- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
DEDİM BEN O KADAR YERSEM ÇATLARIM SEN ŞİMDİDEN BU KADAR AZ BESLENİRSEN 65 KİLOYA GELDİĞİNDE NASIL KİLO VERCEKSİN DİO NEYİ EKSİLTCEZ ZATEN AZ BESLENİOSUN DİOGüzelliğimi fitliğimimi kıskandın deyip çemkirseydin..
DEDİM BEN O KADAR YERSEM ÇATLARIM SEN ŞİMDİDEN BU KADAR AZ BESLENİRSEN 65 KİLOYA GELDİĞİNDE NASIL KİLO VERCEKSİN DİO NEYİ EKSİLTCEZ ZATEN AZ BESLENİOSUN DİO
SEN VE SENİN PRENSİPLERİN BENİ ÖLDÜRÜOSUNUZbak şimdi eğer herkes hemen fit olursa bu diyetisyenlere kim gitcek..sonuçta biz oburlar müsteriyiz...mesela ben prensip olarak diş hekimlerinin tavsiye ettiği diş macunlarını da kullanmam..herkesin sağlıklı dişleri olsa adamlar aç kalır ya la..adamlar kendi ayağına sıkarmı..
kızlar günaydın..kahvaltımı yaziim bari..1 haşlanmış yumurta, 30 gr beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 ince dilim salam,1 şekersiz çay,yarım dilim kepek ekmeği..sonuç: AÇIM
Şaka bi yana bu sabah tartıldım..geçen hafta 92 ye yakındım döndüğümde inme iniyodu ya, su içmemiştim kaç gün suya yüklendim..bide sağolsun aydanın verdiği gazla iyi depindiydim(bırakmakla devam etme arasnda ince bi çizgideydim:), ve bugün 89 kg ı gördüm tartıda..
geçmiş olsunGünaydın kızlar.
Hamburger canım annem iyi gibi, biraz ağrısı sızısı var ama daha iyi gibi.
İlaçlar alerji yaptı, sabah doktora gitti, iğne yapmış doktor, bir de alerji hapı vermiş.
kız çatlak kilo vermeden kaslı g.t senin neyinekızlar bide sizinle bir tecrübemi paylaşmak isterim..dün yaptığım çılgın planı kısmen yerine getirdim(düdüklü tencere ile olan bölüm hariç)..
akşam komşudan dönünce 5 km tempolu yürüyüş,(35 dk), 200 twist(bölemi yazılıyo bilmiyom ama şu koşu bandında monteli olanlardan) veeeee dün keffettiğim ve benimsediğim squat denen meretten 50 tane yaptım(30 günlük program)..koruyun kendinizi yeni damper geliyo
bu squat denen şeyi duyup araştırdığım da "amaaaan nolcek bee bildiğin çömüyon kalkıyon ne varmış bunda, hemide ilk gün 50 tane ne gadanda kolay didim.."
sonuç: sabah paytak paytak yürümek şartı ile işe gelebildim.. ve şunu öğrendim " bilmediğin b.ku yemicen"..
ütünün altını avuçladıSen bilirsin o zaman canim.
2 haftadir hic binmedim bindigim surelerde yarim santim incelmis bacaklarim kollar aynii dalyann gibi
Bozdugum ilk urunde 8 e ciktigimi biliyorum artik yeni gelende maksimum 4 de yapiyorum. kendimce baktim kalorilere saat e sertlik artirdigimda yavasliyorum daha az kalori yakiyorum sertlik beni zorlamayacak kivamda olunca vuruyom kirbaci cosuyom ter su icinde buluyorum kendimi haa birde pisiklete binmeden termal tayt ve ustune muhakkak atlet giyiyorum. Bazen bdy giyiyorum o anki hissettigim holllyyyywooooodd guzeline gore degisiyor
Ayyy canim yaa ins iz vs kalmaz cabucak iyilesir nasil yakti elini yavrum yaa
Kadincagizda amma cektii ins. Bu son olurda cabucak iyilesir.
Hastalar yavas yavas iyilesiyor masallahhh
ne güldüm bi görsen..bende diyodum taytı giyip bandda koşarken kendini şu apşeypır satan karılar gibi daş hisseden bi benmiyim
kızım istesende düşemezsin klozete tecrübeyle sabit merak etmevalla hafta sonu olaymış iyimiş hakketen..hiç ummadım böle olacağını..kas gevşetici krem sürdüm..ağrı yok ama bildiğin kaslar tutmuyo iptal..otururken klozeti zor tutturuyom,içine kaççam diye korkuyomo derece..
GÜNAYDIN ÇEYREK PORSİYONLUK GACILAR DİYETİSYENE GİTTİM GELDİM
HATUN KAFAYI YEMİŞ GÜNDE 1700 KALORİ TÜKETCEN DİO YAA
benim dediğimi demiş işte. diyetisyen gibiyim maşallah banaDEDİM BEN O KADAR YERSEM ÇATLARIM SEN ŞİMDİDEN BU KADAR AZ BESLENİRSEN 65 KİLOYA GELDİĞİNDE NASIL KİLO VERCEKSİN DİO NEYİ EKSİLTCEZ ZATEN AZ BESLENİOSUN DİO
ben de polikliniğinde yeşil elması olmayan dişçiye gitmem asla. mutlaka cam kasede bissürü yeşil elma olmalı.bak şimdi eğer herkes hemen fit olursa bu diyetisyenlere kim gitcek..sonuçta biz oburlar müsteriyiz...mesela ben prensip olarak diş hekimlerinin tavsiye ettiği diş macunlarını da kullanmam..herkesin sağlıklı dişleri olsa adamlar aç kalır ya la..adamlar kendi ayağına sıkarmı..
