aaa olur mu hiç öyle kızım düzenli kullanacan. akşam koşu bandında squat yaparak koşarkene kalkık poponun üstüne koymuş olduğun su bardağını al eline hapı at ağzına yutuver suyunu da iç düdüklüyü unutma ama.dibi tutmasın ertesi günün yemeğinin
kızlar doğuracaklar listesi oluşturacağım.
1. yettimgari ( tabi september sevgilisi yanındayken bir atraksiyon yapmazsa)
2. nerdengeldimelek
3. susu
4. 34 bta
5. sinoki
6. lola bunny
var mı başka doğurmak isteyen yok mu arttıranbenim hatırladıklarım bunlar.
gamzen özz sibel yapacanız mı birer minnoş daha
herkes sırasını bilecek sırasına göre doğuracakbende çocuklarınızın doğum koçu , ebesi olacam. göbek adını ayda koyun kız erkek farketmez
bu arada çocuk düşünen arkadaşlar folik asit takviyesine başladılar değil midoğum koçluğu başlamış bulunmak da.
bu eşsiz bilgilerimden faydalanmak isteyenler için banka hesap numaramı veriyorum 123456789kız september hesap numaramı kaydet de arada bana da 600.000,00 usd filan gönderirsin belkim.( kızma canım esprik yaptım )
bugün işyerinde patlama günü galiba rose la aynı durumdayım biriyle kapıştım gittim 1 saatten fazla ağladım. gözlerim şişti yazılacak çok şey var patlamak üzereyim ama akşam eşime sarılıp hem ağlamak hem anlatmak istiyorum
Günaydın kızlar.
Sabah sabah iyi güldürdünüz. Özellikle senayda2kilogo
Sevgiliden çocuk tabii ki yapılmaz bu arada. Hamile kalsam evlenmek zorunda kalırız heralde.
HARİKA MAŞALLAH MAŞALLAH.teşekkür ederim hepimizi inşallah..
kocacım evde yok..yanlızlıktan oluyo hep bunlar..
ama camdan beni gören konu komşu hanımlar, bendeki azmi ve inancı görüp tüpünüde almış gelmiş..öle toplucana yaptık..
O ZAMANDA KOCANDAN ÇOCUK YAPMIŞ OLURSUN OLUR BİTERGünaydın kızlar.
Sabah sabah iyi güldürdünüz. Özellikle senayda2kilogo
Sevgiliden çocuk tabii ki yapılmaz bu arada. Hamile kalsam evlenmek zorunda kalırız heralde.
KUYU KEBABI GİBİ SONRADA YAĞINA BANA BANA YERLERyaaaa yapmayın nolur ben ayda kadar rahat gülemiyorum kendimi sıkmaktan bitap düştüm
yettimgari squat yaparken ocağın altını az açsaydın kısık ateşte yağlar daha iyi eriyormuş içten içe
ETİ GONG NE YAA NERDEN BULUYON BÖYLE ABİDİK GUBİDİK İSİMLİ ŞEYLERİ. İLK KEZ DUYDUM BEN. ETİ GONGherkeste bir yeme krizi oluşmuş bende yediklerimi yazayım
dün
sabah 1 tatlı kaşığı zeytin yağına 1 yumurta kırdım ve 1 dilim tam buğday ile yedim
öğlen sulu köfte vardı 4 köfte yedim çeyrek porsiyon domatesli makarna ve yoğurt
öğleden sonra 1 paket eti gong yedim
akşam yarım porsiyon patlıcan yemeği yarım porsiyon domatesli bulgur pilavı yoğurt
ve 1 saat bisiklet sürdüm
EKMEĞİN BAYAT OLDUĞUNU NEDEN BELİRTTİN MERAK ETTİM DAHA MI AZ KALORİLİ. TAM BUĞDAY ÜSTELİK DE BAYAT MI DEMEK İSTEDİNbugün ise şöyle sabah 1 dilim bayat tam buğday ekmeğine nutella sürdüm
saat 9 da bir bölüme gitmiştim orada sigara böreği ikram ettiler ayıp olmasın diye bir küçük sigara böreği
saat 10 da 2 tane kandil simidi yemiş bulunuyorum
öğlen mercimek çorbası , ıspanak, patatesli börek , muz , yoğurt ve salatalar varmış aksilik akşama da ıspanak yapmıştım
HARİKA MAŞALLAH MAŞALLAH.
