Kalori Arkadaşım

evet ya..evde çakmece dolap çok önemli..zaten dağınık gösterende onların yokluğu..ek dolap gibi bişiler yaptır sende takviye..mutfaga koydum ben öle..
ben mutfaga da sıgamadm. ama raflarım azdı. yani 90 cm dolaba tek raf koymuş salak herif. 2 göz yani. hepsini böldürdüm falan iyi şimdi.

yatak odası ıcın de şimdilik idare edicem. ya kullandıgım kullanmadıgım bissürü şey var. çeyizde serdiklerimiz bile duruyo orda. dün gece yatarken 2 tane koca cekmece tülbent dolu. ulan sanki hepsini kullanıyorum 4 tane koysam yeter. 2 cekmece de şallarım başörtülerim. onları kullanıyorum ama en çok kullandıklarımı ayırcam. diğerlerini kaldrıcam. akşam eve gidip herrrrr yeri döküceemm hepsini

ya ama sinirli hallerinizii bilemiceksiniz ki bu şekilde de . ne olack böle ?
evlenmeden önceki gibi olmuyo bi kere çoğu evlilikte. gerçekten bu bi kumar....

kesinlikle katılıyorum, meğerse kedi gibi kocamın ve benim içimde birer aslan yatıyormuş. evlenince öğrendik

Valla bilmiyorum, kızlar bence hazırlıklı olun, her an teyze olma ihtimaliniz olabilir

kızzzzz ne dion bakim sen

Şimdi burada anlatamayacağım bazı saçmalıklar oldu zaten.
Ondan hazır olun diyorum

korkutma bizi, benim hayal gücüme bırakma ne yaptınız bakim sizde böyle bi ihtimal var

vuhhuuu...acilen bu saçmalıkların ne olduğuna açıklık getirmezsen aklımıza gelen herşeyden sen sorumlusun

şu vakumlu poşetlerden al..ben montları falan ona kaldırıyom..güzel topluyo..

Telefonum bozuldu kizlar yaaa tamirine 700 lira istedidiler of yaaa

o ne yaaa yeni telefon al daha karlısın

Kocalarınızdan yersiniz vetoyu sonrada

özellikle benim ki ayyy 2 dk teli elime almıyım hemen mızmızlanır 7/24 beraberiz yetmiyor

KIZLAR BUDA BENDEN KOCA TOTOMUN NESİNE GÜVENİP KİLOŞ GİYİYOSAMEki Görüntüle 1482653

koca totolulara kiloş hiiç iyi olmuyor var olan totoyu 2 katı gösteriyor

Benimki de bana aynı şeyi söyledi.
Belin incelmiş, leğen kemiklerin iyice belirginleşmiş, iman tahtan kupkuru olmuş, popiş iyice küçülmüş dedi

Kızlar ben de bebek istiyorum

Şimdi burada anlatamayacağım bazı saçmalıklar oldu zaten.
Ondan hazır olun diyorum

kızz bu yorumlarını bir araya getirince müyendis üzerinde bayağa derin araştırmalar yapmış anlaşılan

bende öyle duymuştum ama bu tamamiyle yemekle alakalı ipin ucu bir kaçarsa gidiyor yani

ben bu ay sonu allah nasib ederse çocuk yapmaaya başlıcam sinokiiii. hadi beraber yapalımm

kııızzz sonbaharı bekleyin hep beraber yapalım

vuhhuuu...bende yapıyom..bakalım kim önce yapcak kapışakmı

ahhh ahhh o imkanları bir tanısalar hemen sıralayacağım

VALLA ZOR GELE GELE YAPIOZ MECBUR 1+1 EVE TEMZİLİKÇE ÇAĞIRSAM KADIN BANA TOTOSUYLA GÜLER ÇITIR ÇEREZ GELİR BAŞKA EVLERDEN SONRA

kızlar bu squat denen şey çömelip kalkmamı sadece..her gün kaç tane yapılıyo..

squatın programları var sanırım 30 günlüktü ve hergün sayıları attırarak ilerliyordu yani 30 ile başlayıp 250 ile bitiyordu nette arattır çıkar karşına hatta squat sonucu oluşan popolarıda görürsün yuvarlak ve dimdik

He üstüme ceketini attı

Kizlar alinti yapamicem telden seeyyyapimdee vakumlu hurclari kiyafet icin ben kesinlikle tavsiye etmiyprum kiyafetler kiris kiris oluyor benim bir tane vardi simdi bir kosede duruyor bosbossss

sonbaharda birliktemi yapsak sahi kizlar yasit kardes olurlaarrrr bebisler

Rose nnn bebisi de bizimkilere ablalik yada abilik yapar. Roseee aklima cok aipce seyler geldiii mihendizzzz maden aramasini senin uzerindeeeee mi yaptiiiiiii gerci elini attigi yerden maden cikar pirensesimiDen :)

tamam kocama söliyim

valla ben o montları biyere sığdıramadım en sonunda oraya koydum..kışa doğru çıkarıp yıkıyom açılıyo..

ben bayadır ugraşıyom bebek için..benim merkezi sistemde arıza var sonbahara olsa keşke canıma minnet..

rose araya kaynak yapma lütfen, önce ben geldim..

Kiz olacak seninde ins. Hic merak etme bir bakmissin hepimizi gecmissin kim bilir :)

Ben iki isterimm heee :)

Allah iyiligini versin ya guldurdun beni

Yaa kizlar ben sonbahara kadarda ana olmaya hazir olamayabilirim icimde tas var sanki

ya öle deme bak..bende 5 sene daha erken, gezcem tozcam ben didim..şimdi mumla arıyom..sen çalışmalara başla zaten en erken 5-6 ay da olur..sistemde sıkıntı yoksa yap hemen..ne zaman ne arıza vereceği belli olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…