- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
BENDE VAR VEREYİM DE TAKolduuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm. şu an tuvalet çıkışından bildiriyorum.
ve salak gibi yanıma ped almadımmPeçeteyi 50 kat yaptım koydum. Allahtan eteğim bordo
SEN UYUZ OLDUN KOCAN KİMBİLİR NE OLMUŞTUR. HEM EVDE 2 GÜN AYNI YEMEĞİ KOYUYON ADAMIN ÖNÜNE HEM DE İŞ YERİNDE DE AYNISINI YİYOR. Bİ GÜNDE KAHVALTI HAZIRLIYON AKŞAM YEMEĞİ DİYEçıkan yağ eşittir giren yağ
eti gong u susu tanıtmış bu paketlerin yarım halide satılıyor ben yarım olanlardan yedim denemeni tavsiye ederim
bayat ekmeğin hazmı daha kolaymış ama bende neden belirttiğimi bilmiyorum
menü aylık menü genelde bakarım ama bu hafta hiiç dikkat etmedim ve hep çakıştı yemekler uyuz oldum
ARTIK ANLAMIŞTIR İSTANBULDA OLUP DA GÖRÜŞMEKLE EVİNDEN GELİP GİTMEK ARASINDA BİR FARK OLMADIĞINI.Benim regl de yeni bitti allaha şükür ama bende de dönüyor o reklamlar.
Hafta sonu sevdiceğimle beraberim yine
Yarın akşam da buluşacağız.
Ne güzel oluyormuş böyle ya.
Yavrucum 2 saat için toplamda 5 saat yol çekti.
FIRIN DAVUL FIRIN MI SEN ONU SÖYLE ANCAK ONA SIĞAR SİZİN ERİYEN YAĞ DAMLALI POPOŞLARhaklısın..bende farkettim dün topladım karıları..ulen dedim hiç düşünmüyonuzmu,ya bizim totolar yanarsa böle..birinizde demiyo dedim tüpün üstünde squat olurmu diye..neyseki aranızda aklı selim biri olarak ben varım dedim..vurdum yumruğumu masaya "bundan sonra ocak üsütnde squat yapılmayacak..herkez fırının üstüne çıkacak" dedim..
............................................................................................................................................
hakketen ha öle bi kısır döngü işte..bıraksakmı biz bu işi ya...
FARKETTİM DE HEMEN İZİN VERDİM GİTTİ. PEDİ OLMADIĞINI SÖYLESEYDİ AKŞAMA KADAR BEKLETTİRİRDİMkız demek aydadan izin bekliyomuş seninki...
BENDE VAR VEREYİM DE TAKAYRICA ETEĞİN BORDO OLUNCA BELLİ OLMAZ MI SANIYORSUN.
YOOO CANIM YOOO YANILIYORSUN
FIRIN DAVUL FIRIN MI SEN ONU SÖYLE ANCAK ONA SIĞAR SİZİN ERİYEN YAĞ DAMLALI POPOŞLARKAPAĞINI AÇIP İÇİNE Mİ SOKUŞTURUYONUZ POPOLARI BUNU DA SÖYLE BİTSİN.
FARKETTİM DE HEMEN İZİN VERDİM GİTTİ. PEDİ OLMADIĞINI SÖYLESEYDİ AKŞAMA KADAR BEKLETTİRİRDİM
Sen çalışmıyor muydun canım, çalışıyordun.. Eve mi gidip geliyorsun?öle yapım bari..hazır çorba vardı evde ondan yapiim..sulu bişey yemeyi özlemişim..
O da aynısını söyledi dün ama o kadar yolu 10 TL ya gidip geldim diyor.BENDE VAR VEREYİM DE TAKAYRICA ETEĞİN BORDO OLUNCA BELLİ OLMAZ MI SANIYORSUN.
SEN UYUZ OLDUN KOCAN KİMBİLİR NE OLMUŞTUR. HEM EVDE 2 GÜN AYNI YEMEĞİ KOYUYON ADAMIN ÖNÜNE HEM DE İŞ YERİNDE DE AYNISINI YİYOR. Bİ GÜNDE KAHVALTI HAZIRLIYON AKŞAM YEMEĞİ DİYEYAZIK YİNE İYİ SESİ ÇIKMIYOR.
