Kalori Arkadaşım

Cnm fırında 80 derecede mayaladigin isiya gelene kadar beklet, sonrada tekrar mayaliyo gibi ort ustunu buyuk ihtimal olur.swyet olmazsa lor yaparsin

2 gun once yuzerken sol kolum ugustu onemsemedim.dun uyandigimda boynum cok agriyodu, butun gun agridi ama onemsemedim.bo sahah bi baktimki köprücük kemigimin hemen ustundeki boslukta yumurdan daha buyuk bi sislik war.esime soylemedim kizi okula biraktiktan sonra doktora gittim.hemen baska bi bolume yolladi, tahlil falan istedi.en son bi antibiyotik werdi lenf bezlerinde sorun war dedi.gecmezse biyopsi isticekmis. Cok moralim bozuldu.esime soyledim dondu kaldi resmen biz 1 yil once halami kaybettik bu pis hastaliktan.cok korktum yalan yok,icim bi tuhaff

Ne sorunu varmış?
Canım hemen panik olma, kötü bi psikolojiye girme.
Unutma evrende çekim yasası diye bir şey var, ne düşünürsen sana onu gönderir.
Pozitif düşün.
Hele bi ilacını kullan bakalım.
Belki de yüzerken incittin orayı. Uzun zamandır yüzmüyorsan hamlamış olabilirsin.
Benimde kol altımla göğsüm arasında ceviz gibi bişey olmuştu, umursamadım, kendiliğinden geçti.

sakin ol canım panik yapma dr kötü birşeyden şüphelendeydi direk biopsi yapardı iş yerinden bir arkadaşımın boynunda fındık gibi bir şey çıkmıştı dr a gitti 1-2 ay ilaç kullandı kayboldu bazen olabiliyormuş böyle şeyler hemen aklına kötüsünü getirme

kız niye umursamadın ki yaa önemli bir şey olsaydı

benim halam meme kanserinden vefat etti bir gün evde kadın programı izlerken oradaki dr kadınlara elle kendilerini nasıl muayene edeceklerini anlatıyormuş halamda evde tv nin karşısında uygulamış ve eline ceviz büyüklüğünde kitle gelmiş sonra hemen evinin yanındaki sağlık ocağına gitmiş oradaki dr bunu hastaneye yönlendirmiş falan hemen teşhis konuldu kemoterapiye başlandı halam iyileşti 2 yıl geçti aradan yine nüksetti bu defa olumlu olmadı

bende 20 yaşımda konrtole gittim dr elleriyle mıncıkladı ciciklerimi sonra ultrasona gönderdi birde aletle mıncıkladılar ciciklerimi bir daha da gitmedim arada eşim git diyor ama ben gitmem diyorum acıtıyorlar da neyse ben seni muayene ederim diyooo

Salqk bi doktora denkgeldim banq dedigi sey lenfomanin ilk belirtilerini yasiyosun ama korkma kulaklq alakalida olabilir incitmisde olabilirsin.ilaci kullan tekrar bakcaz dedi,, sok oldum resmen. Enistemiz war amcamn damadi biraz once onu aradim oda doktor.anlattim boyle boyle diye guldu adam nasil lenfomanin adini agzina almis dedi. Teshisten once birsuru tahlil rontgen ultradon lazim bi sure takip lqzim dedi, icim rahatladi. Ozel hastanelerin cogunun oyunuymus bu kizlar dikkat edin. Antibiyotik bitince onun tavsiye ettigi bi hastaneye gitcem.cok moralim bozuldu insan hayati bu kadar ucuz olmamali yaaaaa

aynen lenfoma ile ilgili konuşabilmesi için kan tahlillerinin yanı sıra patoloji sonuçlarını görmesi lazım gözüyle teşhis koymuş adam

Hic sorma cnm yaa deli oldum resmen.. sunlarda doktor olduk diye hawa atar bide toplumdo.. esimin hali gozumun onunden gitmiyo resmen
Kasma hiç canım benim. İçin rahat olsun. Bence sorun çıkmayacak.

Annem özel hastanede jinekoloğa gitmişti, hemen rahmini almamız gerek falan dedilerdi.
Sonra başka bi doktora göründü emin olmak için. Hiçte öyle bir şeye gerek yokmuş.

