- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
kız geldin az kaldı ha gayret hadi son bi kaç sayfa dayan canım başarabilirsincanım geçmiş olsun ya, dün giremedim hızınıza yetişemedim. umarım iyisindir artık.
kız bende çok fena asabiyim ama ben zaten r dönemdeyimherkesi paralayabilirim. bende otobüs durağında biriyle tartıştım
amaaaannnn kuzum hiiiiiiiiiiiiiççççç canını sıkma bence, ben iş yerindekilerle gayet mesafeliyim. içli dışlı olunca iş konusunda bi arıza çıkardıklarında bişey diyemiyosun. adı üstünde iş arkadaşı öyle de kalsın boşver
ayy hep merak etmişimdir şu boyozu İzmir e gider gitmez ilk işim boyoz bulup yemek olacak
aynen katılıyorum
anlam veremiyorum sanki aralarına girmek kaynaşmak isteyen varmış gibi tavırları var işle ilgili sürekli uyuzluk çıkarmaya çalışıyorlar hiiiç bir şey yapmıyorum ilahi adalet hiç geç kalmıyor şükürler olsun
wuhuuuuuu kızz sakın bebik yapmayın, sıranızı bakleyin(ama beni beklemeyin,ben çok bekleyeceğimYok canım dönmedi, İstanbul'da hala. Önümüzdeki hafta sonu da beraberiz. Pazar günü dönecek.
birbirimizi yedik dün akşam, sabahta tartıştık. Aramız bozuk, geleceğini düşünmemiştim.
hiç sorma. şimdi yan yana gelince de aşktan ölürüz.
aaa olur mu hiç öyle kızım düzenli kullanacan. akşam koşu bandında squat yaparak koşarkene kalkık poponun üstüne koymuş olduğun su bardağını al eline hapı at ağzına yutuver suyunu da iç düdüklüyü unutma ama.1.sırayı kimseye kaptırtmaaaam
Sevgiliden çocuk yaptırtmaaam
benim yaş 32 olmuş
doğurmadan menepoza girdirtmeeemm...
bu arada folik içmeye başladım..geçen gidişimde doktoruma sordum..olur başlayalım dedi..ama düzenli içmeyi unutuyom ya..arada içiyom..
aaa olur mu hiç öyle kızım düzenli kullanacan. akşam koşu bandında squat yaparak koşarkene kalkık poponun üstüne koymuş olduğun su bardağını al eline hapı at ağzına yutuver suyunu da iç düdüklüyü unutma ama.dibi tutmasın ertesi günün yemeğinin
kızlar doğuracaklar listesi oluşturacağım.
1. yettimgari ( tabi september sevgilisi yanındayken bir atraksiyon yapmazsa)
2. nerdengeldimelek
3. susu
4. 34 bta
5. sinoki
6. lola bunny
var mı başka doğurmak isteyen yok mu arttıranbenim hatırladıklarım bunlar.
gamzen özz sibel yapacanız mı birer minnoş daha
herkes sırasını bilecek sırasına göre doğuracakbende çocuklarınızın doğum koçu , ebesi olacam. göbek adını ayda koyun kız erkek farketmez
bu arada çocuk düşünen arkadaşlar folik asit takviyesine başladılar değil midoğum koçluğu başlamış bulunmak da.
bu eşsiz bilgilerimden faydalanmak isteyenler için banka hesap numaramı veriyorum 123456789kız september hesap numaramı kaydet de arada bana da 600.000,00 usd filan gönderirsin belkim.( kızma canım esprik yaptım )
kız sen çok geriden geliyorsun neyse az kaldı günümüze yetişiyon hadi ha gayret
1.sırayı kimseye kaptırtmaaaam
Sevgiliden çocuk yaptırtmaaam
benim yaş 32 olmuş
doğurmadan menepoza girdirtmeeemm...
bu arada folik içmeye başladım..geçen gidişimde doktoruma sordum..olur başlayalım dedi..ama düzenli içmeyi unutuyom ya..arada içiyom..
kız geldin az kaldı ha gayret hadi son bi kaç sayfa dayan canım başarabilirsin
ya iyice kafam karıştı..zaten geçen gün de koşu bandının üstünde squat yaparkene düdüklü tenceremden elma sirkeli suyumu içecem diye planlamıştım..bi baktım düdüklü tencereyi koşu bandının üstüne koymuşum, kendimi ocağın üstünde squat yaparkene buldum.. böle karışık şeyler bana göre deel..
