- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
VALLA ZOR GELE GELE YAPIOZ MECBUR 1+1 EVE TEMZİLİKÇE ÇAĞIRSAM KADIN BANA TOTOSUYLA GÜLER ÇITIR ÇEREZ GELİR BAŞKA EVLERDEN SONRA
PARA TATLI GELİO DİYELİM 3000 TL MAAŞI EVDE YATARKEN VERMİOLAR BANA BİDE İŞİ BIRAKSAM HADİ ÇOCUK YAPİM EVİMİN KADINI OLİM DESEM OĞLUMA ŞU ANKİ İMKANLARI VEREMEM. ÖZEL OKULA GÖNDEREMEM HER İSTEDİĞİ OLUO GEZİO TOZUO BUNLARIN HİÇ BİRİ OLMAZ ONLARIDA DÜŞÜNÜOM FALAN FİLAN İŞTE YAA HAYIRLISI NE DİYİM.Anladmm, Rabbim gönlüne göre versin inşne için çalışıyosun peki ? çocuk yapmamak için bekleyecek neyin vr yani ?
haklısın canım. Ben zaten hem çalışıp hem de 3 5 çocuk doğuran kadınlara hayret ve hayranlıkla bakıyorummm5 yaşında oldu sıpam ev hanımı olsaydım şimdi bu sıralar doğurmuş olurdum. ama galiba tekle kalıcaz çalışırken çok zor
verdim anasını satiim yaa. Kork kork nereye kadar :s
sen niye yapmıyodun ?
: ya ev işi bana zor gelmiyo ama ben sığamıyorum eve özellikle yatak odası takımım için öyle pişmanım kiiii. çekmecesi gözü az bi takım almışım . kimse de uyarmadı çok da güzel ama görünüşüne aldandım şşimdi pişmanım.
ayy istiyorsan yap düşünme bu kadar derin hem yavrun kardeşsiz mi kalsın kardeş bu dünyaadaki en güzel şeylerden biriPARA TATLI GELİO DİYELİM 3000 TL MAAŞI EVDE YATARKEN VERMİOLAR BANA BİDE İŞİ BIRAKSAM HADİ ÇOCUK YAPİM EVİMİN KADINI OLİM DESEM OĞLUMA ŞU ANKİ İMKANLARI VEREMEM. ÖZEL OKULA GÖNDEREMEM HER İSTEDİĞİ OLUO GEZİO TOZUO BUNLARIN HİÇ BİRİ OLMAZ ONLARIDA DÜŞÜNÜOM FALAN FİLAN İŞTE YAA HAYIRLISI NE DİYİM.
Bİ SEFERİNDE GÜNÜM GEÇMİŞTİ TESET YAPARKEN BAKTIM İÇİM KIPIR KIPIR İSTİOM İÇTEN İÇE
kesinlikle katılıyorum..bi çocuk kardeşsiz bırakılmamalı...bu ona bi cezadır bence..ayy istiyorsan yap düşünme bu kadar derin hem yavrun kardeşsiz mi kalsın kardeş bu dünyaadaki en güzel şeylerden biri
Kızlar ben de bebek istiyorum
Valla bilmiyorum, kızlar bence hazırlıklı olun, her an teyze olma ihtimaliniz olabilirgaza gelipde yapma şimdi az bekle..
sabah kahvaltım
2 bardak ballı sirkeli su
2 adet kuru kayısı
1 bardak bitki çayı
saat 10 gibide ara öğün meyveli yoğurt
Valla bilmiyorum, kızlar bence hazırlıklı olun, her an teyze olma ihtimaliniz olabilir
ozz ballı sirkeli su işe yarıyomu..nasıl yapıyon..bende yapcam..löp löp yerken ballı kaymaları hiç aklımda yoktu bunlar..
Şimdi burada anlatamayacağım bazı saçmalıklar oldu zaten.amaaan..hazır müsaitken yap kız..bi yandan büyür..
BEN FAYDASINI GÖRDÜĞÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM CANM KARIN HARKETİ YAPMIORUM BEN SADECE YÜRÜYÜŞ YAPIORUM AMA GÖBEĞİM KÜÇÜLDÜ ONA BAĞLIYORUM ZATEN GİTTİĞİM DR DA ÖNERMİŞTİ ÖYLE BAŞLAMIŞTIM DENEMENİ TAVSİYE EDERİM. BEN Bİ HAFTA LİMONLU Bİ HAFTA SİRKELİ YAPIORUM AMA SİRKEYİ SEVMEDİĞİM İÇİN ARADA DEĞİŞTİRİOM
Şimdi burada anlatamayacağım bazı saçmalıklar oldu zaten.
Ondan hazır olun diyorum
SANA KATILIORUM SONUCUNUN ÇOCUK OLDUĞU SAÇMALIK NE OLAKİ BİLEMEDİMvuhhuuu...acilen bu saçmalıkların ne olduğuna açıklık getirmezsen aklımıza gelen herşeyden sen sorumlusun
SANA KATILIORUM SONUCUNUN ÇOCUK OLDUĞU SAÇMALIK NE OLAKİ BİLEMEDİM
vuhhuuu...acilen bu saçmalıkların ne olduğuna açıklık getirmezsen aklımıza gelen herşeyden sen sorumlusun
SANA KATILIORUM SONUCUNUN ÇOCUK OLDUĞU SAÇMALIK NE OLAKİ BİLEMEDİM
He üstüme ceketini attıamaaan nolcak kıs..öpmüştür bi kerem korkuyodur acemi..fesatlık yapmiyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?