Allah vicdan merhamet wersin bunlarin heosinede

Kızlar geçmiş olsun dileklerini z için hepinize tsk ederim. Verdiğiniz taktikler için de tsk ler. İnşallah iz kalmadan iyileşir eli.
Öz z liste için tsk ler eline sağlık. Bu hafta bu kadar kilo aldığı ma sevindim desem olur yani.10 tane baklava yedim hafta sonu.ekmekli sulu yemekler. Cipsler kurabiye ler vs. Ve wc sorunu. Şu anda size klozet den bildiriyorum

Kontes cim tebrikler. Meğer sende kilo yapan kurtlar mış ay ol döktün hafta sonu 1 kilo gitti baksanaBen biraz dobra lık yapıp acımasızca eleştiri cem kıyafetleriniben facebook da görmüştüm düğün ve kına fotoğraf larını. Kına gecesi giydiğin seni çok ama çok şişman göstermiş kesinlikle o kadar şişman değilsin. Altına giydiğin gömlek in yaka kısmı hoşuma gitmedi. Kına gecesi tarz değildin canım. düğün kıyafetin ceket etek di diye hatırlıyorum onda da senin tombik memiş ler çok ön plana çıkmış bir de eşarp ın rengi yüzünle aynı renk olmuş . Oğlunun düğünün de sen sünnet annesi olacaksın bu elbise hafif kaçar .daha abiye birşeyler bak mutlaka. Bir ara si no ki için zümrüt yeşili tesettür elbise aramıştım çok güzel ve ucuz şeyler var tek parça...
Ayrıca fotoğraf lar da gördüm de damat neyin oluyor bilmiyorum ama dans ettiğin kişilerden birisi damat di sanırım. Kızım düğün gecesi damat gelin den başkası ile dans eder mi. İsterse ablası olsun yine dans etmez. Ben orda gelinin yerinde olacak tım ortalığı dağıtırdim düğün de kocam beni bırakacak da kardeşiyle yada kuzeni y le dans edecek vay haline. oyun havası falan oynanır da dans edilmez bence. yoktur bişey merak etme canım. İlaçlarını kullanma bile başka bir dr a git hemen. Belki antibiyotik lik bişey değildir. Alerjik dir. Boş yere vücuduna antibiyotik sokma derim. bir .ok bildiği yok anlaşılan dr un belli.

allah esirgesin.icini ferah tut.ben 1 ay önce endokrinolojiye gittim kilo icin.benim prolaktin hormonum yüksek cikti.doktor dediki hipofiz bezinde tümör olabilir.tahlil yapip ankaraya gönderecez.özel hastaneydi.1hafta 9 dogurdum sonuc cikana kadar.özel hastane her seyin en kötüsünü ilk önce söylüyor

geçmiş olsun canım ama stres yapma iyi düşün iyi olsun sonuç
ayda su toplamadı dımı prensesın eli allah korudu tekrar geçmiş olsun

günaydın 90*60*90 hatuncuklar
dün resmen yemeyerek kapattım günü sabah tost peynirli yağsız
öğle pide vardı yemedim çorba salata yoğurt ile geçirdim
akşam çorba 1 ymk kasıgı kuru fasulye+ bulgur 1 bardak ayran
sonra parka 45 dk yürüdüm açtım resulcuğumu mp3den ohh o horon caldı ben yurumdum
harketler yapdım biraz ve 60 mekik
kızlar kilo verdim ama benim bu et cok cıvık oldugundan mı yenı cıcıler almadıgımdan mı kendımı zayıf goremıyorum

LEN AYDACIM ACIMASIZCA ELEŞTİRİLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SAĞLI SOLLU ŞAMAR GİBİ İNDİ. ŞALLA YÜZÜMÜN AYNI RENK OLMASIND AHAKLISIN BEN BU DÜĞÜNDE BİŞEY ANLADIM BANA ÇOK SADE MAKYAJ YAKIŞIO. DÜĞÜNDE AĞIR OLSUN DEDİM AĞIR ELEŞTİRİLER ALDIM. AMA KINADA Bİ PUDRA Bİ EYELİNER SÜRDÜM MİLLET OKEY VERDİ. ZÜMRÜT YEŞİLİ VE SAKS MAVİSİ ABİYELERİM VAR. BU ZAMANA KADAR HEP TEK PARÇA ABİYE GİYDİM DEĞİŞİKLİK OLSUN İSTEDİM. VARAN 1....
DANS ETTİKLERİMDEN BİRİ AŞKİTOMDU BİRİDE KARDEŞİM YANİ DAMAT BEY VE O AN GELİNİMİZ KENDİ BABASIYLA VE SIRASIYLA 2 ABİSİYLE DANS ETTİ. KARDEŞCEĞİZİM PARTNERSİZ KALDI. O DA BENİ VE KIZ KARDEŞİMİ KALDIRDI DANSA BUDA VARAN 2 BEBEEMM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…