadım
bundan sonra akşamları ve hafta sonu geyik yapmak olmasın yaaaa geçmişi okuyacağım diye 2 kg verdim
neyse ayda tablo için ellerine sağlık
kilo veren kızlar yağlarınıza sağlık
kilo veremeyen kızlar gırtlağınıza sağlık
melek kv de uyuz oldum kaç yaşına gelmiş kadın derdi nedir de sizinle uğraşıyor senin yerinde olsam bende ona gıcıklık yapardım çorbasına müsil atıp wc ye koştururken izler kıs kıs gülerdim
ayyy kafam karma karışık oldu zaten sabahtan beri bir sürü işle uğraştım birde burayı okudum kim ne yazmış karıştırdım resmen
susuuu eşine ailesinin yanında sürpriz yapıp değer vermen onu çok mutlu etmiş çok yerinde bir davranış olmuş tebrikler
neyse ben yemeğe gidiyorum azcık hanım kız olun da az konuşun emi
Cnm üzme kendini duraklama dönemidir belkı
-800 tatlım hadı bakalım böyle olunca tadı cıkmıyor kızlar canlanalım bıraz sınoki ve susu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?