Kalori Arkadaşım

aferim iç..ben hep öyle yapar 1 günde atlatırım..geçmiş olsun..

herkes birinci olmak için hırslansın bence

ya aslında ince ölçüm yapsan 165 ama, ortamda karşı taraf gıcık gıcık sorarsa 167-168 kafama göre sölüyom..

canım 50 gr pirinci nasıl ölçtün, göz kararı neye denk geliyor. kız çay bardağı hesabı söyle

Buralar çok soğuk..
Ohh hanfendi güneşin tadını çıkarmaya başlamış bile, güneş kremi de sür bari..
SÜRDÜM SÜRMEM Mİ SABAH SÜRÜP ÇIKTIM YÜZÜME 50 FAKTÖR. HER AN DENİZE GİDİVERECEK GİBİ KOKUYORUM ZATEN.

ya burası çok soğuk sen bize nie hava atıon ki şimdi zaten hava soğuk bide üstüne pzt sendromu bide senin fotolar 5. olmuşum kederim katlandı
YA BEN ZATEN KARAYIM KARARMAYAYIM DİYE ELİMDEN GELENİ YAPIYOM AMA ÖĞLEN SAATİ YA GÜNEŞ tepede nereye kaçarsam kaçayım kurtulamıyorum. krem de inş işe yaramıştır. yaz gelmeden kararmak istemiyorum.

kızlar kendime zayıflama günlüğü oluşturdum. hergün foto çekip kaydediyorum bilgisayarıma buda üzerime dar gelen başka bir tuniğim musmutlu oldum sabah içinde. ama yolumuz daha uzun tabi
kız ben kendimi kara sanıyordum senin yüzün benden de karaymış ya

Bugun kocis bana izin werdi ise gitmedim. Kendimi ütüye werdim.ütü bende cok fena takinti yaaa.herseyi ütülüyorum coraplar hsric.warmi benim gibi olan.ic camasirlarini bugun utulemeyim katlayip koyayim dedim ama önce dedimki kizim hic utusuz giymedi hasta falan olur,eskme utusuz giymek yakismaz eee benim basim kelmi kendiminkileride utuleyim dedim bi baktim yine herseyi utulemisim. Beni gorunce kaynanamda kendi kiyafetlerini cikardi suandada o yapiyo.ailecek jilet gibi olduk yani

Sen kısıtlayabiliyormuşsun yine, ben yapamıyorum onu maalesef.
Cumartesi bir baklava, pazar bir baklava yedim, kurabiye yedim kaç tane, gofret yedim, çekirdek yedim.

bende yedim az cips , 1 avuç fıstık , yarım eti cin , 1 avuç içi kavrulmuş kahveli bonbon çikolata, pazar kahvaltıda 1,5 adet simit
bu kendimi tutmuş halim gerisini var sen düşün

Buralar çok soğuk..
Ohh hanfendi güneşin tadını çıkarmaya başlamış bile, güneş kremi de sür bari..

çillenme sonra zayıf ve çilli olursun sonra

Bende kara olmaya bayiliyorum ama yaz sonunu buluyo cok gec karariyorum o kadar beyazim yaniii

aferim iç..ben hep öyle yapar 1 günde atlatırım..geçmiş olsun..

yaa içe yaramadı ki başım uğulduyooo , bademciklerim ağrıyor , göğsüm ağrıyooo, kaslarım ağrıyooo

emeklerim boşa gitti eve gidince tencereyi kafama dikeceğim , 2 greyfurt 1 portakal 1 limon sıkıp içeceğim vitamin zehirlenmesi olmazsam iyidir

bende ütüyü severim ama öyle takıntılı değilimmm dış giyim ütülü olsun yeter donlarla uğraşamam

Allah tan öyle bir takıntım yok yoksa kafayı yerdim

ütüden nefret ediyorum ama ütüsüz bir şey giyinmekten de nefret ediyorum

hafta 1 ütü yapıyorum ütü masasını tekli koltuğun önüne kuruyorum ütülenecekleri yanıma alıyorum evin en büyük kupasında yeşil çay yapıyorum onu da yanıma alıyorum çayın yanına atıştırmalık bişeylerde koyuyorum tv karşımda açıyorum film dizi Allah ne verdiyse oturduğum yerden bir yandan çay içip bişiler atıştırıyorum bir yandan tv izliyorum bir yandan ütü yapıyorum anca o zaman çekilir oluyor

en son kv kendikileride çıkradı deyince ahaaa onunkileri de mi ütüledi yoksa dedim ama kendisi ütülemiş

kizlar ben suan hic ütü yapamiyorum ama aslinda coookkk severim, o dolabi acinca herseyin ütülü tertipli olmasi o hosluk bayilirimmmm
sua n anacigim yapiyor elleri dert görmesin ins

Bu arada o saydiginiz gofretler cipsler ben hergün yiyorum onlari yemesem ölürüm
Mesela hergün bir cikolatam vardir yemeden olmaz kesinlikle
O kadar kasmayin beybiler inceciksiniz maasallah

BENDE YAPMIOM PEK GİYDİKÇE ÜTÜLÜORUM ÇOK BİRİKİRSE AŞKİLOTAM SAOLSUN

Yok cnm o camasirlarini ayri yikar utusunu kendi yapar allahtan

Prensip olarak ütüye karşıyım..tekrar buruşacağını bile bile enerji ve zaman kaybı..
hele ki o don ütüleme mümkünnn değil..

evin bir odası boş..çamaşır odası gibi..biz ailecek ütüyü günlük yaparız..sabahki psikolojimize göre ne giyeceksek ütü masasını ilk giden kapar..ve ikinci gelene hadi hadi bırak ben ütüleyeyim der.... kısmet tabi artık kim kapar, kim kapamaz..

işte bu yüzden hani şu filmlerde dizilerde falan oluyo ya askıda jilet gibi ütülü kıyafetlerim hiç olamıyo..

her hafta çıkan ütüleri yaparım biriktirmem yoksa altından kalkamam eşimde benimde iş kıyafetlerimiz var günlük kıyafetlerimiz var yani aslında 2 kişiyiz ama 4 kişilik çamaşır ve ütü çıkıyor vee o ütüsüz çamaşırları dolaba koysan olmaz ütüsüz koymasan nerede kalacak boş odam var ama ben sevmiyorum ortalıkta dağınıklık ve eşimin ne giyineceği belli olmuyor zaten 1 gömleği 30 dk da ütülüyor o yüzdendir ki tüm ütüleri ben yapıyorum veee hepiciğini bitirip yerlerine yerleştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…