- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
CANM BENCE MEVZU ŞU OLMALI BİZ BİRBİRİMİZİ NİYE TANIYORUZ NİYE BİRLİKTE VAKİT GEÇİRİYORUZ TABİKİ ANLAŞAMAZSINIZ OLMAZ AMA ŞU AN NEDEN BİRLİKTE OLDUĞUNUZ ÖNEMLİAynı şehirde yaşayabilmemiz için ya evlenmemiz gerekiyor ya da onun burada iş bulması gerekiyor.
Zaten burada çalışmak için çaba sarfediyor.
Dün biraz şaka yollu bişeyler söyledim de "birbirimizi daha tam olarak tanımıyoruz ki, sinirli hallerimizi bile bilmiyoruz " diyor. Haklı aslında, kaldı ki şu anda bide işsiz.
Canım eylül ayında tanıştık ama sevgililik durumumuz kasım sonu aralık gibi oldu.
Yapma sakiiiiin hawa basmis gibi olur popoon
ya hatayı burda yapıyoruz işte. zayıflamadan spor yapmak hiç bi işe yaaaaraaaamıııııyo. zayıflayıp incelmek lazım, skılaşmak lazm. bakın benim kıçım löp löp oldu . sıkı sıkıydı. ama spor yapmıyorum 60 olmadan yapmıcam da.
tatlım bu iş sabır işi 1 ayda aynı kiloda kalabilirsin 3 ayda üzüleceğine kilo almadığın için sevinmelisin. Şöyle düşün eski düzeninde olsan belkide şimdi 3-5 kg almış olacaktın oysa 1 aydır aynısın bu büyük bir başarı şimdi yaz geliyor zayıflayacaksın inş. meyveler sıcak güneş bol su derken gidecek kilolar yeterki sabret moralişni bozmaaaSinoki 1 ayda hic vermemis olmam
normal mi sende böyle bi durum oldu mu
bende bu popişi kaldırırıyor diye duymusdum
canım bence spor artı dıyet yada zayıflamak olmalı cunku sunu soyleyım benım etım cok cıvıkdır ben su ana kadar 15 kilo verdim ama vucüdumu cok sıkı görmüyorum ıkısı bır devam ettırılırse bence vucud daha kendını bellı edıyor dıye dusunuyorummm ki bundan sonra 1 yada 2 kilo versem olur cıddı anlamda 8 senedir inmediğimi kiloya indim (1 defa 60 olmusdum ama biber hapı kullandım tavsiye etmıyorum) simdi bunu korumalıyım
birde 1 sene kılo almazsan hıc almazsın dıyorlar dogrumudur sızce kızlar
tatlım bu iş sabır işi 1 ayda aynı kiloda kalabilirsin 3 ayda üzüleceğine kilo almadığın için sevinmelisin. Şöyle düşün eski düzeninde olsan belkide şimdi 3-5 kg almış olacaktın oysa 1 aydır aynısın bu büyük bir başarı şimdi yaz geliyor zayıflayacaksın inş. meyveler sıcak güneş bol su derken gidecek kilolar yeterki sabret moralişni bozmaaa
bak ben aylardı 64-65 arasıyım ama mutluyum kış ayında kilo almadım bu benim için başarıı şimdi yaz geliyor yürüyüş yapıcam daha çok sıvı tüketeceğim ve 60 a yavaş yavaş emin adımlarla ilerleyeceğimmm
kolay gelsin hayırlı haberler verin bizede sevinelimben bu ay sonu allah nasib ederse çocuk yapmaaya başlıcam sinokiiii. hadi beraber yapalımm
ben bu ay sonu allah nasib ederse çocuk yapmaaya başlıcam sinokiiii. hadi beraber yapalımm
kolay gelsin hayırlı haberler verin bizede sevinelim
ahh bende o kadar çok istiyorumki yapmayı
5 yaşında oldu sıpam ev hanımı olsaydım şimdi bu sıralar doğurmuş olurdum. ama galiba tekle kalıcaz çalışırken çok zoraa ciddi misin karar verdiniz miiiii?
kız senin zaten var yaa
ya ama sinirli hallerinizii bilemiceksiniz ki bu şekilde de . ne olack böle ?
evlenmeden önceki gibi olmuyo bi kere çoğu evlilikte. gerçekten bu bi kumar....
