Kalori Arkadaşım

Hankırarak, hönkürerek ve hatta höykürerek gülüyomm..

YA 10 NUMARAYDI ÇOK HOŞ Bİ BAYANDI İNCECİK VE ÇOK GÜZELDİ şimdi bi ona bakıom bi bana hangimizin dediği kale alınır sizce

senin..bizim, hepimizin... öyle çıtırlar hep en çıtır kendileri olmak ister..herkes onların dediğini yaptığı için bi tek onlar çıtır zaten

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
alıntı yapmada uzmanlığa oynuyorsun bakıyorum da. benim yazımdaki alıntıları silmeler yerine noktalar koymalar filan artistliğe bak yavrumm

vuhhhuuu...dediydim size kelli felli alıntı yapmak istiyom diye

bide şu birden fazla kişiden alıntı yapıp araya yorum yazmayı becerdimmi tutmayın beni..havamdan geçilmez bu alemde..

ohaa nasıl alıntı yapmışım lan ben transformers gibi olmuş voltran oluşturmuşum resmen. bide artist artist anlattım. işte bunu benden başka kimse yapamaz gerçekten ay öldüm gülmekden yaa. çok güzel anlattım sanıyorum bi gönderdim böyle çıkmış

ilk fırsatta deniyciim..
vuhhhuuu...dediydim size kelli felli alıntı yapmak istiyom diye

bide şu birden fazla kişiden alıntı yapıp araya yorum yazmayı becerdimmi tutmayın beni..havamdan geçilmez bu alemde..
ahanda denedim..
işimiz bu bebeem niye burdayız
vuhhhuuu...mikemmel bişimiş bu....biri beni durdursuuuunnn...

eneee...kız bende öle yapamadım diye üzüldüydüm..

ölüme yok çare..ne istifası sakın artislik yapıp öle bişi yapma..bugüne kadar yapmadığım küçük hataların yerine tutun de..
Bizim şirkete tek bir ortağımızdan sürekli para akıyor, ekstrede hep aynı isimi görürüm.
Bu kez diğer ortaktan gelmiş, bu kez dediğim kasım ayında hem de tam 600.000,00 USD. Ben bunu her zaman para gönderen ortağın hesabına atmışım.
Yani para yanlış hesapta görünüyor. Ve sürekli para gönderen ortağa geçen denetim zamanında ekstre gönderdik.
Adam alacağının +600.000,00 USD olarak biliyor.
Şefimden öyle bir fırça yedim ki. Nasıl açıklayacağız durumu diyor, çok haklı kadın.
Kafama s.çayım.

Kızlar iş yerinde öyle büyük bir hata yapmışım ki.
Şu an istifa etmeyi düşünüyorum.

herzaman para gönderen ortak ne yapmış hesabında o kadar parayı görünce neden gönderdiniz dememiş mi.

nasıl açıklanacağını bilseydim ben şef olurdum de..ama öle dümdük değil içinden..hem fırça yemek şişmanlatmaz sıfır kalori..neye üzüldün anlamadım..

yani diyeceğim o ki hiç hata yapmadan çalışmak robotlara mahsustur..ucunda ölüm yok ya..bi daha dikkat et diye sert yapmıştır..daha önce de olmuştur benzeri emin ol..he de geç..

herzaman para gönderen ortak ne yapmış hesabında o kadar parayı görünce neden gönderdiniz dememiş mi.
Canım parayı göndermedik, ekstre gönderdik sadece.
Onun muhasebecisi kız da gerizekalı hiç kendi hesaplarıyla karşılaştırmamış, direkt onaylayıp göndermiş bize.
Bu arada ortakların hepsi kardeş.

Ayy canim benim olmusla olmuse care yok. Bilerek yapmadin yanlislik oldugu belli bir sekilde aciklanir duzelir ins. Zor bir durum ama napacan zaman zaman hepimiz boyle yanlislar yapiyoruz yapmasak daha guzel ama oluyor iste hele muhasebe kat kat daha zor ins guzel bir sekilde hersey hallolur cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…