Kalori Arkadaşım

Bayıldım yemeklerine afiyet olsun.

Sabah;
1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 yeşil 2 siyah zeytin
2 dilim kızarmış kepek ekmek

Öğlen;
Döner

bende kahvaltına bayıldımm
Her sabah kendi elimle hazırlıyorum. Yumurtamı tam 5 dk kaynatıyorum kayısı kıvamında oluyor. Üstüne de zeytinyağı tuz ve kekik serpiyorum. Sırf bu kahvaltı için sabahları işe uça uça geliyorum. Yüksek derecede motivasyon kaynağı benim için.

Bayıldım yemeklerine afiyet olsun.

Sabah;
1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 yeşil 2 siyah zeytin
2 dilim kızarmış kepek ekmek

Öğlen;
Döner

ya bende böyle kahvaltı yapmak istiyorum şu an inanılmaz imrendim sana ama zaten 6,30 da kalkıom bide kahvaltı etsem ooo

ya bende böyle kahvaltı yapmak istiyorum şu an inanılmaz imrendim sana ama zaten 6,30 da kalkıom bide kahvaltı etsem ooo
Evde ben de hazırlayamam canım, iş yerinde güzel bi mutfağımız var bizim, orada hazırlıyorum.
Ben Sabahları 07.45 te kalkıyorum, 08.10 da evden çıkıyorum, 08.35 te şirketteyim. Kahvaltı hazırlayıp yemem falan derken 09.15 te falan yerime geçiyorum.

kızlar bu arada önümüzdeki hafta diyetisyene gidiorum 2 haftadır yerimde saymamdan sebep artık motivasyonum yerlerde bide bu yolu deneyelim yanlış yaptığım bişeyler var zannedersem

bende 6,30 da kalkıyorum

gıda intoleransı testi kişinin vücudunun sindiremediği yada yaramayan gıdaların listesini veriyormuş ve kişi bu gıdaları hayatından çıkarınca daha rahat kilo verip bağışıklık sistemi daha kuvvetli oluyormuş daha sağlıklı oluyormuş

ayrıca başka bir yerde duymuştum mesela kişinin yumurtaya intoleransı var o kişi yumurta yediğinde vücudu günlerce haftalarca o yumurtayı tolere etmeye çalışıyormuş

07,45 mi ne güzel yaaaaaa

sanırım ayda rezidans yapıyor
nedir bu yoğunluğu anlayamadım aydaaa kızzz yedin mi Kemal paşaları

Ben koltuk altı ve genitale yaptırıyorum alexandrite, hatta 6. seansı yaptık geçen hafta.
Ben bacak için düşünüyorum şimdi, alexandrite senin bacağını görmez dediler.
Ben de başka bi yöntem arıyorum.

IPL görürmüymüş IPL benim genitali bitirmedi sende durumlar nasıl ??

IPL görürmüymüş IPL benim genitali bitirmedi sende durumlar nasıl ??
Benimki bitti gibi, sarılar kaldı sadece, onları da görmüyor zaten.
IPL görür de iyi bi yöntem mi onu soruyorum, bitirir mi işte. Zaten bacağımın üst kısımları çok zayıf, altı yaptıracağım sanırım.

IPL benim sarı ve inceleri görmedi
Biraz araştırdım da IPL için modern ağda diyorlar.
Yani tamamen bitirmiyormuş.
Benim ki tamamen bitti gibi, memnunum yani şimdilik.
Rahatsız olursam 2 seans daha yapacak gittiğim yer. Onun tarihlerine de ben karar vereceğim.
Kaldı ki ben genital ve kol altı için 6 seans için 300 TL ödedim. normalde doldu seans sayım ama dediğim gibi istersen 2 seans daha yapalım dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…