hahahahhhhaaSimdi mantıken kullanılmayan baş zayıflayıp döndüğüne gore sende bu ara götü kullanmicen..gerekirse sicmicen bile demekki..
ne yaaaa susuuuu :) İndirmicen küçültçen bebişimmm. Küçük ve kalkık güzel oluyoYaaa susuuuuuuu
Yaaa ama o hareket sıkılastirip kucultmuyomu yaaa. Ben kendime neler yapmisi boyleeeeyüzüstü sehpa pozisyonu al yani emekliyo gibi dur. dirseklerini yere koy ve bacağını arkaya doğru kaldır indir kaldır indir makas yani.. ya da yüzüstü yatarak ta arkaya dğru kaldır indir yapabilirsin. ya da ayaktayken de (bu o kadar etkili değil) . öenmli olan arkaya doğru makas yapman :))
Bunu yapma diyorsun yani?yüzüstü sehpa pozisyonu al yani emekliyo gibi dur. dirseklerini yere koy ve bacağını arkaya doğru kaldır indir kaldır indir makas yani.. ya da yüzüstü yatarak ta arkaya dğru kaldır indir yapabilirsin. ya da ayaktayken de (bu o kadar etkili değil) . öenmli olan arkaya doğru makas yapman :))
Set first leydim..aynen ole..prensipler onemliPirensip olarar sicmicaksin dimii
Bunu yapma diyorsun yani?
Yaaa ama o hareket sıkılastirip kucultmuyomu yaaa. Ben kendime neler yapmisi boyleeee
OfaaaTelefonum bozuldu kizlar yaaa tamirine 700 lira istedidiler of yaaa
Kuzum senin belin incecikkaldırıyo canım KALDIRIYOtecrübe etmişssin işte daha neee :)))
ekteki fotograf canlı ornegıtotoma dikkat etmemişin o zaman heralde
Ama squat buna deniyor canım ve herkes popo için bunu öneriyor, kafam karıştı şimdibu küçültebilir. ve daha çok üst bacak için bu . sen dediğimi yap bana tesekkur edersin:)
kızlar bu popoya faydalı değilmi bende bunu yapıyorum popo ve baldırlarım kocamannBunu yapma diyorsun yani?
Hic sorma cnm yaaa.sim karti okuyan bikmem ne parcasi yanmis.yaptirmam zaten o kadar para werip ama yeni tel. Alacak durumda yok, tatil fakan derken butce biraz zorlandi buara. Eski telefonumu kullwncam artikOfaaa..o ne bee..telefon ne kadar 5000 TL falanmi..400 ver senin olsun de..
Yapma sakiiiiin hawa basmis gibi olur popoonkızlar bu popoya faydalı değilmi bende bunu yapıyorum popo ve baldırlarım kocamann
Hic sorma cnm yaaa.sim karti okuyan bikmem ne parcasi yanmis.yaptirmam zaten o kadar para werip ama yeni tel. Alacak durumda yok, tatil fakan derken butce biraz zorlandi buara. Eski telefonumu kullwncam artik
Susum kac beden giyiniyosun kuzucum bildigin zayifsin sen yaaaakaldırıyo canım KALDIRIYOtecrübe etmişssin işte daha neee :)))
ekteki fotograf canlı ornegıtotoma dikkat etmemişin o zaman heralde
Aynen cnm yaa ama cok uzuldum.vatsap kullanamiyom sol yanim eksik sankiBoşver takma kafana sağlık olsun..cana geleceğine mala gelsin..
kızlar bu popoya faydalı değilmi bende bunu yapıyorum popo ve baldırlarım kocamann
Kocalarınızdan yersiniz vetoyu sonradaKIZLAR BURDAKİ MUHABBET ALDI BAŞINI GİDİO YAKINDA BİZ Bİ VATSAP GRUBU KURAR ORDAN DEVAM AKŞAMLARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?