altım normal kalıp 38 sar kalıp 40 . üstüm ince S bile oluyoSusum kac beden giyiniyosun kuzucum bildigin zayifsin sen yaaaa
Ahh vatsap ahhh, yaram depresti yaaaKIZLAR BURDAKİ MUHABBET ALDI BAŞINI GİDİO YAKINDA BİZ Bİ VATSAP GRUBU KURAR ORDAN DEVAM AKŞAMLARI
altım normal kalıp 38 sar kalıp 40 . üstüm ince S bile oluyo
AYNEN VALLA O GEVEZELİĞE TELEFONA EL KOYAR KESİNKocalarınızdan yersiniz vetoyu sonrada
Kocalarınızdan yersiniz vetoyu sonrada
AY BİZDEDE ÖYLE 3 TANE GRUP VAR 2 SİNİN SESİ AÇIKTA 1 İ OĞLUMUN OKULUNDAKİ VELİLERLE OLAN YARABBİ PAZAR GÜNÜ SABAH 9 DA YAZIŞMAYA BAŞLAMIŞLAR ALLAHTAN SESİ KISIKTI AKŞAM 10 A KADAR YAZIŞMIŞLAR AÇTIĞIMDA VATSAPI 200 KÜSUR MESAJ VARDIBenim 4 tane grubum var hepsinin sesi bildirimleri kapalı girince görüyom bi tek
bugun beni en mutlu eden sözSusum kac beden giyiniyosun kuzucum bildigin zayifsin sen yaaaa
Benimki de bana aynı şeyi söyledi.bugun beni en mutlu eden söz
kocamdan daha iyisini bekliyorum
kocam tarif ediyo kıcımı bana salak şeybak şurası şu kadardı şu kadar olmuş bilmem ne bazen giyinirken diyo baya zayıfladın yaa, toton bayaa küçüldü heee diyo.
AY BİZDEDE ÖYLE 3 TANE GRUP VAR 2 SİNİN SESİ AÇIKTA 1 İ OĞLUMUN OKULUNDAKİ VELİLERLE OLAN YARABBİ PAZAR GÜNÜ SABAH 9 DA YAZIŞMAYA BAŞLAMIŞLAR ALLAHTAN SESİ KISIKTI AKŞAM 10 A KADAR YAZIŞMIŞLAR AÇTIĞIMDA VATSAPI 200 KÜSUR MESAJ VARDI
ADAM RONTGEN ÇEKMİŞ LEĞEN KEMİĞİ GÖĞÜS TAHTASI FALAN NE ÖZLEMMİŞ BEEBenimki de bana aynı şeyi söyledi.
Belin incelmiş, leğen kemiklerin iyice belirginleşmiş, iman tahtan kupkuru olmuş, popiş iyice küçülmüş dedi
AYNEN OKUL VELİLER HAFTASONU GEZİLEN YERLERİN FOTOLARI YOLLANMIŞ HAVALAR ATILMIŞ CAKALAR SATILMIŞ PEHH PEHHHHhocaları çekştirip durmuşlardır
ADAM RONTGEN ÇEKMİŞ LEĞEN KEMİĞİ GÖĞÜS TAHTASI FALAN NE ÖZLEMMİŞ BEE
OYYY NE ZAMAN KAVUŞUONUZ SİZ
Kız resmen sesli güldüm.
Ne özlemiş biliyor musun, iki gün boyunca iki dk kıçımdan ayrılmadı afedersin.
Evlilik manasında soruyorsan eğer hiç bi fikrim yokOYYY NE ZAMAN KAVUŞUONUZ SİZ
YOK AYNI ŞEHİRDE YAŞAMAKTAN BAHSEDİOMEvlilik manasında soruyorsan eğer hiç bi fikrim yok
ya açsana konuyu artıkkkkEvlilik manasında soruyorsan eğer hiç bi fikrim yok
NE KADARDIR BİRLİKTESİNİZ BENM AŞKİLOTAM İLK GÜN KONUŞMUŞTU BENM NİYETİM EVLİLİK DİE KONUŞULMASI LAZIM BENCE AMA BENCE MÜYENDİZ KUZİLERLE BULUŞARAKTA BU YOLDA Bİ ADIM ATMIŞya açsana konuyu artıkkkk
Aynı şehirde yaşayabilmemiz için ya evlenmemiz gerekiyor ya da onun burada iş bulması gerekiyor.YOK AYNI ŞEHİRDE YAŞAMAKTAN BAHSEDİOM
Dün biraz şaka yollu bişeyler söyledim de "birbirimizi daha tam olarak tanımıyoruz ki, sinirli hallerimizi bile bilmiyoruz " diyor. Haklı aslında, kaldı ki şu anda bide işsiz.ya açsana konuyu artıkkkk
Canım eylül ayında tanıştık ama sevgililik durumumuz kasım sonu aralık gibi oldu.NE KADARDIR BİRLİKTESİNİZ BENM AŞKİLOTAM İLK GÜN KONUŞMUŞTU BENM NİYETİM EVLİLİK DİE KONUŞULMASI LAZIM BENCE AMA BENCE MÜYENDİZ KUZİLERLE BULUŞARAKTA BU YOLDA Bİ ADIM ATMIŞ
ya ama sinirli hallerinizii bilemiceksiniz ki bu şekilde de . ne olack böle ?Dün biraz şaka yollu bişeyler söyledim de "birbirimizi daha tam olarak tanımıyoruz ki, sinirli hallerimizi bile bilmiyoruz " diyor. Haklı aslında, kaldı ki şu anda bide işsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?