Kalori Arkadaşım

aydaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahhahahahahahah sen tam bi manyaksın yaaaa D

banaa en son gittiğimde vermişti kullanıyorum onu . folidoce. ama alerji yaptı . kaşıntı yaptı yani

özzzzzzzzz yaaa çok duygulandımmmm aynı beeennn maşaşllaaahh size de bize de :) iyi ki varrr kocammmm iyi kiiiiiiiiii

Günaydın kızlar.
Sabah sabah iyi güldürdünüz. Özellikle sen ayda2kilogo

Sevgiliden çocuk tabii ki yapılmaz bu arada. Hamile kalsam evlenmek zorunda kalırız heralde.

rosecuummm geçen gün anlatamıcan şey bu muydu evlenmeden olmaz gebertiriiiimmmm

bu arada yaptıgın hata için çoook geçmiş olsunn. inşaellah çözülür hemencik. o köpek karı da senden özür diler. kim oluyomuş da benım roseuma baaaaarıyomuş öle o kıçını yırtarak bi sorar mısın

HARİKA MAŞALLAH MAŞALLAH.
ÇÖMELDİKÇE OCAĞIN ÜSTÜNE POPONUZDAN TER YERİNE YAĞ AKIYORDUR. GERÇİ ATEŞE YAĞ DAMLAYINCA ALEV ALIR AMAN DİKKAT Bİ YERLLERİNİZ TUTUŞMASIN

Günaydın kızlar.
Sabah sabah iyi güldürdünüz. Özellikle sen ayda2kilogo

Sevgiliden çocuk tabii ki yapılmaz bu arada. Hamile kalsam evlenmek zorunda kalırız heralde.
O ZAMANDA KOCANDAN ÇOCUK YAPMIŞ OLURSUN OLUR BİTER

yaaaa yapmayın nolur ben ayda kadar rahat gülemiyorum kendimi sıkmaktan bitap düştüm

yettimgari squat yaparken ocağın altını az açsaydın kısık ateşte yağlar daha iyi eriyormuş içten içe
KUYU KEBABI GİBİ SONRADA YAĞINA BANA BANA YERLER ÇIKAN YAĞ EŞİTTİR GERİ GİREN YAĞ.

ETİ GONG NE YAA NERDEN BULUYON BÖYLE ABİDİK GUBİDİK İSİMLİ ŞEYLERİ. İLK KEZ DUYDUM BEN. ETİ GONG AFİYET OLSUN

EKMEĞİN BAYAT OLDUĞUNU NEDEN BELİRTTİN MERAK ETTİM DAHA MI AZ KALORİLİ. TAM BUĞDAY ÜSTELİK DE BAYAT MI DEMEK İSTEDİN KIZIM HAFTALIK YEMEK MENÜ LİSTENİZ YOK MU HERGÜN SÜPRİZ YEMEK Mİ YAPIYORLAR SİZE SÜÜPRİZ BUGÜN KÖFTE VAR BİLİN BAKALIM YARIN NE PİŞİRCEZ SİZE HAYIR HAYIR SÖYLEMEM SÜPRİİZZİ KAÇAR
PAZARTESİ DE İŞ YERİNDE BULGUR PİLAVI VARDI AKŞAM SENİN EVDE DE VARDI. Bİ DE SİZ EVDEKİ YEMEKLERİ 2 GÜN YİYORSUNUZ. TAVUK GİBİ OLMUŞUNUZDUR BULGUR BULGUR

günnaaayyddıııınnnnnnnnn çenesinin bağı kopasıcalarr niye konuşuyonuz leen biz yokken. dün hiç giremedim çok yogundum. neler olmuş neler.

herkes sağ selamet bi sıkıntı yok dimi gençler ?

