- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
kız bende öle diyom ya korkutmayın beni
Allah iyiligini versin ya guldurdun beni
Yaa kizlar ben sonbahara kadarda ana olmaya hazir olamayabilirim icimde tas var sanki
haklisin canim.tesekkur ederim.cok tesekkurlertatlım bu iş sabır işi 1 ayda aynı kiloda kalabilirsin 3 ayda üzüleceğine kilo almadığın için sevinmelisin. Şöyle düşün eski düzeninde olsan belkide şimdi 3-5 kg almış olacaktın oysa 1 aydır aynısın bu büyük bir başarı şimdi yaz geliyor zayıflayacaksın inş. meyveler sıcak güneş bol su derken gidecek kilolar yeterki sabret moralişni bozmaaa
bak ben aylardı 64-65 arasıyım ama mutluyum kış ayında kilo almadım bu benim için başarıı şimdi yaz geliyor yürüyüş yapıcam daha çok sıvı tüketeceğim ve 60 a yavaş yavaş emin adımlarla ilerleyeceğimmm
bir saat bu ne yazmış diye çözmeye çalıştım. Sonun da atasözü falan herhalde dedim pes ettim.baş zayıflay ın c a döner mişBas değil kas ,döndüğüne değil sondugune..
bizim g.t ler ondan mı büyük ki.bide ev işi g.tüne zor gelenler diye ekleyelim..her derde deva topiki de denebilir
hi hi hiŞimdi burada anlatamayacağım bazı saçmalıklar oldu zaten.
Ondan hazır olun diyorum
kızım nasıl hayal ettin bunları ne hayal gücüymüş vay maşallah. İçin de maden aramalar filan. Yuh ya ben utandım resmen.Kizlar alinti yapamicem telden seeyyyapimdee vakumlu hurclari kiyafet icin ben kesinlikle tavsiye etmiyprum kiyafetler kiris kiris oluyor benim bir tane vardi simdi bir kosede duruyor bosbossss
sonbaharda birliktemi yapsak sahi kizlar yasit kardes olurlaarrrr bebisler
Rose nnn bebisi de bizimkilere ablalik yada abilik yapar. Roseee aklima cok aipce seyler geldiii mihendizzzz maden aramasini senin uzerindeeeee mi yaptiiiiiiigerci elini attigi yerden maden cikar pirensesimiDen :)
düdüklü ye de birşeyler koy çiğden koy ama hepsini ertesi günün yemeği pişe koysun.kızlar mesai bitti ben kaçıyom...öpüyom çok..iyi akşamlar..eve gidip bişiler atıştırıp koşu bandımın üstünde squat yaparkene elma sirkeli çay içecem..
Dogru diyibir saat bu ne yazmış diye çözmeye çalıştım. Sonun da atasözü falan herhalde dedim pes ettim.baş zayıflay ın c a döner miş
bizim g.t ler ondan mı büyük ki.
hi hi hi
kızım nasıl hayal ettin bunları ne hayal gücüymüş vay maşallah. İçin de maden aramalar filan. Yuh ya ben utandım resmen.
düdüklü ye de birşeyler koy çiğden koy ama hepsini ertesi günün yemeği pişe koysun.
Bu arada KIZLAR EN YAŞLINIZ BEN DEĞİLİM İŞTE YETTİMG A R İ BENDEN BÜYÜK
bir saat bu ne yazmış diye çözmeye çalıştım. Sonun da atasözü falan herhalde dedim pes ettim.baş zayıflay ın c a döner miş
bizim g.t ler ondan mı büyük ki.
hi hi hi
kızım nasıl hayal ettin bunları ne hayal gücüymüş vay maşallah. İçin de maden aramalar filan. Yuh ya ben utandım resmen.
düdüklü ye de birşeyler koy çiğden koy ama hepsini ertesi günün yemeği pişe koysun.
Bu arada KIZLAR EN YAŞLINIZ BEN DEĞİLİM İŞTE YETTİMG A R İ BENDEN BÜYÜK
KIZLAR SÖYLEYİN BU GÖBEKLER NASIL ERİYECEK GERÇEKTEN.
Dogru diyi
Doğru diyon..düdüklüğü otturmek şart..acaba diyom koşu bandinin tepesinde suquart yaparkene elma sirkeli çayımı dudukludenmi icsem..bu g.t anca ole erir gibime gelio
Kızlar misafilige cagirdilar, o çılgın fikrimi daha yapamadim..simdi cikiyom banda..@sinoki nin deyimiyle vurcam kırbacı vurcam kırbacı..
kız yatmadan önce ne güldüm ayol iyiki bak mış ım girip de.Ahanda böle..Eki Görüntüle 1483525
kork valla..bana da çok didiler dinlemedim..biz eşimle evlenmeden önce 8 yıl çıktık..yapmak istediğimiz bisürü şey vardı..gezcez tozcaz didik..işlerde yoğundu..sonra tiroit olmuşum 2 yıldır uğraşıyom derken 32 yaşına geldim..
hişt millet nerdesiniz... günaydınlar olsun herkese.kızlar cuma yarışmasında menülerimizi yazıyoruz. ben oraya dün pizza yazdım orta boy yarım. bi gün öncede baklava falan yazınca ortalık karıştı kovulmam yakındır zaten 2 haftadır artı da çıkıyorum . 3 hafta artıda çıkarsam eleniyorum yarışmadan.
elen kız elen bu topike kalırsın böylece, biz artıda da kabul ederiz senihişt millet nerdesiniz... günaydınlar olsun herkese.kızlar cuma yarışmasında menülerimizi yazıyoruz. ben oraya dün pizza yazdım orta boy yarım. bi gün öncede baklava falan yazınca ortalık karıştı kovulmam yakındır zaten 2 haftadır artı da çıkıyorum . 3 hafta artıda çıkarsam eleniyorum yarışmadan.
ya bizimde ev kredisi var, malum çocuk doğduktan sonra ben ücretsiz izine ayrılıcam. tek maaşla hem kredi hem bebek olmaz diye, kredinin bitmesini bekliyoruz(4 senesi var). ben şimdi 28 yaşındayım. tam 32 oluom. senin yaşlarında deneyeceğiz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?