Kalori Arkadaşım

VALLA ZOR GELE GELE YAPIOZ MECBUR 1+1 EVE TEMZİLİKÇE ÇAĞIRSAM KADIN BANA TOTOSUYLA GÜLER ÇITIR ÇEREZ GELİR BAŞKA EVLERDEN SONRA

biliosun ben prensip olarak eski haline dönmesi garanti olan şeyleri yapmayı sevmiyorum..çözüm bulabildiklerimi yapmıyorum..çözemediklerimi mecbur yapıyorum..

Anladmm, Rabbim gönlüne göre versin inş ne için çalışıyosun peki ? çocuk yapmamak için bekleyecek neyin vr yani ?
PARA TATLI GELİO DİYELİM 3000 TL MAAŞI EVDE YATARKEN VERMİOLAR BANA BİDE İŞİ BIRAKSAM HADİ ÇOCUK YAPİM EVİMİN KADINI OLİM DESEM OĞLUMA ŞU ANKİ İMKANLARI VEREMEM. ÖZEL OKULA GÖNDEREMEM HER İSTEDİĞİ OLUO GEZİO TOZUO BUNLARIN HİÇ BİRİ OLMAZ ONLARIDA DÜŞÜNÜOM FALAN FİLAN İŞTE YAA HAYIRLISI NE DİYİM.
Bİ SEFERİNDE GÜNÜM GEÇMİŞTİ TESET YAPARKEN BAKTIM İÇİM KIPIR KIPIR İSTİOM İÇTEN İÇE

5 yaşında oldu sıpam ev hanımı olsaydım şimdi bu sıralar doğurmuş olurdum. ama galiba tekle kalıcaz çalışırken çok zor
haklısın canım. Ben zaten hem çalışıp hem de 3 5 çocuk doğuran kadınlara hayret ve hayranlıkla bakıyorummm

verdim anasını satiim yaa. Kork kork nereye kadar :s

darısı başımaaa
sen niye yapmıyodun ?

canım ben pskolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum desem çok mu klişe olurr

evet ya..evde çakmece dolap çok önemli..zaten dağınık gösterende onların yokluğu..ek dolap gibi bişiler yaptır sende takviye..mutfaga koydum ben öle..

ayy istiyorsan yap düşünme bu kadar derin hem yavrun kardeşsiz mi kalsın kardeş bu dünyaadaki en güzel şeylerden biri

kızlar bu squat denen şey çömelip kalkmamı sadece..her gün kaç tane yapılıyo..

sabah kahvaltım
2 bardak ballı sirkeli su
2 adet kuru kayısı
1 bardak bitki çayı
saat 10 gibide ara öğün meyveli yoğurt

ozz ballı sirkeli su işe yarıyomu..nasıl yapıyon..bende yapcam..löp löp yerken ballı kaymaları hiç aklımda yoktu bunlar..

ozz ballı sirkeli su işe yarıyomu..nasıl yapıyon..bende yapcam..löp löp yerken ballı kaymaları hiç aklımda yoktu bunlar..

BEN FAYDASINI GÖRDÜĞÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM CANM KARIN HARKETİ YAPMIORUM BEN SADECE YÜRÜYÜŞ YAPIORUM AMA GÖBEĞİM KÜÇÜLDÜ ONA BAĞLIYORUM ZATEN GİTTİĞİM DR DA ÖNERMİŞTİ ÖYLE BAŞLAMIŞTIM DENEMENİ TAVSİYE EDERİM. BEN Bİ HAFTA LİMONLU Bİ HAFTA SİRKELİ YAPIORUM AMA SİRKEYİ SEVMEDİĞİM İÇİN ARADA DEĞİŞTİRİOM

tamam canım..başlıcam bende..teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…