öfffff ne yazmışınız beeee
ben yokkkene yazışanları dövüom bundan sonra
buarada bugün kahvaltı yok
çünküüüüüüüüüüüüüüü dün saat 22 civarında 1 tabak salçalı makarnaya gömüldüm, hala da acıkmadım
kızlar doğuracaklar listesi oluşturacağım.
1. yettimgari ( tabi september sevgilisi yanındayken bir atraksiyon yapmazsa)
2. nerdengeldimelek
3. susu
4. 34 bta
5. sinoki
6. lola bunny
var mı başka doğurmak isteyen yok mu arttıranbenim hatırladıklarım bunlar.
gamzen özz sibel yapacanız mı birer minnoş daha
herkes sırasını bilecek sırasına göre doğuracakbende çocuklarınızın doğum koçu , ebesi olacam. göbek adını ayda koyun kız erkek farketmez
bu arada çocuk düşünen arkadaşlar folik asit takviyesine başladılar değil midoğum koçluğu başlamış bulunmak da.
bu eşsiz bilgilerimden faydalanmak isteyenler için banka hesap numaramı veriyorum 123456789kız september hesap numaramı kaydet de arada bana da 600.000,00 usd filan gönderirsin belkim.( kızma canım esprik yaptım )
iyi bari yememişsinhey maşşallah..valla bende dün akşam çok az yediydim..gece hep tost hayali kurdum..12 den sonra kahvaltı yapayım bari diye düşünürken halsizlikten sızmışım..
off anam fanteziye gel kocan ne diyor seni öyle ocağın üstünde çömelip kalkarken görünceya iyice kafam karıştı..zaten geçen gün de koşu bandının üstünde squat yaparkene düdüklü tenceremden elma sirkeli suyumu içecem diye planlamıştım..bi baktım düdüklü tencereyi koşu bandının üstüne koymuşum, kendimi ocağın üstünde squat yaparkene buldum.. böle karışık şeyler bana göre deel..
kız nasıl acıkmadın ayol acıkmışındır sen acıkmışındır.öfffff ne yazmışınız beeee
ben yokkkene yazışanları dövüom bundan sonra
buarada bugün kahvaltı yok
çünküüüüüüüüüüüüüüü dün saat 22 civarında 1 tabak salçalı makarnaya gömüldüm, hala da acıkmadım
off anam fanteziye gel kocan ne diyor seni öyle ocağın üstünde çömelip kalkarken görünceay oda arkadaşım izili de acayip kahkaha attım haa koridordakiler duymuştur hep. watsup grubumuz olsaydı gülme sesimi kaydetip gönderirdim hemencecik.
ben öncesin de koşarken squat yapmanı zaten hayalimde zor canlandırdıydım. ay gülmekden ölecem yaaakarnım acıdı.gözümden yaş geldi. nasıl bari ocak üstü squat iyi kalori yaktırdı mı tartıya yansıdımı bende deneyeyim. yemek nasıl olmuş bu arada koşu bandında pişince buharda pişmiş tadı varmıydı ay allah da seni güldürsün yettimgari
off anam fanteziye gel kocan ne diyor seni öyle ocağın üstünde çömelip kalkarken görünceay oda arkadaşım izili de acayip kahkaha attım haa koridordakiler duymuştur hep. watsup grubumuz olsaydı gülme sesimi kaydetip gönderirdim hemencecik.
ben öncesin de koşarken squat yapmanı zaten hayalimde zor canlandırdıydım. ay gülmekden ölecem yaaakarnım acıdı.gözümden yaş geldi. nasıl bari ocak üstü squat iyi kalori yaktırdı mı tartıya yansıdımı bende deneyeyim. yemek nasıl olmuş bu arada koşu bandında pişince buharda pişmiş tadı varmıydı ay allah da seni güldürsün yettimgari
kız nasıl acıkmadın ayol acıkmışındır sen acıkmışındır.
kız nasıl acıkmadın ayol acıkmışındır sen acıkmışındır.
teşekkür ederim hepimizi inşallah..
kocacım evde yok..yanlızlıktan oluyo hep bunlar..
ama camdan beni gören konu komşu hanımlar, bendeki azmi ve inancı görüp tüpünüde almış gelmiş..öle toplucana yaptık..
HANFENDİNİN UYGUN GÖRDÜĞÜ LİSTE BAKALIM NOLCEK Eki Görüntüle 1483765
çürümüş sarımsak bence en ideali hatta şuşunun yoğurduyla birlikte
kızlar ben yine gidiyom..koşu bandım, elma sirkem, twisterim ve düdüklü tenceremle değişik bi fantezi bulup yapcem...
Ins. Seney3 seninde gecmisini okurlar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?