CANM BENCE MEVZU ŞU OLMALI BİZ BİRBİRİMİZİ NİYE TANIYORUZ NİYE BİRLİKTE VAKİT GEÇİRİYORUZ TABİKİ ANLAŞAMAZSINIZ OLMAZ AMA ŞU AN NEDEN BİRLİKTE OLDUĞUNUZ ÖNEMLİ
DAHA ÇOK YENİYMİŞ İLİŞKİNİZ AMA BUNLAR KONUŞULMALI BAŞTAN KİMSE KİMSENİN BOĞAZINA İP BAĞLAMAZ İLLE BENLE EVLENCEN DİYE AMA NEREYE YOL ALINDIĞI BİLİNMELİ
Benim eski sevgilimden neden ayrıldığımı biliyor (evlilik olayları yüzünden ayrılmıştım, siz yenisiniz bilmezsinizKirazHanim AMA BEN ÇABASINI SENİN ANLATTIĞIN KADARIYLA BU YÖNDE GÖRÜYORUM AKRABAYLA TANIŞTIRMA SENİN YANINDA İŞ BULMAYA ÇALIŞMA ÇABALIO MÜYENDİZ BEY ŞİMDİ YİĞİDİ ÖLDÜRELİM HAKKINI VERELİM
aa ciddi misin karar verdiniz miiiii?
kız senin zaten var yaa
5 yaşında oldu sıpam ev hanımı olsaydım şimdi bu sıralar doğurmuş olurdum. ama galiba tekle kalıcaz çalışırken çok zor
ben bu ay sonu allah nasib ederse çocuk yapmaaya başlıcam sinokiiii. hadi beraber yapalımm
sen niye yapmıyodun ?aa ciddi misin karar verdiniz miiiii?
YOK HAYATIM BORÇTAN SEBEP DEİL ÇALIŞIRKEN OLMUYO TEK ÇOCUKLA BİLE ÇOK ZORLANIORUM MALUM ÜLKEMİZDEKİ ŞARTLAR AVRUPAYI HER KONUDA ÖRNEK ALIOZDA BU ÇOCUK MEVZUSUNDA 3 MAYMUNU OYNUORUZ ŞÖYLE ÜCRETLİ ÜCRETSİZ TOPLAM 3 SENE Bİ İZİN VERSELER O ZAMAN HEMEN YAPARIMBorcunuz mu vardı sizin özcummm
topik artık şişko, g.tü büyük, beli ince, kabız ve çocuk yapmaya çalışanların topiğivuhhuuu...bende yapıyom..bakalım kim önce yapcak kapışakmı
topik artık şişko, g.tü büyük, beli ince, kabız ve çocuk yapmaya çalışanların topiği
YOK HAYATIM BORÇTAN SEBEP DEİL ÇALIŞIRKEN OLMUYO TEK ÇOCUKLA BİLE ÇOK ZORLANIORUM MALUM ÜLKEMİZDEKİ ŞARTLAR AVRUPAYI HER KONUDA ÖRNEK ALIOZDA BU ÇOCUK MEVZUSUNDA 3 MAYMUNU OYNUORUZ ŞÖYLE ÜCRETLİ ÜCRETSİZ TOPLAM 3 SENE Bİ İZİN VERSELER O ZAMAN HEMEN YAPARIM
VALLA ZOR GELE GELE YAPIOZ MECBUR 1+1 EVE TEMZİLİKÇE ÇAĞIRSAM KADIN BANA TOTOSUYLA GÜLER ÇITIR ÇEREZ GELİR BAŞKA EVLERDEN SONRAbide ev işi g.tüne zor gelenler diye ekleyelim..her derde deva topiki de denebilir
bide ev işi g.tüne zor gelenler diye ekleyelim..her derde deva topiki de denebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?