Kalori Arkadaşım

ya illa söletcen haaa...ya ödemdir yada gaita..(sabah kan tahlili verdimde camda okudumdu bi cümlede kullanmayı çok istiyodum..)
kobay mıyım ben niye benim üstümde deniyosun dün çıktım tuvalate ama öyle ahım şahım bişey değil 1 haftayı geçmişti. yarın gene içicem ilaç bakalım ne olcak perşembe sabahı

15 dkkada 30 kal falan gösterio

tatlım 15 dakikada en az 100 kalori yakman gerekir sen ya yanlış yerine bakıyorsun yada aletin ayarlarında sıkıntı var yada çok yavaş çeviriyorsun

napcan kız tatlıyı yeme

yiycemde yiycemmmmmm

hemen bakıyoreeeeeee
zevkle... hihahhahaaa...

künefe
profiterol
çikolatalı pasta
şambali
revani..

sen değişik dediyidn ama ben sevdiklerimi sıraladım...refleks olarak..
sağ ol canımmmmm isimleri tanıdık gelsede bakicememm belki değişik birşey bulurum çok mersüüü

http://www.uzmantv.com/konu/trilece-tarifi

kıızz sinokiiiii hayrına şunu yap yaaaaa. istanbulda mıydın sen . Bana da getirr :)))))))))))

ben bunu çok duydumda hiç denemedimmm güzel oluyor mu ben yapabilir miyim acebaaa

kobay mıyım ben niye benim üstümde deniyosun dün çıktım tuvalate ama öyle ahım şahım bişey değil 1 haftayı geçmişti. yarın gene içicem ilaç bakalım ne olcak perşembe sabahı

içimde mi kalsaydı kız.......ben bu durum için günde 1 , bazen 2 tane form çay içiyorum..sende dene..

yaa güzel oluyo mu ne demekkkkkk. müthişş ötesiiiiiii oluyoo . hem hafif te çok kalori olcagını sanmıyorum. yani yerken çok hafif ozellikle. yani normal bi tatlıyla 1 dilimde nakavt. ama trileçe helalinden bi 5 dilim gideri var yani

hiii deneyeyimmm o zamannn sen buradaki tarifi mi yapıyorsun bu siteye güvenebilir miyim

hiii deneyeyimmm o zamannn sen buradaki tarifi mi yapıyorsun bu siteye güvenebilir miyim

ben yapmadım komşum yapmıştı geçen . ölçüleri tam olan bi tek buymuş canım. guveniyorum ona, anlar böyle şeylerden ama şurubunu hazır almıştı burdan. Lt si 8 Tl di

doğadn form..limonlu yada kayısılı sını kullanıyorum..

ya canım benm de duruyo dolapta o çaym ama içmiyorum. bi büyüğüm benimle aynı gun kolonoskopi olmuştu onun sonuçları cıkmıs. dedi ki yıllar once sinameki içmiş zayıflmak için. meğersem o tahriş etmiş bağırsaklarını. o yuzden bağırssak ve dolaylı olarak mide problemi yaşıyormuş. ilaç kullanmaya başlamıştı. o yuzden korktum ben de . eğer tamamlanmış olsaydı muhtemelen benimki de aynı souç çıkacakti cunku ben de aynı hatayı yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…