Kalori Arkadaşım

kızlar günaydıııınnnnnnnnn şşişko ve mutluyum noluyo anlamıyorum
Hamburger sultanımız günaydın :)

sabah uyuyakaldm uayndıgımda 8,45 ti saat. ben 8,40ta evden çıkıyorm normalde. Çok korkunç bi ruya gordum :S

günaydın canımmmmmm

hayırdır inş.. üstün açıkmı uyudun

hemen listeme aldım başka önerebileceğiniz komedi var mı ? polisiye aksiyon gerilim ben bunlarada bayılıyorum
BEN BU HAFTA KOCAN KADAR KONUŞA GİTMEK İSTİOM BAKALIM
BENDE RÜYAMDA 2 TANE PİİTBUL GÖRDÜM SİMSİYAH. ÖNLERİNDEN GEÇMEM GEREKİODU AMA GEÇİRMEDİLER. EŞİM GELDİ YANIMA ONU TANIDILAR ÖYLE İZİN VERDİLER GEÇMEME. HAYRA YORDUM BENDE AMA KORKUYLA UYANDIM.

kocan kadar konuşun kitabını almayı düşünüyordum ama filminin çekildiğini duyunca vaz geçtim filmi de Hadi inşallah gibi ise izlemesem de olur

hayırdır inş....

kocan kadar konuş fragmanı bana pek iç açıcı gelmedi 34bta26 nın deidği gibi hadi inş. benzettim. Hadi inş. hiç sevmediydimm pefff

kocan kadar konuşun kitabını almayı düşünüyordum ama filminin çekildiğini duyunca vaz geçtim filmi de Hadi inşallah gibi ise izlemesem de olur

yok be canımm. hatta sıkı sıkı sarılıydım öyle ki yatağımla vedalaşamadım diye uyuyakalmışım işte

film önerileriniz için çok teşekkür ederimmm..

hayrolsun canım. annem yengem 3tane kız yegenim ve kuçuk ablam bana kalmaya gelmişler her yer darmadağn şu an halılarım yok aynı oyle bomboş gibi ev . annemlere yatın dıyorum ben işe gidicem. çıkıyorum evden burda çarşıdaymışım. geç kalmışım işe rüyamda da . hilal var yegenim 2 yaşında. kayboldu diyo bi tane çocuk bana . ama ismi hilal değil busecan mış :S busecaann busecaann diye bağıra bağıra geziyorum. bi tane kedi geliyo önüme kafası kopmuş ay bu o galiba diyorum. busecan diye diye ağlıyorum. bi tane nalbur gibi bi yer var oraya giriyorm bakıyorm yengem orda gayet normal. busecan nrde yenge diyorm ağlayarak. busecan kim kzım diyo hilal çıkıyo arkasından da. aa burdaymış ölen kimdi ki diyorm kendi kendime . sarılıyorum hilale falan. Çok korktum aama yaa çok değişik bi ruyaydı

kuzum üstünde açık değilmiş akşam neler yedin isimler karışmış olaylar karışmış karmakarışık bir rüya bilinç altında ne yaşıyorsun sen

kuzum üstünde açık değilmiş akşam neler yedin isimler karışmış olaylar karışmış karmakarışık bir rüya bilinç altında ne yaşıyorsun sen

valla ya. :S Akşam çok kaçırdım yaa. kaynanamdaydık nohut yapmış sarma yapmış bi de . çok guzel olmuştu yedim de yedim. :S halılarım yok geçen çarşambadan beri bugun gelcekti , o aklıma gelmişti gece dağınıklıkla ilgli o yerleşmiş olabilir zihnime . Ama hilal ne alaka. Allah korusun yavrumuuu

hayırlara gitsin inş

kızlarrr ben yemekten geldim buralar bomboş nirelerdesiniz????

daha iyiyim bahçede yürüyüş yaptım biraz hava açık güneşli şimdi yeşil çayımı içiyorum

Neden ??? sen hep geç yiyorsun sabah saat 9 da kahvaltı yapınca acıkmıyor musun? yoksa mecbur mu geç saatlere kalıyor??
Bizim yemek saatimiz yok maalesef, isteyen istediği çıkıp yiyor, herkes işin durumuna göre hareket ediyor.
Bu saatlere bırakmamaya çalışıyorum genelde ama kalıyor işte.
Keşke yemek saatimiz olaydı.

Sen ne yedin?

bende buralardayım kızçeler öğlen yemek yedim 30 dk yürüdüm geldim
şehriye çorbası bulgur pilavı yedim şincikte yarım muzumu yicim

3 köfte ,1 baget , 2 ince dilim sucuk ızgara
1 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı kısır

sabahta
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim beyaz ekmek
3-4 çatal peynir

akşama
mercimek çorbası
kuru patlıcan ve biber dolması
haşlanmış enginar
yoğurtlu karnabahar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…