aaaaa eti gong yemediysen ayıp

aaaaa eti gong yemediysen ayıp
ETİ FİRMASIN DA İŞE BAŞLAYAYIM DA ÜRÜNLERİNE ORJİNAL İSİMLER BULAYIM BU NE YA GONG NE NASIL KARAR VERMİŞLER ANLAMADIM. MISIR PATLAĞI MADEM ETİ PATLAK KOY ADINI NE BİLİM . KONUŞMANIN ZAMANI GELMİŞ BU ETİCİLERLE. CANGA MANGA ZORLUYORLAR KENDİLERİNİ BAYAĞI. BEN GENİŞ FİKİR DAĞARCIĞIMLAN BUNLARI YOLA GETİRECEĞİM.
bu arada google beni korkutmaya başladı. bugun yarın adet olucam , orkid reklamları dönüyo.
BENİMKİNE DAHA VAR BENDE DE ÇIKIYOR DERT ETME KORKMA BİŞEY YAPMAZLAR. SEN ADETİNİ OLMAYA BAK

günnaaayyddıııınnnnnnnnn çenesinin bağı kopasıcalarr niye konuşuyonuz leen biz yokken. dün hiç giremedim çok yogundum. neler olmuş neler.

herkes sağ selamet bi sıkıntı yok dimi gençler ?

vuhhu...gençler diyince üstüme alındım..cevaplıyım dedim..dün çok atraksiyonlu bi gündü..ama çok şükür hasarsız atlattık topik sakinleri olarak...

olduuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm. şu an tuvalet çıkışından bildiriyorum.
ve salak gibi yanıma ped almadımm Peçeteyi 50 kat yaptım koydum. Allahtan eteğim bordo

çıkan yağ eşittir giren yağ

eti gong u susu tanıtmış bu paketlerin yarım halide satılıyor ben yarım olanlardan yedim denemeni tavsiye ederim

bayat ekmeğin hazmı daha kolaymış ama bende neden belirttiğimi bilmiyorum

menü aylık menü genelde bakarım ama bu hafta hiiç dikkat etmedim ve hep çakıştı yemekler uyuz oldum

vuhhu...gençler diyince üstüme alındım..cevaplıyım dedim..dün çok atraksiyonlu bi gündü..ama çok şükür hasarsız atlattık topik sakinleri olarak...

ay iyi çok şükür. bende bişey yoktu elhamdülillah. olmasın da. ben bi gün yaşadığımı bi daha 2 hafta atamıyom kafamdan.

haklısın..bende farkettim dün topladım karıları..ulen dedim hiç düşünmüyonuzmu,ya bizim totolar yanarsa böle..birinizde demiyo dedim tüpün üstünde squat olurmu diye..neyseki aranızda aklı selim biri olarak ben varım dedim..vurdum yumruğumu masaya "bundan sonra ocak üsütnde squat yapılmayacak..herkez fırının üstüne çıkacak" dedim..
............................................................................................................................................
hakketen ha öle bi kısır döngü işte..bıraksakmı biz bu işi ya...

ay iyi çok şükür. bende bişey yoktu elhamdülillah. olmasın da. ben bi gün yaşadığımı bi daha 2 hafta atamıyom kafamdan.
aynen..haksızlığa tahammül edemiyorum..başkalarının pisliğine bulaşmamak için ayrıca çaba harcıyorum..her boku yiyipte ahlak dersi verenlere ayar oluyorum..böyle bir durumda içimdekini yüzüne söleyene kadar uykularım kaçıyo..söleyip rahatlıyorum..baktım böle çok yıpranıyorum görmiyim,duymiyim diye muhattap olmuyorum..offf...ne doluymuşum beee....

kızlar öğlen ne yicez ya...yumurta ve tavuk yemekten harap oldum..bi horoz beni görcek diye çok korkuyorum
Ben de pazar gününden beri kırmızı et yedim düne kadar.
Yakında mööööö mööööö demeye başlayacağım.

Bugün sadece çorba ile geçiştirmeye çalışacağım. Bünyemi dinlendirmem gerekiyor.

Sen de çorba ye.

öle yapım bari..hazır çorba vardı evde ondan yapiim..sulu bişey yemeyi özlemişim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…