- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
2 hafta önce de benim başıma gelmişti böyle bişey iş yerinde.bugün işyerinde patlama günü galiba rose la aynı durumdayım biriyle kapıştım gittim 1 saatten fazla ağladım. gözlerim şişti yazılacak çok şey var patlamak üzereyim ama akşam eşime sarılıp hem ağlamak hem anlatmak istiyorum
ooo güzel yerdeymişsin maşallah maşallah sen yemeyecen de kimler yiyecek ayol. izmir gibi bi yerde
2 hafta önce de benim başıma gelmişti böyle bişey iş yerinde.
ooo güzel yerdeymişsin maşallah maşallah sen yemeyecen de kimler yiyecek ayol. izmir gibi bi yerde
KIZLAR ben şimdi bunu yemeyim de ne yapayım. Eki Görüntüle 1484129
bugün işyerinde patlama günü galiba rose la aynı durumdayım biriyle kapıştım gittim 1 saatten fazla ağladım. gözlerim şişti yazılacak çok şey var patlamak üzereyim ama akşam eşime sarılıp hem ağlamak hem anlatmak istiyorum
Geçti canım geçti. Sanırım pişman oldu bana bağırdığı için.Ben bunu taniyamadim hic yememisem bana gonder sen bunu :) yedigini biliyorum gec kaldim dombilii hemen mideye indirmissin
Ayyy cnm yaa moralini bozma kimle kapistiysan gun icinde dusunmemeye caliss eve gidince istedigin kadar aglar rahatlarsinn.
Rose seninkiler naptii olay gecistimi birazcik.
Bende bugun is yerinde biraz aptal yerine kondugumu fark ettimsinirlenmedim acidim kendime
Ben bunu taniyamadim hic yememisem bana gonder sen bunu :) yedigini biliyorum gec kaldim dombilii hemen mideye indirmissin
Ayyy cnm yaa moralini bozma kimle kapistiysan gun icinde dusunmemeye caliss eve gidince istedigin kadar aglar rahatlarsinn.
Bende bugun is yerinde biraz aptal yerine kondugumu fark ettimsinirlenmedim acidim kendime
Geçti canım geçti. Sanırım pişman oldu bana bağırdığı için.
Sen anlat bakayım, kim aptal yerine koyuyormuş bizim sinokimizi?
Ben bunu taniyamadim hic yememisem bana gonder sen bunu :) yedigini biliyorum gec kaldim dombilii hemen mideye indirmissin
Azicik vijdani varsa pisman olur zateN. Sonucta insaniz hata yapmak surekli olmamak kaydi ile bizimde hakkimizz hem sen guzel basarili calisiyorsun isine yeterince ozen gosteriyorsun ins. Dahada iyi olacak .
benim dueumunda su is ark. Aksam icin bi oganizasyon yaptilar bi beni cagirmadilararamizda herhangi bir sorun yok ama giremedim aralarina sanirim oyle iste
KIZLAR ben şimdi bunu yemeyim de ne yapayım. Eki Görüntüle 1484129
Çookkk iyiyim demek isterdim ama patlamak üzereyim.
İç pilav yedim, soğanlı biftek yedim, yarım patlıcan dolması, tahinli kabak yedim.
Ve sevgilim geliyormuş, yanımda gram makyaj malzemesi yok, rezil durumdayım.
Azicik vijdani varsa pisman olur zateN. Sonucta insaniz hata yapmak surekli olmamak kaydi ile bizimde hakkimizz hem sen guzel basarili calisiyorsun isine yeterince ozen gosteriyorsun ins. Dahada iyi olacak .
benim dueumunda su is ark. Aksam icin bi oganizasyon yaptilar bi beni cagirmadilararamizda herhangi bir sorun yok ama giremedim aralarina sanirim oyle iste
dimi ama kumrular,simitler,boyozlar...ohh... misss...
burda da dolu öleleri..ama ben her fırsatta aptal olmadığımı alenen hatırlatıyom... işin kötüsü aptal oldukları için anlamıyolar..yani demem o ki, aptal yerine koyan insanlar kendi aptallıklarının farkında olmayanlardır..
Yok canım dönmedi, İstanbul'da hala. Önümüzdeki hafta sonu da beraberiz. Pazar günü dönecek.yeee canım yeee sonrada git diğer topiğe at oradan seni kovalasınlar
resmi görünce diğer topikteki seni yakalayan üye yine gelse ne makara olur dedim
ohhh afiyet olsun kuzum bence yediklerin o kadar da çok değil hepsi yarım porsiyon zaten
müyendiz dönmemişmiydi memleketine ?? bence kimsenin makyaj malzemesini kullanma saçını başını toparla yeterli çok fenayım diyorsan da zaten evin yakındı git eve toparlan sonra görüş
Yok canım dönmedi, İstanbul'da hala. Önümüzdeki hafta sonu da beraberiz. Pazar günü dönecek.
birbirimizi yedik dün akşam, sabahta tartıştık. Aramız bozuk, geleceğini düşünmemiştim.madem dönmedi neden tedarikli değilsin kuzuuummm adam her an sürpriz yapabilir yani
birbirimizi yedik dün akşam, sabahta tartıştık. Aramız bozuk, geleceğini düşünmemiştim.
hiç sorma. şimdi yan yana gelince de aşktan ölürüz.nasıl fırtınalı bir aşk yaşıyorsunuz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?