Yıl hesabı 27 oldum da küçültüyorum kendimi.,5 ne kız..26 dicen... 30 dan aşağısı gençtir..bu kafama çok takılıyo acan şu sınırı 40 mı yapsam
Kiz sen zayifsin seninki ikide dolanir uçde
Ulen bogure bogure guldum resmen yazdiklarniza yettim gari we ayda bu nasil bi hayalgucudur nasil bir fantezidir yaaa, karnim agridi resmen
tükandan geliyom yanlis islettigim mallarda problem cikmadi cok sukur ustumden yuk kalkti resmen
sabah 1 yumurta salata
oglen bol salata yaninda 1 dilim kepek ekmek
A
Ben aksam jilliana basladim tok karnina zor oldu ama yaptim.boynum biraz agridi , zorlayacak hareketleri atladim onun yerinevip atliyo gibi yapiolarya ondan yaptim.
İÇTİM HATTA BOŞ ŞİŞESİ DAHA MASAMDA BANA BAKIP DURURHahaaaa...tahmin ediyom..
Kız harbiden patlattınmı kola..bende niğde gazozounu çok seviyom..evde var 5-6 tane..2 gündür elime alıp bırakıyom..100 kal..ama bugün spordan sonra içecem..CANIMA TAK DEDİ..
İZLEDİM İZLEDİM. PİSLİK TANER GİTTİ SONUNDA ÇİRKİN ŞEY GÖZ ZEVKİMİ BOZUYORDU AYOL.kızlar dün akşam survivoru izlediniz mi???
ŞEYİNİ ÇABUK TUT DİYE SENİ EN ÜSTE YAZDIMyanlız sıradaki bi öncekini beklicekse beni başa yazmayaydınız..ben bu sorumluluğu nası kaldırcam..al işte bi an önce çocuk yapmak için bi sebebim daha oldu..
KIZIM SENİN DE ADIN YAZILIP ELENME TEHLİKEN OLSAYDI SEN O BACAKLARA Bİ DE KOLLARINI DA DOLARDIN
orası kesin
dün izlerken dikkatimi bir şey çekti Sahra konseyde bacak bacak üstüne atmıştı ama kız bacağını resmen düğüm yapmıştı yaaabir bacağı diğerine resmen 2 defa dolanmıştı
BEN GELEYİM PANTOLON ALMAYA PANTOLONU GİYİP ELİMİ CEBİME SOKAYIM DA CEBİMİN İÇİNDEKİ NAKIŞLAR NE BÖYLE. BÖYLE PANTOLON MU OLUR AYOL DİYE CINGAR ÇIKARTAYIMUlen bogure bogure guldum resmen yazdiklarniza yettim gari we ayda bu nasil bi hayalgucudur nasil bir fantezidir yaaa, karnim agridi resmen
tükandan geliyom yanlis islettigim mallarda problem cikmadi cok sukur ustumden yuk kalkti resmen
sabah 1 yumurta salata
oglen bol salata yaninda 1 dilim kepek ekmek
A
Kiz sen niye squat yaptinki zaten yaa.bak leslie yapabilirsin o daha kolay mekik falan yok onda sadece tempolu yuruyus gibi tavsiye ederimya bende yapiim dicem ama tırsıyom..2 gün önce squat yaptımn 5o tane hala zor yürüyom..kas gevşetici kremlerle ayaktayım..bilmediğim pohu yemicem diye söz verdim kendime..
Hic sorma esimde ayni seyleri soyledi gozunden atesler sicratarakvalla sorma..bende hem yazıyom hem gülüyom..
Mallarda problem çıkmadığına sevindim..ama hiç affedilir yanı yokmuş, valla iyi yırttın..sol ön bacak yerine sağ arka bacak..bari biri tutsaydı..
mIna cikti kocis.bugunude atlatirsam bi dahaki sefere 10 kere kontrol etcemmİÇTİM HATTA BOŞ ŞİŞESİ DAHA MASAMDA BANA BAKIP DURUR90 CAL
İZLEDİM İZLEDİM. PİSLİK TANER GİTTİ SONUNDA ÇİRKİN ŞEY GÖZ ZEVKİMİ BOZUYORDU AYOL.
ŞEYİNİ ÇABUK TUT DİYE SENİ EN ÜSTE YAZDIMSEN GEL BENİ DİNLE BIRAK TEDAVİYİ 6 AYDA VER 15 KİLO SONRA DENE ÇOCUK YAPMAYI. O ARA NERDENGELDİ MELEĞİN BEBEK BÜYÜYE DURUR. ARALARI OLSUN ÖYLE ARKA ARKAYA ZOR OLUR BİZE.
KIZIM SENİN DE ADIN YAZILIP ELENME TEHLİKEN OLSAYDI SEN O BACAKLARA Bİ DE KOLLARINI DA DOLARDIN
BEN GELEYİM PANTOLON ALMAYA PANTOLONU GİYİP ELİMİ CEBİME SOKAYIM DA CEBİMİN İÇİNDEKİ NAKIŞLAR NE BÖYLE. BÖYLE PANTOLON MU OLUR AYOL DİYE CINGAR ÇIKARTAYIM
taam ozman..Yıl hesabı 27 oldum da küçültüyorum kendimi.
ya bende yapiim dicem ama tırsıyom..2 gün önce squat yaptımn 5o tane hala zor yürüyom..kas gevşetici kremlerle ayaktayım..bilmediğim pohu yemicem diye söz verdim kendime..
Hahha bende sutyenimi 100 gr oldugunu fark ettim gecen gunEki Görüntüle 1485853 aynı ben. Kolum daki saati bile çıkarıyorum
İÇTİM HATTA BOŞ ŞİŞESİ DAHA MASAMDA BANA BAKIP DURUR90 CAL
ŞEYİNİ ÇABUK TUT DİYE SENİ EN ÜSTE YAZDIMSEN GEL BENİ DİNLE BIRAK TEDAVİYİ 6 AYDA VER 15 KİLO SONRA DENE ÇOCUK YAPMAYI. O ARA NERDENGELDİ MELEĞİN BEBEK BÜYÜYE DURUR. ARALARI OLSUN ÖYLE ARKA ARKAYA ZOR OLUR BİZE.
BEN GELEYİM PANTOLON ALMAYA PANTOLONU GİYİP ELİMİ CEBİME SOKAYIM DA CEBİMİN İÇİNDEKİ NAKIŞLAR NE BÖYLE. BÖYLE PANTOLON MU OLUR AYOL DİYE CINGAR ÇIKARTAYIM
Eki Görüntüle 1485853 aynı ben. Kolum daki saati bile çıkarıyorum
ne bilim kız..gaza geldim yaptım..zaten hergün 5 km tempolu yürüyom bandta..ısınmışken yaptım ona rağmen kaslar baş kaldırdı..meğer bilmediğim nerelerde kas varmış..Kiz sen niye squat yaptinki zaten yaa.bak leslie yapabilirsin o daha kolay mekik falan yok onda sadece tempolu yuruyus gibi tavsiye ederim
itirazimvar SANA Bİ KARİKATÜR YOLLAYACAĞIM DÜNKÜ MUHABBETİN ÜSTÜNE GÖRÜR GÖRMEZ AKLIMA SEN GELDİN TEK FARKI ALTINIZDAKİ ALET.
İÇTİM HATTA BOŞ ŞİŞESİ DAHA MASAMDA BANA BAKIP DURUR90 CAL
İZLEDİM İZLEDİM. PİSLİK TANER GİTTİ SONUNDA ÇİRKİN ŞEY GÖZ ZEVKİMİ BOZUYORDU AYOL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?