Kalori Arkadaşım

Canlarimmm cok tesekkur ediyorum yazdiklariniza yanimda olmaniza bende sakin sakin dusununce hic umursamadim herseyin hayirlisii

Bu arada aydaa bana tas firlatmis
Tuttum cnnmmm
ben aslinda renkliyimde arada bir alingan halime duygusal halime ve sisman halimee rastliyonuzzz

melek beni tarif wttin bugun utanmasam dunyayida mideme indirecektimm kurt gibi acim hala neler yedim yazsamm roman olur pismanim yaaa

Yettimgari beni aksam aksam gulmekten altimaaa kacirttin yani iki saat ne yazdigini cozmeye calistim sonra duzeltmelerini cozmeye calistim ve hala guluyorum

Rose is yerine bir kalem bir ruj ve bir adet cc krem getir rahay edersin haa birde ten corapp

Canım aslında iş yerinde vardı alet edavatım ama hafta sonu dışarıda Olacağım için hepsini toparlamıştım, bugün de hepsini evde unutmuşum, kaldım öyle ortada.

first lady cim hamile miyim acaba diye yiyorsun bence belli. ekmek arası salata her halde obur luk ta son nokta olmalı.

Kiz ben gecen ay basladim calismalara.allah ne zaman kismet eder bilemem ama cok istiyorum artikkk
hamile misin dememiz i bekliyorsun değil mi.
heh hepiniz hamile kalın cümleten biz burda yalnız kalalım. Ama şunu söyleyeyim doğum kilolarınız ı vermek için geri geldiğinizde biz burda olmayacağız. plaj da salınıyor olacağız doğuracak lar listesi hazırlayalım bir de bari
işte bunlar hep hamilelik belirtisi

O zaman ben en son neler yedigimi hiiiiic yazmayim buraya. Noluyo bana bugun anlamiyorum...dunyalari yiyebilirim hala hicbisey yememis gibiyim... yardim edin kizlar yardimmmmmmmm
hamile misin yoksa

yoksa hamile misin first lady m

Of yaa...saat gece 12 yi geçince ertesi gün oluyo ya..hih iste o günün kahvaltısını yapabiliriz yani dimi simcik..mantıken ters bisi yok bence..
bak bu benim hiç aklıma gelmemişti

işte sazan ı mı z kadın bir saattir bunu söyletmeye çalışıyor yemek için bahane arıyor anlamadı n mı ayol

Kiz allah seni iyi etsin wallahi hic aklima gelmemisti, hamile olma olasiligimďan dolayi yemem cok

gel paytak kardeşi olalım, bende sandalyeye oturup kalkarken aynı şekildeyim. hamileler gibi oturuyorum(önce koltuğu tutup sonra totoyu yerleştiriyorum)

ne güldüm bi görsen..bende diyodum taytı giyip bandda koşarken kendini şu apşeypır satan karılar gibi daş hisseden bi benmiyim

bende bende zannedersin yılların sporcusu fit hatun

GÜNAYDIN ÇEYREK PORSİYONLUK GACILAR DİYETİSYENE GİTTİM GELDİM
HATUN KAFAYI YEMİŞ GÜNDE 1700 KALORİ TÜKETCEN DİO YAA
yaw onlar yavaş yavaş zayıflatıyor, bende o kadar sabır yok

kızlar doğuracaklar listesi oluşturacağım.
1. yettimgari ( tabi september sevgilisi yanındayken bir atraksiyon yapmazsa )
2. nerdengeldimelek
3. susu
4. 34 bta
5. sinoki
6. lola bunny
var mı başka doğurmak isteyen yok mu arttıran benim hatırladıklarım bunlar.
gamzen özz sibel yapacanız mı birer minnoş daha
herkes sırasını bilecek sırasına göre doğuracak bende çocuklarınızın doğum koçu , ebesi olacam. göbek adını ayda koyun kız erkek farketmez

bu arada çocuk düşünen arkadaşlar folik asit takviyesine başladılar değil mi doğum koçluğu başlamış bulunmak da.
bu eşsiz bilgilerimden faydalanmak isteyenler için banka hesap numaramı veriyorum 123456789 kız september hesap numaramı kaydet de arada bana da 600.000,00 usd filan gönderirsin belkim.( kızma canım esprik yaptım )

canım çok geçmiş olsun sakın istifa etme! şefin kontrol etmek zorunda, ne demek zorunda değil? bu durumlarda şeflere hesap sorulur, kendi vereceği hesap yüzünden gergin o kadın(birazcık hakkı da var ama te kasım ayında olmuş, onunda kontrol etme yükümlülüğü var.) sen azarını yemişsin zaten, bundan sonrası bi daha olmaz daha dikkatli olacağım deyip çalışmaya devvam etmek.

özür dilerim bidaha olmaz de geç..ve bu yapılmayacak bi hata değil..madem başımızda şef var kontrol etseydi ya..diye içinden düşün.. ortada bi salaklık yok..olsaydı da bu sadece senin olmazdı..

bencede şiddetle katılıyorum

ehhh ona hesap soracaklar o yüzden yırtmıştır biyerlerini

acele etme sakın

İki yıldır burada çalışıyorum.
Hiç böyle bir hata yapmamıştım. Ufak tefek hatalar tabii ki yapıyoruz insanız sonuçta. Ama bu tamamen benim aptallığım.
KirazHanim cım bak bunlar da geçecek salaklık olarak bakma. herkes hata yapabilir, sonuçta para kaybolmamış. bankalarda böyle hatalar yapabiliyor, sadece sen değilsin hata yapan
bi daha yapmazsın artık. para yok olmadı sonuçta. sorun sadece bi hata yapılmış olması. o da bi daha yapılmayacak
aynen, allah korusun ya para kaybolsaydı

kız sen çok geriden geliyorsun neyse az kaldı günümüze yetişiyon hadi ha gayret

canım geçmiş olsun ya, dün giremedim hızınıza yetişemedim. umarım iyisindir artık.

off..kızlar bi sakin olun ya..ben bela becermiyeyim diye kendimi tutyom sizi okuyup gaza gelcem şimdi...

o kapıştığına gösterme ağladığını zevkten 4 köşe olmasın..

kız bende çok fena asabiyim ama ben zaten r dönemdeyim herkesi paralayabilirim. bende otobüs durağında biriyle tartıştım

amaaaannnn kuzum hiiiiiiiiiiiiiççççç canını sıkma bence, ben iş yerindekilerle gayet mesafeliyim. içli dışlı olunca iş konusunda bi arıza çıkardıklarında bişey diyemiyosun. adı üstünde iş arkadaşı öyle de kalsın boşver

1.sırayı kimseye kaptırtmaaaam
Sevgiliden çocuk yaptırtmaaam
benim yaş 32 olmuş
doğurmadan menepoza girdirtmeeemm...

bu arada folik içmeye başladım..geçen gidişimde doktoruma sordum..olur başlayalım dedi..ama düzenli içmeyi unutuyom ya..arada içiyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…