Kalori Arkadaşım

kız geldin az kaldı ha gayret hadi son bi kaç sayfa dayan canım başarabilirsin

ayy hep merak etmişimdir şu boyozu İzmir e gider gitmez ilk işim boyoz bulup yemek olacak

bende

bende hiç aralarına girmiyorum, hemde isteyerek (gerektiğinde rest çekebileceğim kadar mesafe olmalı aramda)

Yok canım dönmedi, İstanbul'da hala. Önümüzdeki hafta sonu da beraberiz. Pazar günü dönecek.
wuhuuuuuu kızz sakın bebik yapmayın, sıranızı bakleyin(ama beni beklemeyin,ben çok bekleyeceğim)

birbirimizi yedik dün akşam, sabahta tartıştık. Aramız bozuk, geleceğini düşünmemiştim.

kızzz nasıl dayansın adam yakınındayken, olur o birbirini yemeler herzaman her türlü

hiç sorma. şimdi yan yana gelince de aşktan ölürüz.

aaa olur mu hiç öyle kızım düzenli kullanacan. akşam koşu bandında squat yaparak koşarkene kalkık poponun üstüne koymuş olduğun su bardağını al eline hapı at ağzına yutuver suyunu da iç düdüklüyü unutma ama. dibi tutmasın ertesi günün yemeğinin

ya iyice kafam karıştı..zaten geçen gün de koşu bandının üstünde squat yaparkene düdüklü tenceremden elma sirkeli suyumu içecem diye planlamıştım..bi baktım düdüklü tencereyi koşu bandının üstüne koymuşum, kendimi ocağın üstünde squat yaparkene buldum..böle karışık şeyler bana göre deel..

kız bu september benden önce yapar diyim ben sana

kız sen çok geriden geliyorsun neyse az kaldı günümüze yetişiyon hadi ha gayret

he ya gayretlerimle ben bugünlere geldim

tabi canım sen doğur bende senin yaşına gelince doğurucam

kız geldin az kaldı ha gayret hadi son bi kaç sayfa dayan canım başarabilirsin

geldim geldim

hey maşşallah..valla bende dün akşam çok az yediydim..gece hep tost hayali kurdum..12 den sonra kahvaltı yapayım bari diye düşünürken halsizlikten sızmışım..

günaydın şekerler bugün yine cokkk musmutlusunuz sanırım hemen sayfalar ilerlemiş
ben bu sabahları yataktan zor kalkar oldum artık ıse gelıyorum gozler hala kapalı

neyse bebısım ben sıramı satabılırım ısteyen arkadaslara boyle ıyı hayat

off anam fanteziye gel kocan ne diyor seni öyle ocağın üstünde çömelip kalkarken görünce ay oda arkadaşım izili de acayip kahkaha attım haa koridordakiler duymuştur hep. watsup grubumuz olsaydı gülme sesimi kaydetip gönderirdim hemencecik.
ben öncesin de koşarken squat yapmanı zaten hayalimde zor canlandırdıydım. ay gülmekden ölecem yaaa karnım acıdı.gözümden yaş geldi. nasıl bari ocak üstü squat iyi kalori yaktırdı mı tartıya yansıdımı bende deneyeyim. yemek nasıl olmuş bu arada koşu bandında pişince buharda pişmiş tadı varmıydı ay allah da seni güldürsün yettimgari

kız nasıl acıkmadın ayol acıkmışındır sen acıkmışındır.

teşekkür ederim hepimizi inşallah..

kocacım evde yok..yanlızlıktan oluyo hep bunlar..

ama camdan beni gören konu komşu hanımlar, bendeki azmi ve inancı görüp tüpünüde almış gelmiş..öle toplucana yaptık..

yok kız hayretler içerisindeyim bende öğle yemeğinde kendimden tırsıyorum ama dün gece uyuyamayacak derecede midem ağrıyordu gerisini sen hesapla

yaaaa yapmayın nolur ben ayda kadar rahat gülemiyorum kendimi sıkmaktan bitap düştüm

yettimgari squat yaparken ocağın altını az açsaydın kısık ateşte yağlar daha iyi eriyormuş içten içe

herkeste bir yeme krizi oluşmuş bende yediklerimi yazayım

dün
sabah 1 tatlı kaşığı zeytin yağına 1 yumurta kırdım ve 1 dilim tam buğday ile yedim

öğlen sulu köfte vardı 4 köfte yedim çeyrek porsiyon domatesli makarna ve yoğurt

öğleden sonra 1 paket eti gong yedim

akşam yarım porsiyon patlıcan yemeği yarım porsiyon domatesli bulgur pilavı yoğurt

ve 1 saat bisiklet sürdüm

bugün ise şöyle sabah 1 dilim bayat tam buğday ekmeğine nutella sürdüm

saat 9 da bir bölüme gitmiştim orada sigara böreği ikram ettiler ayıp olmasın diye bir küçük sigara böreği

saat 10 da 2 tane kandil simidi yemiş bulunuyorum

öğlen mercimek çorbası , ıspanak, patatesli börek , muz , yoğurt ve salatalar varmış aksilik akşama da ıspanak yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…