ben mutfaga da sıgamadm. ama raflarım azdı. yani 90 cm dolaba tek raf koymuş salak herif. 2 göz yani. hepsini böldürdüm falan iyi şimdi.evet ya..evde çakmece dolap çok önemli..zaten dağınık gösterende onların yokluğu..ek dolap gibi bişiler yaptır sende takviye..mutfaga koydum ben öle..
ya ama sinirli hallerinizii bilemiceksiniz ki bu şekilde de . ne olack böle ?
evlenmeden önceki gibi olmuyo bi kere çoğu evlilikte. gerçekten bu bi kumar....
Valla bilmiyorum, kızlar bence hazırlıklı olun, her an teyze olma ihtimaliniz olabilir
Şimdi burada anlatamayacağım bazı saçmalıklar oldu zaten.
Ondan hazır olun diyorum
vuhhuuu...acilen bu saçmalıkların ne olduğuna açıklık getirmezsen aklımıza gelen herşeyden sen sorumlusun
didoşş yaaaKızlar sakin olun, her şey yolunda ve kontrolüm altında.
d
didoşş yaaaucu açık cumleler kurma şöyle Aklıma gelen her türlü kötü espriden de sen sorumlusun
anllaaaaattttt
anlatmasam daha iyi olur ama sen kötü esprilerini yapabilirsin.
amaaan..hazır müsaitken yap kız..bi yandan büyür..
ben mutfaga da sıgamadm. ama raflarım azdı. yani 90 cm dolaba tek raf koymuş salak herif. 2 göz yani. hepsini böldürdüm falan iyi şimdi.
yatak odası ıcın de şimdilik idare edicem. ya kullandıgım kullanmadıgım bissürü şey var. çeyizde serdiklerimiz bile duruyo orda. dün gece yatarken 2 tane koca cekmece tülbent dolu. ulan sanki hepsini kullanıyorum 4 tane koysam yeter. 2 cekmece de şallarım başörtülerim. onları kullanıyorum ama en çok kullandıklarımı ayırcam. diğerlerini kaldrıcam. akşam eve gidip herrrrr yeri döküceemm hepsini
Telefonum bozuldu kizlar yaaa tamirine 700 lira istedidiler of yaaa
Kocalarınızdan yersiniz vetoyu sonrada
KIZLAR BUDA BENDEN KOCA TOTOMUN NESİNE GÜVENİP KİLOŞ GİYİYOSAMEki Görüntüle 1482653
Benimki de bana aynı şeyi söyledi.
Belin incelmiş, leğen kemiklerin iyice belirginleşmiş, iman tahtan kupkuru olmuş, popiş iyice küçülmüş dedi
Kızlar ben de bebek istiyorum
Şimdi burada anlatamayacağım bazı saçmalıklar oldu zaten.
Ondan hazır olun diyorum
bende bu popişi kaldırırıyor diye duymusdum
canım bence spor artı dıyet yada zayıflamak olmalı cunku sunu soyleyım benım etım cok cıvıkdır ben su ana kadar 15 kilo verdim ama vucüdumu cok sıkı görmüyorum ıkısı bır devam ettırılırse bence vucud daha kendını bellı edıyor dıye dusunuyorummm ki bundan sonra 1 yada 2 kilo versem olur cıddı anlamda 8 senedir inmediğimi kiloya indim (1 defa 60 olmusdum ama biber hapı kullandım tavsiye etmıyorum) simdi bunu korumalıyım
birde 1 sene kılo almazsan hıc almazsın dıyorlar dogrumudur sızce kızlar
ben bu ay sonu allah nasib ederse çocuk yapmaaya başlıcam sinokiiii. hadi beraber yapalımm
vuhhuuu...bende yapıyom..bakalım kim önce yapcak kapışakmı
YOK HAYATIM BORÇTAN SEBEP DEİL ÇALIŞIRKEN OLMUYO TEK ÇOCUKLA BİLE ÇOK ZORLANIORUM MALUM ÜLKEMİZDEKİ ŞARTLAR AVRUPAYI HER KONUDA ÖRNEK ALIOZDA BU ÇOCUK MEVZUSUNDA 3 MAYMUNU OYNUORUZ ŞÖYLE ÜCRETLİ ÜCRETSİZ TOPLAM 3 SENE Bİ İZİN VERSELER O ZAMAN HEMEN YAPARIM
VALLA ZOR GELE GELE YAPIOZ MECBUR 1+1 EVE TEMZİLİKÇE ÇAĞIRSAM KADIN BANA TOTOSUYLA GÜLER ÇITIR ÇEREZ GELİR BAŞKA EVLERDEN SONRA
kızlar bu squat denen şey çömelip kalkmamı sadece..her gün kaç tane yapılıyo..
