Bayıldım yemeklerine3 köfte ,1 baget , 2 ince dilim sucuk ızgara
1 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı kısır
sabahta
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim beyaz ekmek
3-4 çatal peynir
akşama
mercimek çorbası
kuru patlıcan ve biber dolması
haşlanmış enginar
yoğurtlu karnabahar
Bayıldım yemeklerineafiyet olsun.
Sabah;
1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 yeşil 2 siyah zeytin
2 dilim kızarmış kepek ekmek
Öğlen;
Döner
Her sabah kendi elimle hazırlıyorum. Yumurtamı tam 5 dk kaynatıyorum kayısı kıvamında oluyor. Üstüne de zeytinyağı tuz ve kekik serpiyorum. Sırf bu kahvaltı için sabahları işe uça uça geliyorum. Yüksek derecede motivasyon kaynağı benim için.bende kahvaltına bayıldımm
Bayıldım yemeklerineafiyet olsun.
Sabah;
1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 yeşil 2 siyah zeytin
2 dilim kızarmış kepek ekmek
Öğlen;
Döner
kızlarr gıda intoleransı testini duydunuz mu???
Evde ben de hazırlayamam canım, iş yerinde güzel bi mutfağımız var bizim, orada hazırlıyorum.ya bende böyle kahvaltı yapmak istiyorum şu an inanılmaz imrendim sana ama zaten 6,30 da kalkıom bide kahvaltı etsem ooo
ya bende böyle kahvaltı yapmak istiyorum şu an inanılmaz imrendim sana ama zaten 6,30 da kalkıom bide kahvaltı etsem ooo
Evde ben de hazırlayamam canım, iş yerinde güzel bi mutfağımız var bizim, orada hazırlıyorum.
Ben Sabahları 07.45 te kalkıyorum, 08.10 da evden çıkıyorum, 08.35 te şirketteyim. Kahvaltı hazırlayıp yemem falan derken 09.15 te falan yerime geçiyorum.
Kızlar IPL lazer ile ilgili bi fikriniz var mı?
Ben koltuk altı ve genitale yaptırıyorum alexandrite, hatta 6. seansı yaptık geçen hafta.Alexander ın daha iyi olduğunu duydum ama denemedim IPL yaptırmıştım bundan 4 yıl önce tamamen bitirmedi
hangi bölge için düşünüyorsun
yaz başında bu işlere girişilmez kışın yapılır
Ben koltuk altı ve genitale yaptırıyorum alexandrite, hatta 6. seansı yaptık geçen hafta.
Ben bacak için düşünüyorum şimdi, alexandrite senin bacağını görmez dediler.
Ben de başka bi yöntem arıyorum.
Benimki bitti gibi, sarılar kaldı sadece, onları da görmüyor zaten.IPL görürmüymüş IPL benim genitali bitirmedi sende durumlar nasıl ??
Benimki bitti gibi, sarılar kaldı sadece, onları da görmüyor zaten.
IPL görür de iyi bi yöntem mi onu soruyorum, bitirir mi işte. Zaten bacağımın üst kısımları çok zayıf, altı yaptıracağım sanırım.
Biraz araştırdım da IPL için modern ağda diyorlar.IPL benim sarı ve inceleri görmedi
Sen ve ben bekçilik yaptık bugün.bugün kimse yazmadı hayırdır yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?