- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
napim canım yaaaa, öyle olmak zorunda kalıo. ya da ben çocuğu yapıcam ama 6 aylıkken bırakıp çalışmaya başlıcam(bunu da hiç istemiyorummmm)oooo 32 biraz geç değil mi?
ya öle deme bak..bende 5 sene daha erken, gezcem tozcam ben didim..şimdi mumla arıyom..sen çalışmalara başla zaten en erken 5-6 ay da olur..sistemde sıkıntı yoksa yap hemen..ne zaman ne arıza vereceği belli olmuyo..
Eveeettt ikiz olsun bir kiz bir erkek ohh missssssssayyy...bende 2 istiyom ya...keşkee osssaa...
he birinciyi yaptında ikincisi kaldı sinokicim
kork valla..bana da çok didiler dinlemedim..biz eşimle evlenmeden önce 8 yıl çıktık..yapmak istediğimiz bisürü şey vardı..gezcez tozcaz didik..işlerde yoğundu..sonra tiroit olmuşum 2 yıldır uğraşıyom derken 32 yaşına geldim..
oha kızım ne yaptınız siz öyle delimisin. 32 ne. hemde isteyerek 32 ye bırakılır mı çocuk işi. hadi istedin olmadı diyelim 35 olursun.ya bizimde ev kredisi var, malum çocuk doğduktan sonra ben ücretsiz izine ayrılıcam. tek maaşla hem kredi hem bebek olmaz diye, kredinin bitmesini bekliyoruz(4 senesi var). ben şimdi 28 yaşındayım. tam 32 oluom. senin yaşlarında deneyeceğiz bizde
kocam yüzünden yaa. eski ayda olaydı 3 orta boy pizzadan birini yerdi. şimdi yarısını yedimsiz iyice p.tesi indirimine alışmışsınız her hafta da olmaz ki bu kaçıncı kovarlar tabi dikkat et sende yemeyi ver
zaten size kalsa hep artı da olayım değil migünaydın kızlar
elen kız elen bu topike kalırsın böylece, biz artıda da kabul ederiz seni
biraz mı. kızım bile bile evli bir insan aklı yerinde olduğu müddetçe çocuk işini bu yaşa bırakmaz.oooo 32 biraz geç değil mi?
ayda2kilogo iki gündür eliptik bisiklet yapıom(benimkide selesiz, ayakta yapıon). anammmm bacaklarım çok fena, işin ilginci merdiven çıkarken sıkıntı yok da beni bi de inerken görün
içinde taş var ne demek kız ?
haklisin canim.tesekkur ederim.cok tesekkurler
bir saat bu ne yazmış diye çözmeye çalıştım. Sonun da atasözü falan herhalde dedim pes ettim.baş zayıflay ın c a döner miş
bizim g.t ler ondan mı büyük ki.
hi hi hi
kızım nasıl hayal ettin bunları ne hayal gücüymüş vay maşallah. İçin de maden aramalar filan. Yuh ya ben utandım resmen.
düdüklü ye de birşeyler koy çiğden koy ama hepsini ertesi günün yemeği pişe koysun.
Bu arada KIZLAR EN YAŞLINIZ BEN DEĞİLİM İŞTE YETTİMG A R İ BENDEN BÜYÜK
sinokicim nerdesin kız.
dün bayağı araştırdım. ve manyetical eliptical bisikletical olarak voit in d 30 modelini almaya karar vermiş gibiyim. senin ki d 40 ya ondan tek farkı selesi yok oturmak için. 100 tl daha ucuz oluyor sanırım. şimdi bisiklete karar verdim . ucuz fiyat araştırmasına başlayacağım
bi ben kalmışım yemediğin vereyim mi basenlerden bir parça yermisin canımbende dünkü menümü yazayım spor yapamadım başım çook ağrıyordu hiiç iyi değildim
sabah yarım yufkanın içine lor peyniri ile beyaz peyniri karıştırıp yağsız tavada gözleme yaptım
öğle yarım porsiyon buldur ve yarım porsiyon nohut yemeği yanında yarım kase yoğurt
öğleden sonra eğitim vardı 4 tane tuzlu kurabiye
akşam patlıcan yemeği , domatesli bulgur pilav , 1 dilim tam buğday ekmeği , 3-4 kaşık yoğurt
sonrasında 1 kase kendi yaptığım petibötlü pudingli meyveli tatlı ve yeşil çay
sırf 100 tl için sele siz almıyorum canım. ben zaten kol ve basen çalışmasına ihtiyaç duyuyorum o uyüzden oturacağımı hiç sanmıyorum. sinoki peki vücudunda değişimler gelişmeler oldu mu sıkılaşma filan. sen ne kadar biniyorsun günde. hangi sertlik de biniyorsun.Yani tatlimm bir turlu kendimi anne olarak dusunemiyorumbirde hamilelik dogum lohussaa donemi vsss hangi doktora gidilecek kime guvenilecek
Rica ederim canimmmm. ins. Yardimim dokunurr..
