Kalori Arkadaşım

kız bende öle diyom ya korkutmayın beni

kork valla..bana da çok didiler dinlemedim..biz eşimle evlenmeden önce 8 yıl çıktık..yapmak istediğimiz bisürü şey vardı..gezcez tozcaz didik..işlerde yoğundu..sonra tiroit olmuşum 2 yıldır uğraşıyom derken 32 yaşına geldim..

haklisin canim.tesekkur ederim.cok tesekkurler

Bas değil kas ,döndüğüne değil sondugune..
bir saat bu ne yazmış diye çözmeye çalıştım. Sonun da atasözü falan herhalde dedim pes ettim.baş zayıflay ın c a döner miş
bide ev işi g.tüne zor gelenler diye ekleyelim..her derde deva topiki de denebilir
bizim g.t ler ondan mı büyük ki.

Şimdi burada anlatamayacağım bazı saçmalıklar oldu zaten.
Ondan hazır olun diyorum
hi hi hi
kızım nasıl hayal ettin bunları ne hayal gücüymüş vay maşallah. İçin de maden aramalar filan. Yuh ya ben utandım resmen.

kızlar mesai bitti ben kaçıyom...öpüyom çok..iyi akşamlar..eve gidip bişiler atıştırıp koşu bandımın üstünde squat yaparkene elma sirkeli çay içecem..
düdüklü ye de birşeyler koy çiğden koy ama hepsini ertesi günün yemeği pişe koysun.

Bu arada KIZLAR EN YAŞLINIZ BEN DEĞİLİM İŞTE YETTİMG A R İ BENDEN BÜYÜK

Dogru diyi

Doğru diyon..düdüklüğü otturmek şart..acaba diyom koşu bandinin tepesinde suquart yaparkene elma sirkeli çayımı dudukludenmi icsem..bu g.t anca ole erir gibime gelio

Kızlar misafilige cagirdilar, o çılgın fikrimi daha yapamadim..simdi cikiyom banda..@sinoki nin deyimiyle vurcam kırbacı vurcam kırbacı..

Dogru diyi

Doğru diyon..düdüklüğü otturmek şart..acaba diyom koşu bandinin tepesinde suquart yaparkene elma sirkeli çayımı dudukludenmi icsem..bu g.t anca ole erir gibime gelio

Kızlar misafilige cagirdilar, o çılgın fikrimi daha yapamadim..simdi cikiyom banda..@sinoki nin deyimiyle vurcam kırbacı vurcam kırbacı..

kız yatmadan önce ne güldüm ayol iyiki bak mış ım girip de.

hişt millet nerdesiniz... günaydınlar olsun herkese. kızlar cuma yarışmasında menülerimizi yazıyoruz. ben oraya dün pizza yazdım orta boy yarım. bi gün öncede baklava falan yazınca ortalık karıştı kovulmam yakındır zaten 2 haftadır artı da çıkıyorum . 3 hafta artıda çıkarsam eleniyorum yarışmadan.

sinokicim nerdesin kız.
dün bayağı araştırdım. ve manyetical eliptical bisikletical olarak voit in d 30 modelini almaya karar vermiş gibiyim. senin ki d 40 ya ondan tek farkı selesi yok oturmak için. 100 tl daha ucuz oluyor sanırım. şimdi bisiklete karar verdim . ucuz fiyat araştırmasına başlayacağım

ya bizimde ev kredisi var, malum çocuk doğduktan sonra ben ücretsiz izine ayrılıcam. tek maaşla hem kredi hem bebek olmaz diye, kredinin bitmesini bekliyoruz(4 senesi var). ben şimdi 28 yaşındayım. tam 32 oluom. senin yaşlarında deneyeceğiz bizde

siz iyice p.tesi indirimine alışmışsınız her hafta da olmaz ki bu kaçıncı kovarlar tabi dikkat et sende yemeyi ver

günaydın kızlar
elen kız elen bu topike kalırsın böylece, biz artıda da kabul ederiz seni

oooo 32 biraz geç değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…