He üstüme ceketini attı
şu vakumlu poşetlerden al..ben montları falan ona kaldırıyom..güzel topluyo..
o ne yaaa yeni telefon al daha karlısın
özellikle benim ki ayyy 2 dk teli elime almıyım hemen mızmızlanır 7/24 beraberiz yetmiyor
koca totolulara kiloş hiiç iyi olmuyor var olan totoyu 2 katı gösteriyor
kızz bu yorumlarını bir araya getirince müyendis üzerinde bayağa derin araştırmalar yapmış anlaşılan
bende öyle duymuştum ama bu tamamiyle yemekle alakalı ipin ucu bir kaçarsa gidiyor yani
kııızzz sonbaharı bekleyin hep beraber yapalım
ahhh ahhh o imkanları bir tanısalar hemen sıralayacağım
squatın programları var sanırım 30 günlüktü ve hergün sayıları attırarak ilerliyordu yani 30 ile başlayıp 250 ile bitiyordu nette arattır çıkar karşına hatta squat sonucu oluşan popolarıda görürsün yuvarlak ve dimdik
Kizlar alinti yapamicem telden seeyyyapimdee vakumlu hurclari kiyafet icin ben kesinlikle tavsiye etmiyprum kiyafetler kiris kiris oluyor benim bir tane vardi simdi bir kosede duruyor bosbossss
sonbaharda birliktemi yapsak sahi kizlar yasit kardes olurlaarrrr bebisler
Rose nnn bebisi de bizimkilere ablalik yada abilik yapar. Roseee aklima cok aipce seyler geldiii mihendizzzz maden aramasini senin uzerindeeeee mi yaptiiiiiiigerci elini attigi yerden maden cikar pirensesimiDen :)
Allah iyiligini versin ya guldurdun benitamam kocama söliyim
Kiz olacak seninde ins. Hic merak etme bir bakmissin hepimizi gecmissin kim bilir :)valla ben o montları biyere sığdıramadım en sonunda oraya koydum..kışa doğru çıkarıp yıkıyom açılıyo..
ben bayadır ugraşıyom bebek için..benim merkezi sistemde arıza var sonbahara olsa keşke canıma minnet..
rose araya kaynak yapma lütfen, önce ben geldim..
Allah iyiligini versin ya guldurdun beni
Yaa kizlar ben sonbahara kadarda ana olmaya hazir olamayabilirim icimde tas var sanki
Kiz olacak seninde ins. Hic merak etme bir bakmissin hepimizi gecmissin kim bilir :)
Ben iki isterimm heee :)
Kiz olacak seninde ins. Hic merak etme bir bakmissin hepimizi gecmissin kim bilir :)
Ben iki isterimm heee :)
ya öle deme bak..bende 5 sene daha erken, gezcem tozcam ben didim..şimdi mumla arıyom..sen çalışmalara başla zaten en erken 5-6 ay da olur..sistemde sıkıntı yoksa yap hemen..ne zaman ne arıza vereceği belli olmuyo..
hayal demi kurmayakhe birinciyi yaptında ikincisi kaldı sinokicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?