Tatlim karar vermissin ama 100 tl den sebep selesiz alma derim. Yorudugunda 2 dk oturup hemen kalkabiliyorsun. Sen bilirsin ama bence alcaksan tam takir al. Haa birde nette sana verdigim siteden daha uygun fiyatli ben bulamamistimm ins. Guzel uygun bulursunnn.
kızımın eli iyileşiyor. dün plastik cerrahiye götürdüm öğleden sonra. krem verdi masaj yaparak yedir dedi. 20 gün kullanacağız sonra bi daha bakacak dr.Kizin eli nasil olduu.aydaa
Rose annen nasil olduuu
Birde su cicegi olan emsanin yavrularimiydi onlar iyilestimi
ya bizimde ev kredisi var, malum çocuk doğduktan sonra ben ücretsiz izine ayrılıcam. tek maaşla hem kredi hem bebek olmaz diye, kredinin bitmesini bekliyoruz(4 senesi var). ben şimdi 28 yaşındayım. tam 32 oluom. senin yaşlarında deneyeceğiz bizde
ayda2kilogo iki gündür eliptik bisiklet yapıom(benimkide selesiz, ayakta yapıon). anammmm bacaklarım çok fena, işin ilginci merdiven çıkarken sıkıntı yok da beni bi de inerken görün
bi ben kalmışım yemediğin vereyim mi basenlerden bir parça yermisin canımbulgur pilavıyla ekmek yemek ne demek ya bu sabah tartıldın mı çok merak ettim nolmuşsun. öğlen bulgur akşam bulgur bende dün öğlen nohut ve pirinç pilavı yedim.
sırf 100 tl için sele siz almıyorum canım. ben zaten kol ve basen çalışmasına ihtiyaç duyuyorum o uyüzden oturacağımı hiç sanmıyorum. sinoki peki vücudunda değişimler gelişmeler oldu mu sıkılaşma filan. sen ne kadar biniyorsun günde. hangi sertlik de biniyorsun.
kızımın eli iyileşiyor. dün plastik cerrahiye götürdüm öğleden sonra. krem verdi masaj yaparak yedir dedi. 20 gün kullanacağız sonra bi daha bakacak dr.
Günaydın kızlar.
Hamburger canım annem iyi gibi, biraz ağrısı sızısı var ama daha iyi gibi.
İlaçlar alerji yaptı, sabah doktora gitti, iğne yapmış doktor, bir de alerji hapı vermiş.
kızlar bide sizinle bir tecrübemi paylaşmak isterim..dün yaptığım çılgın planı kısmen yerine getirdim(düdüklü tencere ile olan bölüm hariç)..
akşam komşudan dönünce 5 km tempolu yürüyüş,(35 dk), 200 twist(bölemi yazılıyo bilmiyom ama şu koşu bandında monteli olanlardan) veeeee dün keffettiğim ve benimsediğim squat denen meretten 50 tane yaptım(30 günlük program)..koruyun kendinizi yeni damper geliyo
bu squat denen şeyi duyup araştırdığım da "amaaaan nolcek bee bildiğin çömüyon kalkıyon ne varmış bunda, hemide ilk gün 50 tane ne gadanda kolay didim.."
sonuç: sabah paytak paytak yürümek şartı ile işe gelebildim.. ve şunu öğrendim " bilmediğin b.ku yemicen"..
Sen bilirsin o zaman canim.
2 haftadir hic binmedim bindigim surelerde yarim santim incelmis bacaklarim kollar aynii dalyann gibi
Bozdugum ilk urunde 8 e ciktigimi biliyorum artik yeni gelende maksimum 4 de yapiyorum. kendimce baktim kalorilere saat e sertlik artirdigimda yavasliyorum daha az kalori yakiyorum sertlik beni zorlamayacak kivamda olunca vuruyom kirbaci cosuyom ter su icinde buluyorum kendimi haa birde pisiklete binmeden termal tayt ve ustune muhakkak atlet giyiyorum. Bazen bdy giyiyorum o anki hissettigim holllyyyywooooodd guzeline gore degisiyor
vuhuuu harikasinnn
o squat i ben tam program yapmisim ilk bir kac gun cok yuklenme kendine hafta sonu baslasaydin keske dehset baxcaklari agritiyor
GÜNAYDIN ÇEYREK PORSİYONLUK GACILAR DİYETİSYENE GİTTİM GELDİM
HATUN KAFAYI YEMİŞ GÜNDE 1700 KALORİ TÜKETCEN DİO YAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?