ARTIK ANLAMIŞTIR İSTANBULDA OLUP DA GÖRÜŞMEKLE EVİNDEN GELİP GİTMEK ARASINDA BİR FARK OLMADIĞINI.
FIRIN DAVUL FIRIN MI SEN ONU SÖYLE ANCAK ONA SIĞAR SİZİN ERİYEN YAĞ DAMLALI POPOŞLARKAPAĞINI AÇIP İÇİNE Mİ SOKUŞTURUYONUZ POPOLARI BUNU DA SÖYLE BİTSİN.
FARKETTİM DE HEMEN İZİN VERDİM GİTTİ. PEDİ OLMADIĞINI SÖYLESEYDİ AKŞAMA KADAR BEKLETTİRİRDİM
BUGÜN BENİM GÜNÜM YUPPİİİ
YEMEKDE
ÇOBAN KAVURMA
PİLAV
VE
KEMALPAŞA
SEVMİYORUM Kİ BEN KEMALPAŞAYI KİM DEMİŞ SEVİYORUM DİYE. MUSTAFA KEMAL PAŞA YA OLAN SEVGİM BENİ BU TATLIYA YÖNLENDİRİYOR
Sen çalışmıyor muydun canım, çalışıyordun.. Eve mi gidip geliyorsun?
O da aynısını söyledi dün ama o kadar yolu 10 TL ya gidip geldim diyor.
Hayal kuruyor dün akşam.
İstanbul da çalışsam, haftanın bi kaç günü birlikte olsak, hafta sonları sen bana yemek yapsan, çamaşırlarımı yıkasan diyor.
Ha ha dedim oldu canımmm, ben de senin hizmetçindim zaten.
OHH VERDİN Bİ KİLOaynen..haksızlığa tahammül edemiyorum..başkalarının pisliğine bulaşmamak için ayrıca çaba harcıyorum..her boku yiyipte ahlak dersi verenlere ayar oluyorum..böyle bir durumda içimdekini yüzüne söleyene kadar uykularım kaçıyo..söleyip rahatlıyorum..baktım böle çok yıpranıyorum görmiyim,duymiyim diye muhattap olmuyorum..offf...ne doluymuşum beee....
KORKMA BİŞEY YAPMAZ HOROZ KIŞT DERSİN. AY ÇOK KOMİK AMA AYIP BİŞEY YAZMIŞTIM SİLDİM. KENDİM GÜLDÜM BİTTİ.kızlar öğlen ne yicez ya...yumurta ve tavuk yemekten harap oldum..bi horoz beni görcek diye çok korkuyorum
HA HA HA HEMEN AYRIL ONDAN. SEVGİLİYKEN BUNLARI DEDİYSE EVLENİNCE B.KU YEDİN KIZIM. KARILARIN ARASINDA BÜYÜMÜŞ OĞLAN TABİSen çalışmıyor muydun canım, çalışıyordun.. Eve mi gidip geliyorsun?
Hayal kuruyor dün akşam.
İstanbul da çalışsam, haftanın bi kaç günü birlikte olsak, hafta sonları sen bana yemek yapsan, çamaşırlarımı yıkasan diyor.
YEMEM Mİ AYOL YANINA Bİ DE KOLA PATLATACAĞIMofaaa yani ne piçim menü bu..hem pilav hem tatlı var..ye kuzum ye..çobanı da ye..
BENDE VAR VEREYİM DE TAKAYRICA ETEĞİN BORDO OLUNCA BELLİ OLMAZ MI SANIYORSUN.
SEN UYUZ OLDUN KOCAN KİMBİLİR NE OLMUŞTUR. HEM EVDE 2 GÜN AYNI YEMEĞİ KOYUYON ADAMIN ÖNÜNE HEM DE İŞ YERİNDE DE AYNISINI YİYOR. Bİ GÜNDE KAHVALTI HAZIRLIYON AKŞAM YEMEĞİ DİYEYAZIK YİNE İYİ SESİ ÇIKMIYOR.
