Kalori Arkadaşım

2 hafta önce de benim başıma gelmişti böyle bişey iş yerinde.
ooo güzel yerdeymişsin maşallah maşallah sen yemeyecen de kimler yiyecek ayol. izmir gibi bi yerde

KIZLAR ben şimdi bunu yemeyim de ne yapayım. Eki Görüntüle 1484129

Ben bunu taniyamadim hic yememisem bana gonder sen bunu :) yedigini biliyorum gec kaldim dombilii hemen mideye indirmissin

Ayyy cnm yaa moralini bozma kimle kapistiysan gun icinde dusunmemeye caliss eve gidince istedigin kadar aglar rahatlarsinn.

Rose seninkiler naptii olay gecistimi birazcik.

Bende bugun is yerinde biraz aptal yerine kondugumu fark ettim sinirlenmedim acidim kendime

Geçti canım geçti. Sanırım pişman oldu bana bağırdığı için.

Sen anlat bakayım, kim aptal yerine koyuyormuş bizim sinokimizi?

ahanda gidemedim..kim koymuş hakketen..yoldurmasın saçını başını..

Geçti canım geçti. Sanırım pişman oldu bana bağırdığı için.

Sen anlat bakayım, kim aptal yerine koyuyormuş bizim sinokimizi?

Azicik vijdani varsa pisman olur zateN. Sonucta insaniz hata yapmak surekli olmamak kaydi ile bizimde hakkimizz hem sen guzel basarili calisiyorsun isine yeterince ozen gosteriyorsun ins. Dahada iyi olacak .

benim dueumunda su is ark. Aksam icin bi oganizasyon yaptilar bi beni cagirmadilar aramizda herhangi bir sorun yok ama giremedim aralarina sanirim oyle iste

burda da dolu öleleri..ama ben her fırsatta aptal olmadığımı alenen hatırlatıyom... işin kötüsü aptal oldukları için anlamıyolar..yani demem o ki, aptal yerine koyan insanlar kendi aptallıklarının farkında olmayanlardır..

kıız belki toplanıp sana süpiz yapcaklardır..

KIZLAR ben şimdi bunu yemeyim de ne yapayım. Eki Görüntüle 1484129

yeee canım yeee sonrada git diğer topiğe at oradan seni kovalasınlar

resmi görünce diğer topikteki seni yakalayan üye yine gelse ne makara olur dedim

Çookkk iyiyim demek isterdim ama patlamak üzereyim.
İç pilav yedim, soğanlı biftek yedim, yarım patlıcan dolması, tahinli kabak yedim.

Ve sevgilim geliyormuş, yanımda gram makyaj malzemesi yok, rezil durumdayım.

ohhh afiyet olsun kuzum bence yediklerin o kadar da çok değil hepsi yarım porsiyon zaten

müyendiz dönmemişmiydi memleketine ?? bence kimsenin makyaj malzemesini kullanma saçını başını toparla yeterli çok fenayım diyorsan da zaten evin yakındı git eve toparlan sonra görüş

özzzz yapma böyle şeyler güçlü ol canım ne kadar moralini bozarlarsa bozsunlar onlara üzüldüğünü göz yaşını gösterip daha da mutlu etme

olaya iş olarak bak işimi yaparım saatimi doldururum ve akşam evime sevdiklerime kavuşurum de geç

boş ver canım onlar kaybeder senin gibi eğlenceli bir karakteri aralarına almamak onların aptallığı

ayrıca sen kendine acırsan acınacak duruma düşersin önce sen kendine değer ver

ne demek acıdım kendime ne alaka önce herkesten her şeyden değerli olduğunu düşünmelisin

sen kendine değer ver ki başkaları da değerinin farkına varsın

2-3 kişi için modunu bozmaya gerek yok onlar akşam ne yaparsa yapsınlar senin kadar güzel vakit geçiremezler
kendi evinde pofuduğunla huzurlu yemek masanda az yeme çabası paha biçilemez

aynen katılıyorum

anlam veremiyorum sanki aralarına girmek kaynaşmak isteyen varmış gibi tavırları var işle ilgili sürekli uyuzluk çıkarmaya çalışıyorlar hiiiç bir şey yapmıyorum ilahi adalet hiç geç kalmıyor şükürler olsun

Yok canım dönmedi, İstanbul'da hala. Önümüzdeki hafta sonu da beraberiz. Pazar günü dönecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…