Sen ve ben bekçilik yaptık bugün.
Benimki nasil, dun hediye geldi.aynen :)
bende çiçek topiklerinde gezindim çok güzel kaktüsler var bende istiyorum
evlendiğimizde almıştım 3,5 yıl olacak aldığım gibi duruyor uyuz
Herkese merhabalar kızlarrr.bugün çok aksiliklerle basladik güne ama dewamı güzel oldu cok şükür...kizima werdigim elbise siparisi gelmedi,aradım adreste bi sorun olmuş,sinirlerim zıpladı resmen.actim agzimi yumdum gozumu,en sonundadaiptal ettim.kızımı biraz erken aldim okuldan,kızkıza yemek yedik sonra sinemaya gittik.sonra esim geldi alisweris merkezine oyun alanina götürdük kuzumu gönlünce oynadı,eglendi.
Ayy en onemli yerini atlamisim.sabah okula biraktiktan sonra ewe geldim odasini süsledim,birsürü balonlar astım heryere,ewe gelirkende cok guzel bi ugurböcegi seklinde pasta aldim.aksam ewe geldik odasini görünce hawalara uctu resmen.çok hüzel bi gün geçirdik
Benimki nasil, dun hediye geldi.
Yok canimçok güzelmişşş benim evde bi tane var ama 3,5 yıldır olduğu yerde sayıyor
kızz senin müyendiz sana kaktüs mü hediye ettii
Benimki nasil, dun hediye geldi.
Herkese merhabalar kızlarrr.bugün çok aksiliklerle basladik güne ama dewamı güzel oldu cok şükür...kizima werdigim elbise siparisi gelmedi,aradım adreste bi sorun olmuş,sinirlerim zıpladı resmen.actim agzimi yumdum gozumu,en sonundadaiptal ettim.kızımı biraz erken aldim okuldan,kızkıza yemek yedik sonra sinemaya gittik.sonra esim geldi alisweris merkezine oyun alanina götürdük kuzumu gönlünce oynadı,eglendi.
Ayy en onemli yerini atlamisim.sabah okula biraktiktan sonra ewe geldim odasini süsledim,birsürü balonlar astım heryere,ewe gelirkende cok guzel bi ugurböcegi seklinde pasta aldim.aksam ewe geldik odasini görünce hawalara uctu resmen.çok hüzel bi gün geçirdik
Kiz siz buralara ugrarmiydiniz bu saatte çitir hatunlarr
Kızlar kızlar kızlar hepinize cevap yazarım da çok uykum var. Yarın da ful çalışacağım. Okuyorum ama yazdıklarınızı. İhale hazırlıyorum. Hata yapmamam lazım.eve bile iş getiriyorum. Delircem. Hayırlısı ile tamamlayıp teslim ederim inşallah.Opuldunuz....
hii çok güzelllll
çok güzel olmuş cnmmm hele oda süslemesi mikemmel kaynanan nerdeydi ben onu merak ettim
Günaydın kızlarrr ben sultan oldum herkes firardaaaaa
Sultanim.kaynanam bu ara ozgur takiliyo.hic bulasmiyo biz şoklardayimmEhii çok güzelllll
çok güzel olmuş cnmmm hele oda süslemesi mikemmel kaynanan nerdeydi ben onu merak ettim
Günaydın kızlarrr ben sultan oldum herkes firardaaaaa
Sultanim.kaynanam bu ara ozgur takiliyo.hic bulasmiyo biz şoklardayimmE
Yok kiiiizzzz genede olmesin kocis cok uzulur.boyle dewam etsin amaÖLECEKMİ ACEP
GÜNAYDIN EVERYBODY BOL NEŞELİ AZ KALORİLİ GÜNLER SİZLERİN OLSUN
ÖLECEKMİ ACEP
Onun heryerine sus taksam nolurki kiz.kaynana gene kaynanaayy nette bir şey araştırıyordum hazır netteyken gireyim dedim
ne zaman biter işin ??
kaynanasını da süslemiştir
gedik dişli kaynanaOnun heryerine sus taksam nolurki kiz.kaynana gene kaynana
açma yiyodum boğazımda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?