Ben de yapmıştım geçen yıl ama ben pek etki etmediğini düşünmüştüm.kesinlikle vaarr etksii didoşumm.
kız melek insan rastgele yapar mı onu. ben de öyle yapmıştım yıllardır inmiyo . geçmiş olsun :)
kesinlikle vaarr etksii didoşumm.
kız melek insan rastgele yapar mı onu. ben de öyle yapmıştım yıllardır inmiyo . geçmiş olsun :)
kızlar o nekine..iyi bisese bende basliyem..gerçi ben koşu bandimda depinsem 1 saat oda eti de çok canım sikiliyo tepesinde..zaman geçmiyor..müzikte aciyom ama yok..şöle bisiler atistirsam zaman daha cabuk geccek..bide ben elma sirkesi bal karışımına baslicam..yapan varmı..
Kızlar bu benim yapacağım göbek için.o nasıl bir program ayy yardımcı olun bana ben nereden başlayalım hiç yapmadım
kız squat popoyu kaldırır bilmiyor musun araştırmadan niye yapıyorsun böyle şeyleri ben bi ara araştırdım bacaklarımın üstünü inceltebilmek için ama popoyu kaldırıp şekillendirdiğini öğrenince kaçarak uzaklaştım zaten koça popoluyum iyice dikleştirip dampere benzemeye gerek yok yani
Ben de yapmıştım geçen yıl ama ben pek etki etmediğini düşünmüştüm.
Ona da başliyim bari.
Yaa iste ben aynen damper gibi oldum gecmezmiki yaaaaao nasıl bir program ayy yardımcı olun bana ben nereden başlayalım hiç yapmadım
kız squat popoyu kaldırır bilmiyor musun araştırmadan niye yapıyorsun böyle şeyleri ben bi ara araştırdım bacaklarımın üstünü inceltebilmek için ama popoyu kaldırıp şekillendirdiğini öğrenince kaçarak uzaklaştım zaten koça popoluyum iyice dikleştirip dampere benzemeye gerek yok yani
Kızlar bu benim yapacağım göbek için.
Jillian ın alt kısımlar için bi programı var mı yok mu bilmiyorum.
Rose olimpiyatlara hazırlanıyor gibisin her şeyi birden yapmaya kalkıyorsun
Ben de yapmıştım geçen yıl ama ben pek etki etmediğini düşünmüştüm.
Ona da başliyim bari.
Bence yapmazsan iner kendiliğinden, bu sefer de sönmüş balona benzeme ha dikkat etYaa iste ben aynen damper gibi oldum gecmezmiki yaaaaa
Evet kalksın ve sıkılaşsın. Benimki bana çok yumuşak geliyor.sen kaldırmak mı istiysun kuzum ?
Kiz sende kosubandinin yanina bi sehpabkoy bi yandan ye ic bi yandan kos ohhh missddkızlar o nekine..iyi bisese bende basliyem..gerçi ben koşu bandimda depinsem 1 saat oda eti de çok canım sikiliyo tepesinde..zaman geçmiyor..müzikte aciyom ama yok..şöle bisiler atistirsam zaman daha cabuk geccek..bide ben elma sirkesi bal karışımına baslicam..yapan varmı..
kızzz inmiyoo yaaa . tecrübe burdaBence yapmazsan iner kendiliğinden, bu sefer de sönmüş balona benzeme ha dikkat et
Sen ne kadar süre yapmıştın?kızzz inmiyoo yaaa . tecrübe burdaKüçülüyo zayıflayıca ama inmiyo. G.t Kası çok acayip :)))
Bence yapmazsan iner kendiliğinden, bu sefer de sönmüş balona benzeme ha dikkat et
Simdi mantıken kullanılmayan baş zayıflayıp döndüğüne gore sende bu ara götü kullanmicen..gerekirse sicmicen bile demekki..kızzz inmiyoo yaaa . tecrübe burdaKüçülüyo zayıflayıca ama inmiyo. G.t Kası çok acayip :)))
Yaaa susuuuuuuukızzz inmiyoo yaaa . tecrübe burdaKüçülüyo zayıflayıca ama inmiyo. G.t Kası çok acayip :)))
yüzüstü sehpa pozisyonu al yani emekliyo gibi dur. dirseklerini yere koy ve bacağını arkaya doğru kaldır indir kaldır indir makas yani.. ya da yüzüstü yatarak ta arkaya dğru kaldır indir yapabilirsin. ya da ayaktayken de (bu o kadar etkili değil) . öenmli olan arkaya doğru makas yapman :))Evet kalksın ve sıkılaşsın. Benimki bana çok yumuşak geliyor.
Bas değil kas ,döndüğüne değil sondugune..Simdi mantıken kullanılmayan baş zayıflayıp döndüğüne gore sende bu ara götü kullanmicen..gerekirse sicmicen bile demekki..
Pirensip olarar sicmicaksin dimiiSimdi mantıken kullanılmayan baş zayıflayıp döndüğüne gore sende bu ara götü kullanmicen..gerekirse sicmicen bile demekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?