kızlar günaydıııınnnnnnnnnşşişko ve mutluyum noluyo anlamıyorum
Hamburger sultanımız günaydın :)
sabah uyuyakaldm uayndıgımda 8,45 ti saat. ben 8,40ta evden çıkıyorm normalde. Çok korkunç bi ruya gordum :S
BEN BU HAFTA KOCAN KADAR KONUŞA GİTMEK İSTİOM BAKALIMhemen listeme aldım başka önerebileceğiniz komedi var mı ? polisiye aksiyon gerilim ben bunlarada bayılıyorum
BENDE RÜYAMDA 2 TANE PİİTBUL GÖRDÜM SİMSİYAH. ÖNLERİNDEN GEÇMEM GEREKİODU AMA GEÇİRMEDİLER. EŞİM GELDİ YANIMA ONU TANIDILAR ÖYLE İZİN VERDİLER GEÇMEME. HAYRA YORDUM BENDE AMA KORKUYLA UYANDIM.kızlar günaydıııınnnnnnnnnşşişko ve mutluyum noluyo anlamıyorum
Hamburger sultanımız günaydın :)
sabah uyuyakaldm uayndıgımda 8,45 ti saat. ben 8,40ta evden çıkıyorm normalde. Çok korkunç bi ruya gordum :S
BEN BU HAFTA KOCAN KADAR KONUŞA GİTMEK İSTİOM BAKALIM
BENDE RÜYAMDA 2 TANE PİİTBUL GÖRDÜM SİMSİYAH. ÖNLERİNDEN GEÇMEM GEREKİODU AMA GEÇİRMEDİLER. EŞİM GELDİ YANIMA ONU TANIDILAR ÖYLE İZİN VERDİLER GEÇMEME. HAYRA YORDUM BENDE AMA KORKUYLA UYANDIM.
günaydın canımmmmmm
hayırdır inş.. üstün açıkmı uyudun
itirazım varhemen listeme aldım başka önerebileceğiniz komedi var mı ? polisiye aksiyon gerilim ben bunlarada bayılıyorum
mama canım yabancı korku gerilim ama süper bir filmdi tavsiye ederim birde her çocuk özeldir cocugu olanlar özellikle izlesin derimhemen listeme aldım başka önerebileceğiniz komedi var mı ? polisiye aksiyon gerilim ben bunlarada bayılıyorum
BENDE RÜYAMDA 2 TANE PİİTBUL GÖRDÜM SİMSİYAH. ÖNLERİNDEN GEÇMEM GEREKİODU AMA GEÇİRMEDİLER. EŞİM GELDİ YANIMA ONU TANIDILAR ÖYLE İZİN VERDİLER GEÇMEME. HAYRA YORDUM BENDE AMA KORKUYLA UYANDIM.
kocan kadar konuşun kitabını almayı düşünüyordum ama filminin çekildiğini duyunca vaz geçtim filmi de Hadi inşallah gibi ise izlemesem de olur
yok be canımm. hatta sıkı sıkı sarılıydım öyle ki yatağımla vedalaşamadım diye uyuyakalmışım işte
hayrolsun canım. annem yengem 3tane kız yegenim ve kuçuk ablam bana kalmaya gelmişler her yer darmadağn şu an halılarım yok aynı oyle bomboş gibi ev . annemlere yatın dıyorum ben işe gidicem. çıkıyorum evden burda çarşıdaymışım. geç kalmışım işe rüyamda da . hilal var yegenim 2 yaşında. kayboldu diyo bi tane çocuk bana . ama ismi hilal değil busecan mış :S busecaann busecaann diye bağıra bağıra geziyorum. bi tane kedi geliyo önüme kafası kopmuş ay bu o galiba diyorum. busecan diye diye ağlıyorum. bi tane nalbur gibi bi yer var oraya giriyorm bakıyorm yengem orda gayet normal. busecan nrde yenge diyorm ağlayarak. busecan kim kzım diyo hilal çıkıyo arkasından da. aa burdaymış ölen kimdi ki diyorm kendi kendime . sarılıyorum hilale falan. Çok korktum aama yaaçok değişik bi ruyaydı
kuzum üstünde açık değilmiş akşam neler yedin isimler karışmış olaylar karışmış karmakarışık bir rüya bilinç altında ne yaşıyorsun sen
hayırlara gitsin inşhayrolsun canım. annem yengem 3tane kız yegenim ve kuçuk ablam bana kalmaya gelmişler her yer darmadağn şu an halılarım yok aynı oyle bomboş gibi ev . annemlere yatın dıyorum ben işe gidicem. çıkıyorum evden burda çarşıdaymışım. geç kalmışım işe rüyamda da . hilal var yegenim 2 yaşında. kayboldu diyo bi tane çocuk bana . ama ismi hilal değil busecan mış :S busecaann busecaann diye bağıra bağıra geziyorum. bi tane kedi geliyo önüme kafası kopmuş ay bu o galiba diyorum. busecan diye diye ağlıyorum. bi tane nalbur gibi bi yer var oraya giriyorm bakıyorm yengem orda gayet normal. busecan nrde yenge diyorm ağlayarak. busecan kim kzım diyo hilal çıkıyo arkasından da. aa burdaymış ölen kimdi ki diyorm kendi kendime . sarılıyorum hilale falan. Çok korktum aama yaaçok değişik bi ruyaydı
Ben buradayım canım.kızlarrr ben yemekten geldim buralar bomboş nirelerdesiniz????
Ohhh afiyet olsun.daha iyiyim bahçede yürüyüş yaptım biraz hava açık güneşli şimdi yeşil çayımı içiyorum
Ohhh afiyet olsun.
Ben de daha yemek yiyemedim.
Bizim yemek saatimiz yok maalesef, isteyen istediği çıkıp yiyor, herkes işin durumuna göre hareket ediyor.Neden ??? sen hep geç yiyorsun sabah saat 9 da kahvaltı yapınca acıkmıyor musun? yoksa mecbur mu geç saatlere kalıyor??
Bizim yemek saatimiz yok maalesef, isteyen istediği çıkıp yiyor, herkes işin durumuna göre hareket ediyor.
Bu saatlere bırakmamaya çalışıyorum genelde ama kalıyor işte.
Keşke yemek saatimiz olaydı.
Sen ne yedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?