Kalori Arkadaşım

CANM BENCE MEVZU ŞU OLMALI BİZ BİRBİRİMİZİ NİYE TANIYORUZ NİYE BİRLİKTE VAKİT GEÇİRİYORUZ TABİKİ ANLAŞAMAZSINIZ OLMAZ AMA ŞU AN NEDEN BİRLİKTE OLDUĞUNUZ ÖNEMLİ
DAHA ÇOK YENİYMİŞ İLİŞKİNİZ AMA BUNLAR KONUŞULMALI BAŞTAN KİMSE KİMSENİN BOĞAZINA İP BAĞLAMAZ İLLE BENLE EVLENCEN DİYE AMA NEREYE YOL ALINDIĞI BİLİNMELİ

Yapma sakiiiiin hawa basmis gibi olur popoon

bende bu popişi kaldırırıyor diye duymusdum

canım bence spor artı dıyet yada zayıflamak olmalı cunku sunu soyleyım benım etım cok cıvıkdır ben su ana kadar 15 kilo verdim ama vucüdumu cok sıkı görmüyorum ıkısı bır devam ettırılırse bence vucud daha kendını bellı edıyor dıye dusunuyorummm ki bundan sonra 1 yada 2 kilo versem olur cıddı anlamda 8 senedir inmediğimi kiloya indim (1 defa 60 olmusdum ama biber hapı kullandım tavsiye etmıyorum) simdi bunu korumalıyım
birde 1 sene kılo almazsan hıc almazsın dıyorlar dogrumudur sızce kızlar

Sinoki 1 ayda hic vermemis olmam
normal mi sende böyle bi durum oldu mu
tatlım bu iş sabır işi 1 ayda aynı kiloda kalabilirsin 3 ayda üzüleceğine kilo almadığın için sevinmelisin. Şöyle düşün eski düzeninde olsan belkide şimdi 3-5 kg almış olacaktın oysa 1 aydır aynısın bu büyük bir başarı şimdi yaz geliyor zayıflayacaksın inş. meyveler sıcak güneş bol su derken gidecek kilolar yeterki sabret moralişni bozmaaa
bak ben aylardı 64-65 arasıyım ama mutluyum kış ayında kilo almadım bu benim için başarıı şimdi yaz geliyor yürüyüş yapıcam daha çok sıvı tüketeceğim ve 60 a yavaş yavaş emin adımlarla ilerleyeceğimmm

spor yapmadan tabiki olmaz mutlaka spor yapılması lazm, ama kilo verdikten sonra yapılmalı. spor adına sadece yürüyüş yüzme gibi şeyler yapılmalı. şkillendirici olmamalı. ikisi bi arada ikisi için de zor. ayrı ayrı daha kolay oluyo. şahsen bu benim tecrübe ettiğim deneyimim ve tavsiyem.

biber hapı ne yaa. ne etkisi var ?

ben bu ay sonu allah nasib ederse çocuk yapmaaya başlıcam sinokiiii. hadi beraber yapalımm

ya ama sinirli hallerinizii bilemiceksiniz ki bu şekilde de . ne olack böle ?
evlenmeden önceki gibi olmuyo bi kere çoğu evlilikte. gerçekten bu bi kumar....

Benim eski sevgilimden neden ayrıldığımı biliyor (evlilik olayları yüzünden ayrılmıştım, siz yenisiniz bilmezsiniz )
Evliliği çok istediğimi de biliyor en başından beri.
Sadece biraz gerçekçi bir insan ve ayakları yere sağlam basmadan böyle bi işe kalkışmak istemiyor bence.

Borcunuz mu vardı sizin özcummm
YOK HAYATIM BORÇTAN SEBEP DEİL ÇALIŞIRKEN OLMUYO TEK ÇOCUKLA BİLE ÇOK ZORLANIORUM MALUM ÜLKEMİZDEKİ ŞARTLAR AVRUPAYI HER KONUDA ÖRNEK ALIOZDA BU ÇOCUK MEVZUSUNDA 3 MAYMUNU OYNUORUZ ŞÖYLE ÜCRETLİ ÜCRETSİZ TOPLAM 3 SENE Bİ İZİN VERSELER O ZAMAN HEMEN YAPARIM

Anladmm, Rabbim gönlüne göre versin inş ne için çalışıyosun peki ? çocuk yapmamak için bekleyecek neyin vr yani ?

bide ev işi g.tüne zor gelenler diye ekleyelim..her derde deva topiki de denebilir

: ya ev işi bana zor gelmiyo ama ben sığamıyorum eve özellikle yatak odası takımım için öyle pişmanım kiiii. çekmecesi gözü az bi takım almışım . kimse de uyarmadı çok da güzel ama görünüşüne aldandım şşimdi pişmanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…