Kalori Arkadaşım

DEDİM BEN O KADAR YERSEM ÇATLARIM SEN ŞİMDİDEN BU KADAR AZ BESLENİRSEN 65 KİLOYA GELDİĞİNDE NASIL KİLO VERCEKSİN DİO NEYİ EKSİLTCEZ ZATEN AZ BESLENİOSUN DİO

bak şimdi eğer herkes hemen fit olursa bu diyetisyenlere kim gitcek..sonuçta biz oburlar müsteriyiz...mesela ben prensip olarak diş hekimlerinin tavsiye ettiği diş macunlarını da kullanmam..herkesin sağlıklı dişleri olsa adamlar aç kalır ya la..adamlar kendi ayağına sıkarmı..

SEN VE SENİN PRENSİPLERİN BENİ ÖLDÜRÜOSUNUZ

Günaydın kızlar.

Hamburger canım annem iyi gibi, biraz ağrısı sızısı var ama daha iyi gibi.
İlaçlar alerji yaptı, sabah doktora gitti, iğne yapmış doktor, bir de alerji hapı vermiş.
geçmiş olsun

kız çatlak kilo vermeden kaslı g.t senin neyine yağları da kasa çevirirsen görürsün. damperi sen o zaman. kilo versende gitmez koca g.t. squat yapan hatunlara bakarsan fotolarda videolarda filan heryerleri ince bi g.tleri fırlamış dışarıya gidiyor. sen bi de kiloluyken yapınca o mıncık yağlar giderek sertleşecek sertleşecek ve taşlaşacak. önce zayıfla sonra g.tü nü kaldırırsın ille kaldırcam ben bu g.tü diyorsan da monkey kicks yap. hiç yokdan kasa dönmeden hafif hafif şekillendirirsin minnak poponu

ütünün altını avuçladı
zaten kas yapmak istemeyenler düşük seviyede çalışacakmış öyle diyordu.

ne güldüm bi görsen..bende diyodum taytı giyip bandda koşarken kendini şu apşeypır satan karılar gibi daş hisseden bi benmiyim

aynanın karşısında koşsaydın hiç de öyle hissetmezdin
ben tiffany rothe yapıyordum bi ara onlar bikiniylen yapıyorlar hareketi. ben pijamayla. eşimde arkada oturuyor salondayız. ben havalı havalı yapıyom sanarsın onlar gibi inceciğim. yana dönüş hareketinde vitrin konsolunun üstündeki ayna da kendimi görüverince tüm havam fıs diye sönüverdi. bi daha da kocamın yanında yapmamaya karar verdim.

kızım istesende düşemezsin klozete tecrübeyle sabit merak etme biz de o minik popocuklar oldukça

GÜNAYDIN ÇEYREK PORSİYONLUK GACILAR DİYETİSYENE GİTTİM GELDİM
HATUN KAFAYI YEMİŞ GÜNDE 1700 KALORİ TÜKETCEN DİO YAA

DEDİM BEN O KADAR YERSEM ÇATLARIM SEN ŞİMDİDEN BU KADAR AZ BESLENİRSEN 65 KİLOYA GELDİĞİNDE NASIL KİLO VERCEKSİN DİO NEYİ EKSİLTCEZ ZATEN AZ BESLENİOSUN DİO
benim dediğimi demiş işte. diyetisyen gibiyim maşallah bana ama sen bu diyetisyene gitmeye devam et tuttum ben bunu 1700 kalori süpper yaaa dolapda pekmez yala yala bitmez. neler yer insan 1700 kaloriye uff harika

ben de polikliniğinde yeşil elması olmayan dişçiye gitmem asla. mutlaka cam kasede bissürü yeşil elma olmalı.

HANFENDİNİN UYGUN GÖRDÜĞÜ LİSTE BAKALIM NOLCEK Eki Görüntüle 1483765

kızım bunun neresi 1700 kaloriymiş merak ettim.
2 köfte büyüklüğünde et ne ya. ben bugün öğlen 5 ızgara köfte yiyecem mesela. 1 yemek kaşığı sebze yemeği yazmış. deli mi ayol bu nasıl doyacan onunla. bunları toplasan 500 kalori ancak eder. yanlışı var kadının.

YANİ VERDİĞİ LİSTEYLE KONUŞTUKLARI ÇELİŞİO HER ÖĞÜNDE EKMEK YEME KISMINA KATILIOM AMA ÇABUK ACIKIOM ÇÜNKÜ

ne güldüm bi görsen..bende diyodum taytı giyip bandda koşarken kendini şu apşeypır satan karılar gibi daş hisseden bi benmiyim

1700 kalori tuket sende sut icerek yogurt peynir meyve yiyerek tuket bak nasil zayiflarsin dogru soyluyor kadin hem sen degilmiydin cok az kalori ile beslenen kadin anladi minnacik kaldi gobusun hemennn duzeltmen icin yardim ediyor

ayda2kilogo iki gündür eliptik bisiklet yapıom(benimkide selesiz, ayakta yapıon). anammmm bacaklarım çok fena, işin ilginci merdiven çıkarken sıkıntı yok da beni bi de inerken görün

ayy benimde başıma gelmişti o merdivenin trabzanlarına tutunup önce sağıma soluma bakınıyordum kimse var mı diye sonra charlie Chaplin gibi paytak paytak iniyordum

Eki Görüntüle 1483686 havaya bak yaa içim sıkıldı resmen.

sen buradaki havayı gör akşam kar yağıyordu

ekmeği pilavla yemedim patlıcanla yedim çok çıtırdı dayanamadım

yaaa çok kolaydır çoookkkkk

düşmezsin canım korkma hiç düşer misin oturmak değil de kalkmak daha zor

senin diyetisyen uçmuşşş nasıl biriydi fiziği güzelmiydi

YA 10 NUMARAYDI ÇOK HOŞ Bİ BAYANDI İNCECİK VE ÇOK GÜZELDİ şimdi bi ona bakıom bi bana hangimizin dediği kale alınır sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…