ÇÖMELDİKÇE OCAĞIN ÜSTÜNE POPONUZDAN TER YERİNE YAĞ AKIYORDUR. GERÇİ ATEŞE YAĞ DAMLAYINCA ALEV ALIR AMAN DİKKAT Bİ YERLLERİNİZ TUTUŞMASIN
O ZAMANDA KOCANDAN ÇOCUK YAPMIŞ OLURSUN OLUR BİTER
KUYU KEBABI GİBİ SONRADA YAĞINA BANA BANA YERLERÇIKAN YAĞ EŞİTTİR GERİ GİREN YAĞ.
ETİ GONG NE YAA NERDEN BULUYON BÖYLE ABİDİK GUBİDİK İSİMLİ ŞEYLERİ. İLK KEZ DUYDUM BEN. ETİ GONGAFİYET OLSUN
EKMEĞİN BAYAT OLDUĞUNU NEDEN BELİRTTİN MERAK ETTİM DAHA MI AZ KALORİLİ. TAM BUĞDAY ÜSTELİK DE BAYAT MI DEMEK İSTEDİNKIZIM HAFTALIK YEMEK MENÜ LİSTENİZ YOK MU HERGÜN SÜPRİZ YEMEK Mİ YAPIYORLAR SİZE SÜÜPRİZ BUGÜN KÖFTE VAR BİLİN BAKALIM YARIN NE PİŞİRCEZ SİZE HAYIR HAYIR SÖYLEMEM SÜPRİİZZ İ KAÇAR
PAZARTESİ DE İŞ YERİNDE BULGUR PİLAVI VARDI AKŞAM SENİN EVDE DE VARDI. Bİ DE SİZ EVDEKİ YEMEKLERİ 2 GÜN YİYORSUNUZ. TAVUK GİBİ OLMUŞUNUZDUR BULGUR BULGUR
ETİ FİRMASIN DA İŞE BAŞLAYAYIM DA ÜRÜNLERİNE ORJİNAL İSİMLER BULAYIM BU NE YA GONG NE NASIL KARAR VERMİŞLER ANLAMADIM. MISIR PATLAĞI MADEM ETİ PATLAK KOY ADINI NE BİLİM . KONUŞMANIN ZAMANI GELMİŞ BU ETİCİLERLE. CANGA MANGA ZORLUYORLAR KENDİLERİNİ BAYAĞI. BEN GENİŞ FİKİR DAĞARCIĞIMLAN BUNLARI YOLA GETİRECEĞİM.aaaaa eti gong yemediysen ayıp
BENİMKİNE DAHA VAR BENDE DE ÇIKIYOR DERT ETME KORKMA BİŞEY YAPMAZLAR. SEN ADETİNİ OLMAYA BAKbu arada google beni korkutmaya başladı. bugun yarın adet olucam , orkid reklamları dönüyo.
günnaaayyddıııınnnnnnnnn çenesinin bağı kopasıcalarrniye konuşuyonuz leen biz yokken. dün hiç giremedim çok yogundum. neler olmuş neler.
herkes sağ selamet bi sıkıntı yok dimi gençler ?
ETİ FİRMASIN DA İŞE BAŞLAYAYIM DA ÜRÜNLERİNE ORJİNAL İSİMLER BULAYIM BU NE YA GONG NE NASIL KARAR VERMİŞLER ANLAMADIM. MISIR PATLAĞI MADEM ETİ PATLAK KOY ADINI NE BİLİM . KONUŞMANIN ZAMANI GELMİŞ BU ETİCİLERLE. CANGA MANGA ZORLUYORLAR KENDİLERİNİ BAYAĞI. BEN GENİŞ FİKİR DAĞARCIĞIMLAN BUNLARI YOLA GETİRECEĞİM.
