- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
kız çatlak kilo vermeden kaslı g.t senin neyineyağları da kasa çevirirsen görürsün. damperi sen o zaman. kilo versende gitmez koca g.t. squat yapan hatunlara bakarsan fotolarda videolarda filan heryerleri ince bi g.tleri fırlamış dışarıya gidiyor. sen bi de kiloluyken yapınca o mıncık yağlar giderek sertleşecek sertleşecek ve taşlaşacak. önce zayıfla sonra g.tü nü kaldırırsın ille kaldırcam ben bu g.tü diyorsan da monkey kicks yap. hiç yokdan kasa dönmeden hafif hafif şekillendirirsin minnak poponu
........................
aynanın karşısında koşsaydın hiç de öyle hissetmezdin
ben tiffany rothe yapıyordum bi ara onlar bikiniylen yapıyorlar hareketi. ben pijamayla. eşimde arkada oturuyor salondayız. ben havalı havalı yapıyom sanarsın onlar gibi inceciğim. yana dönüş hareketinde vitrin konsolunun üstündeki ayna da kendimi görüverince tüm havam fıs diye sönüverdi.bi daha da kocamın yanında yapmamaya karar verdim.
......................................
kızım istesende düşemezsin klozete tecrübeyle sabit merak etmebiz de o minik popocuklar oldukça
............................
benim dediğimi demiş işte. diyetisyen gibiyim maşallah banaama sen bu diyetisyene gitmeye devam et tuttum ben bunu 1700 kalori süpper yaaa dolapda pekmez yala yala bitmez. neler yer insan 1700 kaloriye uff harika
ben de polikliniğinde yeşil elması olmayan dişçiye gitmem asla. mutlaka cam kasede bissürü yeşil elma olmalı.
YA 10 NUMARAYDI ÇOK HOŞ Bİ BAYANDI İNCECİK VE ÇOK GÜZELDİ şimdi bi ona bakıom bi bana hangimizin dediği kale alınır sizce
aklına KUSMUK getir hemen kaçar iştahın..
nimetlerden soguttunuz beniiiiiçürümüş sarımsak bence en ideali hatta şuşunun yoğurduyla birlikte
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuHankırarak, hönkürerek ve hatta höykürerek gülüyomm..
işimiz bu bebeem niye burdayıznimetlerden soguttunuz beniiiii
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
alıntı yapmada uzmanlığa oynuyorsun bakıyorum da. benim yazımdaki alıntıları silmeler yerine noktalar koymalar filan artistliğe bak yavrumm
ne diosun nolduKızlar iş yerinde öyle büyük bir hata yapmışım ki.
Şu an istifa etmeyi düşünüyorum.
senin..bizim, hepimizin... öyle çıtırlar hep en çıtır kendileri olmak ister..herkes onların dediğini yaptığı için bi tek onlar çıtır zaten[/QUOT]
buraya yazacan
nimetlerden soguttunuz beniiiii[/QUOT]
buraya yazacan
hala iştahın varmı..[/QUOT]
buraya yazacan
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
alıntı yapmada uzmanlığa oynuyorsun bakıyorum da. benim yazımdaki alıntıları silmeler yerine noktalar koymalar filan artistliğe bak yavrumm[/QUOT]
buraya yazacaksın
vuhhhuuu...dediydim size kelli felli alıntı yapmak istiyom diye
bide şu birden fazla kişiden alıntı yapıp araya yorum yazmayı becerdimmi tutmayın beni..havamdan geçilmez bu alemde..[/QUOT]
buraya yazacaksın
bunu da herkese anlatmam söyliyim
ölüme yok çare..ne istifası sakın artislik yapıp öle bişi yapma..bugüne kadar yapmadığım küçük hataların yerine tutun de..Kızlar iş yerinde öyle büyük bir hata yapmışım ki.
ahanda denedim..vuhhhuuu...dediydim size kelli felli alıntı yapmak istiyom diye
bide şu birden fazla kişiden alıntı yapıp araya yorum yazmayı becerdimmi tutmayın beni..havamdan geçilmez bu alemde..
vuhhhuuu...mikemmel bişimiş bu....biri beni durdursuuuunnn...işimiz bu bebeem niye burdayız
Kızlar iş yerinde öyle büyük bir hata yapmışım ki.
ohaa nasıl alıntı yapmışım lan ben transformers gibi olmuş voltran oluşturmuşum resmen. bide artist artist anlattım. işte bunu benden başka kimse yapamaz gerçektenay öldüm gülmekden yaa. çok güzel anlattım sanıyorum bi gönderdim böyle çıkmış
ne diosun noldu
Bizim şirkete tek bir ortağımızdan sürekli para akıyor, ekstrede hep aynı isimi görürüm.ölüme yok çare..ne istifası sakın artislik yapıp öle bişi yapma..bugüne kadar yapmadığım küçük hataların yerine tutun de..
Kızlar iş yerinde öyle büyük bir hata yapmışım ki.
herzaman para gönderen ortak ne yapmış hesabında o kadar parayı görünce neden gönderdiniz dememiş mi.Bizim şirkete tek bir ortağımızdan sürekli para akıyor, ekstrede hep aynı isimi görürüm.
Bu kez diğer ortaktan gelmiş, bu kez dediğim kasım ayında hem de tam 600.000,00 USD. Ben bunu her zaman para gönderen ortağın hesabına atmışım.
Yani para yanlış hesapta görünüyor. Ve sürekli para gönderen ortağa geçen denetim zamanında ekstre gönderdik.
Adam alacağının +600.000,00 USD olarak biliyor.
Şefimden öyle bir fırça yedim ki. Nasıl açıklayacağız durumu diyor, çok haklı kadın.
Kafama s.çayım.
nasıl açıklanacağını bilseydim ben şef olurdum de..ama öle dümdük değil içinden..hem fırça yemek şişmanlatmaz sıfır kalori..neye üzüldün anlamadım..Bizim şirkete tek bir ortağımızdan sürekli para akıyor, ekstrede hep aynı isimi görürüm.
Bu kez diğer ortaktan gelmiş, bu kez dediğim kasım ayında hem de tam 600.000,00 USD. Ben bunu her zaman para gönderen ortağın hesabına atmışım.
Yani para yanlış hesapta görünüyor. Ve sürekli para gönderen ortağa geçen denetim zamanında ekstre gönderdik.
Şefimden öyle bir fırça yedim ki. Nasıl açıklayacağız durumu diyor, çok haklı kadın.
Kafama s.çayım.
Canım parayı göndermedik, ekstre gönderdik sadece.herzaman para gönderen ortak ne yapmış hesabında o kadar parayı görünce neden gönderdiniz dememiş mi.
Bizim şirkete tek bir ortağımızdan sürekli para akıyor, ekstrede hep aynı isimi görürüm.
Kafama s.çayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?