ARTIK ANLAMIŞTIR İSTANBULDA OLUP DA GÖRÜŞMEKLE EVİNDEN GELİP GİTMEK ARASINDA BİR FARK OLMADIĞINI.
kızlar öğlen ne yicez ya...yumurta ve tavuk yemekten harap oldum..bi horoz beni görcek diye çok korkuyorum
çalışıyorum..lojmandayım..ev işe yakın..
hehe..yoklama çekiyo..evlenmeden olmas de..hatta evlenince de garantisi yok diye de belirt..(evde kalma riskini göze alarak tabi..)
O öyleydi bu böyleydi diye diye evde kalacam be.OHH VERDİN Bİ KİLO
KORKMA BİŞEY YAPMAZ HOROZ KIŞT DERSİN. AY ÇOK KOMİK AMA AYIP BİŞEY YAZMIŞTIM SİLDİM. KENDİM GÜLDÜM BİTTİ.
HA HA HA HEMEN AYRIL ONDAN. SEVGİLİYKEN BUNLARI DEDİYSE EVLENİNCE B.KU YEDİN KIZIM. KARILARIN ARASINDA BÜYÜMÜŞ OĞLAN TABİ
YEMEM Mİ AYOL YANINA Bİ DE KOLA PATLATACAĞIM
NASIL CANIM ÇEKTİ VARYA. GEÇEN SENE BENDE ÖYLE YAPIYORDUM İŞ YERİM LOJMAN AYNI BAHÇEDEYDİ. İNAN İSKENDER YİYECEĞİM DESEN BU KADAR CANIM ÇEKMEZDİ.kızlar ben kaçtım..öğlen arası müge ablama bakıyom 1 e kadar..
yooo ayda yoooo eşim pek mızmızlanmıyor sebebi de şöyle sadece haftada 2 gün aynı yemeği yiyor 3 çeşit olunca da mızmızlanmıyor geri kalan 3 gün de 1 gün kahvaltı yapıyoruz ikimizde seviyoruz geçiştirme gibi olmuyor yumurtalar menemen falan coşuyoruz , 1 günde köfte patates kızartması gibi bişey yapıyorum oda çok seviliyor geriye 1 gün kalıyor ondada duruma göre yemek yapıyorum eğer o hafta çok etli yemişsek sebze çok sebzeli yemişsek tavuklu etli yemek yapıyorum olup bitiyorrr
kızlar siz nasıl planlıyorsunuz akşam menülerinizi kopya verin accık
Sen çalışmıyor muydun canım, çalışıyordun.. Eve mi gidip geliyorsun?
Hayal kuruyor dün akşam.
O öyleydi bu böyleydi diye diye evde kalacam be.
Yıkarım çamaşırlarını be, ne var elime mi yapışacak ya da hiçbir şey yapmayacağım, evini bok götürsün.
Mecbur evlenme teklifi edecek o zaman
ben de aynı senın gibiyim. bi de benimki gece vardiyasında akşam evde olmayınca ben salatanın dibine vuruyorum. patlıcanlı bibberli makarnalı peynirli . her gün bi çeşit mütüş lezzetli oluyo yaa
İşte bu çok ağır oldu.adam seni hafta sonu gündelikçi olarak kullanmanın hayallerini kuruyorrrr
Taktik iyi de, ben nasıl kıyacağım bu çocuğa bok içinde kaldığında.süper taktik. sen bu işi çözdün
GÜNDE Bİ SAAT SENİ GÖRECEK GÖREMEYECEK O Bİ SAATİ DE TEMİZLİKLEN HARCAMAK İSTEMEZ MERAK ETME SENTaktik iyi de, ben nasıl kıyacağım bu çocuğa bok içinde kaldığında.
Gerçi övünüp duruyor, yok efendim üniversitede 4 yıl yalnız yaşamışta, yok efendim o zamanlar her işini kendi görüyormuşta
Yok kız hafta sonunu komple birlikte geçirecekmişiz, onda kalacakmışım, öyle hayal kuruyor.GÜNDE Bİ SAAT SENİ GÖRECEK GÖREMEYECEK O Bİ SAATİ DE TEMİZLİKLEN HARCAMAK İSTEMEZ MERAK ETME SEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?