Kalori Arkadaşım

Benim 4 tane grubum var hepsinin sesi bildirimleri kapalı girince görüyom bi tek
AY BİZDEDE ÖYLE 3 TANE GRUP VAR 2 SİNİN SESİ AÇIKTA 1 İ OĞLUMUN OKULUNDAKİ VELİLERLE OLAN YARABBİ PAZAR GÜNÜ SABAH 9 DA YAZIŞMAYA BAŞLAMIŞLAR ALLAHTAN SESİ KISIKTI AKŞAM 10 A KADAR YAZIŞMIŞLAR AÇTIĞIMDA VATSAPI 200 KÜSUR MESAJ VARDI

Susum kac beden giyiniyosun kuzucum bildigin zayifsin sen yaaaa
bugun beni en mutlu eden söz

kocamdan daha iyisini bekliyorum

kocam tarif ediyo kıcımı bana salak şey bak şurası şu kadardı şu kadar olmuş bilmem ne bazen giyinirken diyo baya zayıfladın yaa, toton bayaa küçüldü heee diyo.

Benimki de bana aynı şeyi söyledi.
Belin incelmiş, leğen kemiklerin iyice belirginleşmiş, iman tahtan kupkuru olmuş, popiş iyice küçülmüş dedi

hocaları çekştirip durmuşlardır

YOK AYNI ŞEHİRDE YAŞAMAKTAN BAHSEDİOM
Aynı şehirde yaşayabilmemiz için ya evlenmemiz gerekiyor ya da onun burada iş bulması gerekiyor.
Zaten burada çalışmak için çaba sarfediyor.
ya açsana konuyu artıkkkk
Dün biraz şaka yollu bişeyler söyledim de "birbirimizi daha tam olarak tanımıyoruz ki, sinirli hallerimizi bile bilmiyoruz " diyor. Haklı aslında, kaldı ki şu anda bide işsiz.
NE KADARDIR BİRLİKTESİNİZ BENM AŞKİLOTAM İLK GÜN KONUŞMUŞTU BENM NİYETİM EVLİLİK DİE KONUŞULMASI LAZIM BENCE AMA BENCE MÜYENDİZ KUZİLERLE BULUŞARAKTA BU YOLDA Bİ ADIM ATMIŞ
Canım eylül ayında tanıştık ama sevgililik durumumuz kasım sonu aralık gibi oldu.

Dün biraz şaka yollu bişeyler söyledim de "birbirimizi daha tam olarak tanımıyoruz ki, sinirli hallerimizi bile bilmiyoruz " diyor. Haklı aslında, kaldı ki şu anda bide işsiz.
ya ama sinirli hallerinizii bilemiceksiniz ki bu şekilde de . ne olack böle ?
evlenmeden önceki gibi olmuyo bi kere çoğu evlilikte. gerçekten bu bi kumar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…