BENİMKİNE DAHA VAR BENDE DE ÇIKIYOR DERT ETME KORKMA BİŞEY YAPMAZLAR. SEN ADETİNİ OLMAYA BAK
HARİKA MAŞALLAH MAŞALLAH.
ÇÖMELDİKÇE OCAĞIN ÜSTÜNE POPONUZDAN TER YERİNE YAĞ AKIYORDUR. GERÇİ ATEŞE YAĞ DAMLAYINCA ALEV ALIR AMAN DİKKAT Bİ YERLLERİNİZ TUTUŞMASIN
O ZAMANDA KOCANDAN ÇOCUK YAPMIŞ OLURSUN OLUR BİTER
KUYU KEBABI GİBİ SONRADA YAĞINA BANA BANA YERLERÇIKAN YAĞ EŞİTTİR GERİ GİREN YAĞ.
ETİ GONG NE YAA NERDEN BULUYON BÖYLE ABİDİK GUBİDİK İSİMLİ ŞEYLERİ. İLK KEZ DUYDUM BEN. ETİ GONGAFİYET OLSUN
EKMEĞİN BAYAT OLDUĞUNU NEDEN BELİRTTİN MERAK ETTİM DAHA MI AZ KALORİLİ. TAM BUĞDAY ÜSTELİK DE BAYAT MI DEMEK İSTEDİNKIZIM HAFTALIK YEMEK MENÜ LİSTENİZ YOK MU HERGÜN SÜPRİZ YEMEK Mİ YAPIYORLAR SİZE SÜÜPRİZ BUGÜN KÖFTE VAR BİLİN BAKALIM YARIN NE PİŞİRCEZ SİZE HAYIR HAYIR SÖYLEMEM SÜPRİİZZ İ KAÇAR
PAZARTESİ DE İŞ YERİNDE BULGUR PİLAVI VARDI AKŞAM SENİN EVDE DE VARDI. Bİ DE SİZ EVDEKİ YEMEKLERİ 2 GÜN YİYORSUNUZ. TAVUK GİBİ OLMUŞUNUZDUR BULGUR BULGUR
vuhhu...gençler diyince üstüme alındım..cevaplıyım dedim..dün çok atraksiyonlu bi gündü..ama çok şükür hasarsız atlattık topik sakinleri olarak...
haklısın..bende farkettim dün topladım karıları..ulen dedim hiç düşünmüyonuzmu,ya bizim totolar yanarsa böle..birinizde demiyo dedim tüpün üstünde squat olurmu diye..neyseki aranızda aklı selim biri olarak ben varım dedim..HARİKA MAŞALLAH MAŞALLAH.
...................................................................................................................................
olduuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm. şu an tuvalet çıkışından bildiriyorum.
ve salak gibi yanıma ped almadımmPeçeteyi 50 kat yaptım koydum. Allahtan eteğim bordo
aynen..haksızlığa tahammül edemiyorum..başkalarının pisliğine bulaşmamak için ayrıca çaba harcıyorum..her boku yiyipte ahlak dersi verenlere ayar oluyorum..böyle bir durumda içimdekini yüzüne söleyene kadar uykularım kaçıyo..söleyip rahatlıyorum..baktım böle çok yıpranıyorum görmiyim,duymiyim diye muhattap olmuyorum..offf...ne doluymuşum beee....ay iyi çok şükür. bende bişey yoktu elhamdülillah. olmasın da. ben bi gün yaşadığımı bi daha 2 hafta atamıyom kafamdan.
Ben de pazar gününden beri kırmızı et yedim düne kadar.kızlar öğlen ne yicez ya...yumurta ve tavuk yemekten harap oldum..bi horoz beni görcek diye çok korkuyorum
Ben de pazar gününden beri kırmızı et yedim düne kadar.
Yakında mööööö mööööö demeye başlayacağım.
Bugün sadece çorba ile geçiştirmeye çalışacağım. Bünyemi dinlendirmem gerekiyor.
Sen de çorba ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?