- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
kız o bizim takım kaptanımız di. En görmemesi gereken kişiydi.yeee canım yeee sonrada git diğer topiğe at oradan seni kovalasınlar
resmi görünce diğer topikteki seni yakalayan üye yine gelse ne makara olur dedim
ohhh afiyet olsun kuzum bence yediklerin o kadar da çok değil hepsi yarım porsiyon zaten
müyendiz dönmemişmiydi memleketine ?? bence kimsenin makyaj malzemesini kullanma saçını başını toparla yeterli çok fenayım diyorsan da zaten evin yakındı git eve toparlan sonra görüş
eğlenceli mi. Sino ki yi tanımasam inanacağım. Kızım si no ki kadar mızıldak ve alingan birisini görmedim.boş ver canım onlar kaybeder senin gibi eğlenceli bir karakteri aralarına almamak onların aptallığı
Kiz ben gecen ay basladim calismalara.allah ne zaman kismet eder bilemem ama cok istiyorum artikkkben bu ay sonu allah nasib ederse çocuk yapmaaya başlıcam sinokiiii. hadi beraber yapalımm
Kiz banada ogret kelli felli alintiyi yaaaaaavuhhhuuu...dediydim size kelli felli alıntı yapmak istiyom diye
bide şu birden fazla kişiden alıntı yapıp araya yorum yazmayı becerdimmi tutmayın beni..havamdan geçilmez bu alemde..
Valla insan buraya girmeyince kontrolü kaçırıyo..o yüzden adayı acmaSlm hanimlar.öncelikle menumu yazayim
Sabah tawada yumurta bi dilim ekmek sınırsız incir receli
öglen bi kase tarhsna corbasi.
esim sicak citir citir ekmek almis bi lokma iki lokma accik ucundan derken yarım ekmek yemisim
aksam hafif gecireyi dedim salata yaptim bi baktim ekmek bana bakiyo kalan yarim ekmegi ortadan yardim salatayi doldurdum icine onuda yedim.
insallah karbonhidrat zehirlenmesi yasamam
cok pismanim yaaaa
Yaziyon yaziyon cevaplaya basiyon..bida yaziyon bidaha cevaplaya basiyon..Kiz banada ogret kelli felli alintiyi yaaaaaa
Kız sende bi gün ugramadin her halti yemisin..Kizlar bende dun iste cok fena bi hata yaptim.esofmanlarinsol ön bacaklarini nakisa gondereyimderken sag arka bacaklari yollamisim..
Kocis cok kixdi köpürdü resmen. 500 tane mal çöp oluyodu nerdeyse son anda aklimiza islemenin ustune arka cepyaptirmak geldi tüm gün cep kestim ceza olarak. Yarin cikiyo mallar dikisten bakalim musteriler ne dicek bu olaya.cok gerginim cokkk
Valla insan buraya girmeyince kontrolü kaçırıyo..o yüzden adayı acma
Yaziyon yaziyon cevaplaya basiyon..bida yaziyon bidaha cevaplaya basiyon..
Hic sorma yaaaa walla hala acim cay koydum kocis ewde yok kuzumda uyudu.ne yesem cayin yanina diye dusunuyofumki sklima yimirta geldi.simdi tawada 1 yimirta kirip onuda yicemmKız sende bi gün ugramadin her halti yemisin..
Yumurta neysede o cikalata fena yane..sabir..gemide yazmayın ulen gece gece buraya böle şeyler,çok fena canım cekiyi..Yumurtanin icine kasar rendeleyip yemek onunda ustune püskewit arasina bol çikileta sürüp bi çırpıda hüpletmek kaç kaloridir aceba kiiii
O zaman ben en son neler yedigimi hiiiiic yazmayim buraya. Noluyo bana bugun anlamiyorum...dunyalari yiyebilirim hala hicbisey yememis gibiyim... yardim edin kizlar yardimmmmmmmmYumurta neysede o cikalata fena yane..sabir..gemide yazmayın ulen gece gece buraya böle şeyler,çok fena canım cekiyi..
O zaman ben en son neler yedigimi hiiiiic yazmayim buraya. Noluyo bana bugun anlamiyorum...dunyalari yiyebilirim hala hicbisey yememis gibiyim... yardim edin kizlar yardimmmmmmmm
Allah senin canini almasin emi kiz walla guldum aksam aksam g, mden akan yerler ne kizz.....cnm normalde ben gercekten tutabiliyorum kendimi yemicem deyince yemiyom ama bugun noluyo anlamadim.midem agridi yemekten ama ısrarla yiyorum nedense yaaa.Elma sirkeli ilik su iç yemekten önce,iştah kesiyo..illa yicem diyosan yoğurt ye ne bilim..valla bende geceleri tost yemeye alismisim eskiden..simdi nassı canım istiyo anlatamam..ama koşarken g.tümden akan yerler aklıma geliyor yemiyom..
Teşekkür ederim..aslında çok asabi bi insanim..aklimdakini hayatta içimde tutamam..bende isyerimde susmayi öğrenmeye çalışıyorum.. başkalarına söylediğim şeyleri kendi kendime de çok söylüyorum...uygula ya bildiğim kadarını uyguluyorum..amaç en az hasarla yasamakAllah senin canini almasin emi kiz walla guldum aksam aksam g, mden akan yerler ne kizz.....cnm normalde ben gercekten tutabiliyorum kendimi yemicem deyince yemiyom ama bugun noluyo anlamadim.midem agridi yemekten ama ısrarla yiyorum nedense yaaa.
Kiz sen ne pozitif birisi boyle yaaa.herkese yaptigin oneriler super.hele bugun septembere soylediklerine yarla yarila guldummm
Totomdan akan yerler dicedim..akilli klavyenin çok bilmisligi yanlış yazıyo..Allah senin canini almasin emi kiz walla guldum aksam aksam g, mden akan yerler ne kizz.....cnm normalde ben gercekten tutabiliyorum kendimi yemicem deyince yemiyom ama bugun noluyo anlamadim.midem agridi yemekten ama ısrarla yiyorum nedense yaaa.
Kiz sen ne pozitif birisi boyle yaaa.herkese yaptigin oneriler super.hele bugun septembere soylediklerine yarla yarila guldummm
Aaâyyyy. TER LER...Totomdan akan yerler dicedim..akilli klavyenin çok bilmisligi yanlış yazıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?