HANFENDİNİN UYGUN GÖRDÜĞÜ LİSTE BAKALIM NOLCEK Eki Görüntüle 1483765
Canım devlet hastanesine mi gittin?HANFENDİNİN UYGUN GÖRDÜĞÜ LİSTE BAKALIM NOLCEK Eki Görüntüle 1483765
YANİ VERDİĞİ LİSTEYLE KONUŞTUKLARI ÇELİŞİO HER ÖĞÜNDE EKMEK YEME KISMINA KATILIOM AMA ÇABUK ACIKIOM ÇÜNKÜkızım bunun neresi 1700 kaloriymiş merak ettim.
2 köfte büyüklüğünde et ne ya. ben bugün öğlen 5 ızgara köfte yiyecem mesela. 1 yemek kaşığı sebze yemeği yazmış. deli mi ayol bu nasıl doyacan onunla. bunları toplasan 500 kalori ancak eder. yanlışı var kadının.
YOK CANM YAA BEZMİALEM VAKIF GUREBAYI DUYMUŞSUNDUR FAKÜLTE HASTANESİ ONA GİTTİMCanım devlet hastanesine mi gittin?
ALLAH CANINI ALMASIN GÜNAHA SOKTUN BENİ İŞYERİNDEYİZ PAYLAŞMAYIN LA BÖLE ŞEYLER
Ha biliyorum orayı.YOK CANM YAA BEZMİALEM VAKIF GUREBAYI DUYMUŞSUNDUR FAKÜLTE HASTANESİ ONA GİTTİM
ne güldüm bi görsen..bende diyodum taytı giyip bandda koşarken kendini şu apşeypır satan karılar gibi daş hisseden bi benmiyim
valla hafta sonu olaymış iyimiş hakketen..hiç ummadım böle olacağını..kas gevşetici krem sürdüm..ağrı yok ama bildiğin kaslar tutmuyo iptal..otururken klozeti zor tutturuyom,içine kaççam diye korkuyomo derece..
DEDİM BEN O KADAR YERSEM ÇATLARIM SEN ŞİMDİDEN BU KADAR AZ BESLENİRSEN 65 KİLOYA GELDİĞİNDE NASIL KİLO VERCEKSİN DİO NEYİ EKSİLTCEZ ZATEN AZ BESLENİOSUN DİO
ayda2kilogo iki gündür eliptik bisiklet yapıom(benimkide selesiz, ayakta yapıon). anammmm bacaklarım çok fena, işin ilginci merdiven çıkarken sıkıntı yok da beni bi de inerken görün
Eki Görüntüle 1483686 havaya bak yaa içim sıkıldı resmen.
bi ben kalmışım yemediğin vereyim mi basenlerden bir parça yermisin canımbulgur pilavıyla ekmek yemek ne demek ya bu sabah tartıldın mı çok merak ettim nolmuşsun. öğlen bulgur akşam bulgur bende dün öğlen nohut ve pirinç pilavı yedim.
sırf 100 tl için sele siz almıyorum canım. ben zaten kol ve basen çalışmasına ihtiyaç duyuyorum o uyüzden oturacağımı hiç sanmıyorum. sinoki peki vücudunda değişimler gelişmeler oldu mu sıkılaşma filan. sen ne kadar biniyorsun günde. hangi sertlik de biniyorsun.
kızlar bide sizinle bir tecrübemi paylaşmak isterim..dün yaptığım çılgın planı kısmen yerine getirdim(düdüklü tencere ile olan bölüm hariç)..
akşam komşudan dönünce 5 km tempolu yürüyüş,(35 dk), 200 twist(bölemi yazılıyo bilmiyom ama şu koşu bandında monteli olanlardan) veeeee dün keffettiğim ve benimsediğim squat denen meretten 50 tane yaptım(30 günlük program)..koruyun kendinizi yeni damper geliyo
bu squat denen şeyi duyup araştırdığım da "amaaaan nolcek bee bildiğin çömüyon kalkıyon ne varmış bunda, hemide ilk gün 50 tane ne gadanda kolay didim.."
sonuç: sabah paytak paytak yürümek şartı ile işe gelebildim.. ve şunu öğrendim " bilmediğin b.ku yemicen"..
valla hafta sonu olaymış iyimiş hakketen..hiç ummadım böle olacağını..kas gevşetici krem sürdüm..ağrı yok ama bildiğin kaslar tutmuyo iptal..otururken klozeti zor tutturuyom,içine kaççam diye korkuyomo derece..
YA 10 NUMARAYDI ÇOK HOŞ Bİ BAYANDI İNCECİK VE ÇOK GÜZELDİ şimdi bi ona bakıom bi bana hangimizin dediği kale alınır sizceayy benimde başıma gelmişti o merdivenin trabzanlarına tutunup önce sağıma soluma bakınıyordum kimse var mı diye sonra charlie Chaplin gibi paytak paytak iniyordum
sen buradaki havayı gör akşam kar yağıyordu
ekmeği pilavla yemedim patlıcanla yedim çok çıtırdı dayanamadım
yaaa çok kolaydır çoookkkkk
düşmezsin canım korkma hiç düşer misinoturmak değil de kalkmak daha zor
senin diyetisyen uçmuşşş nasıl biriydi fiziği güzelmiydi
Basim agiriyorcok istahim var
özel sayılır buda canm yaa vakıf hastanesi 50 tl para aldılarHa biliyorum orayı.
Canım diyetisyenden sonuç almak istiyorsan özel hastanedekilere gideceksin.
Zaten senin de içine sinmemiş anladığım kadarıyla.
çürümüş sarımsak bence en ideali hatta şuşunun yoğurduyla birlikteaklına KUSMUK getir hemen kaçar iştahın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?