Kalori Arkadaşım

Ben aksam jilliana basladim tok karnina zor oldu ama yaptim.boynum biraz agridi , zorlayacak hareketleri atladim onun yerinevip atliyo gibi yapiolarya ondan yaptim.

valla sorma..bende hem yazıyom hem gülüyom..

Mallarda problem çıkmadığına sevindim..ama hiç affedilir yanı yokmuş, valla iyi yırttın..sol ön bacak yerine sağ arka bacak..bari biri tutsaydı..

Ben aksam jilliana basladim tok karnina zor oldu ama yaptim.boynum biraz agridi , zorlayacak hareketleri atladim onun yerinevip atliyo gibi yapiolarya ondan yaptim.

ya bende yapiim dicem ama tırsıyom..2 gün önce squat yaptımn 5o tane hala zor yürüyom..kas gevşetici kremlerle ayaktayım..bilmediğim pohu yemicem diye söz verdim kendime..

Hahaaaa...tahmin ediyom..

Kız harbiden patlattınmı kola..bende niğde gazozounu çok seviyom..evde var 5-6 tane..2 gündür elime alıp bırakıyom..100 kal..ama bugün spordan sonra içecem..CANIMA TAK DEDİ..
İÇTİM HATTA BOŞ ŞİŞESİ DAHA MASAMDA BANA BAKIP DURUR 90 CAL

kızlar dün akşam survivoru izlediniz mi???
İZLEDİM İZLEDİM. PİSLİK TANER GİTTİ SONUNDA ÇİRKİN ŞEY GÖZ ZEVKİMİ BOZUYORDU AYOL.
yanlız sıradaki bi öncekini beklicekse beni başa yazmayaydınız..ben bu sorumluluğu nası kaldırcam..al işte bi an önce çocuk yapmak için bi sebebim daha oldu..
ŞEYİNİ ÇABUK TUT DİYE SENİ EN ÜSTE YAZDIM SEN GEL BENİ DİNLE BIRAK TEDAVİYİ 6 AYDA VER 15 KİLO SONRA DENE ÇOCUK YAPMAYI. O ARA NERDENGELDİ MELEĞİN BEBEK BÜYÜYE DURUR. ARALARI OLSUN ÖYLE ARKA ARKAYA ZOR OLUR BİZE.
KIZIM SENİN DE ADIN YAZILIP ELENME TEHLİKEN OLSAYDI SEN O BACAKLARA Bİ DE KOLLARINI DA DOLARDIN

BEN GELEYİM PANTOLON ALMAYA PANTOLONU GİYİP ELİMİ CEBİME SOKAYIM DA CEBİMİN İÇİNDEKİ NAKIŞLAR NE BÖYLE. BÖYLE PANTOLON MU OLUR AYOL DİYE CINGAR ÇIKARTAYIM

ya bende yapiim dicem ama tırsıyom..2 gün önce squat yaptımn 5o tane hala zor yürüyom..kas gevşetici kremlerle ayaktayım..bilmediğim pohu yemicem diye söz verdim kendime..
Kiz sen niye squat yaptinki zaten yaa.bak leslie yapabilirsin o daha kolay mekik falan yok onda sadece tempolu yuruyus gibi tavsiye ederim

Bugun mal dagiti
mIna cikti kocis.bugunude atlatirsam bi dahaki sefere 10 kere kontrol etcemm

spor yaptıkça kaslar kendine geliyor 2 yıl önce hayatımda 0 spor varken parktaki alerlerin birini 30 dk kullandım inanır mısınız ertesi gün işe giderken ağlamamak için göz yağlarımı zor tuttum baldır bacak toto ne varsa isyan ediyordu ne oturabiliyor ne yürüyebiliyor ne de merdiven inip çıkabiliyordum 4 gün kas gevşetici içmiştim şimdi vücut daha aktif ve zorlamamaya çalışıyorum

nası bi duyguydu anlatsan..kızgın kumlardan serin sulara atlarkene,içten gelimsel dışa vurumsal bir ateşin sönmesinin verdiği mutluluğu yaşamak gibi bişimiii...

Neyimi kız anlamadım...burnumumu..

kız iyi fikirmiş..beraber yapam..bide moda oluyomuş Türkiye çalkalanıyomuş,cemil ipekçi bilem çıkıp açıklama yapıyomuş ayol bölesi benim bile aklıma gelmedi diye..

Kiz sen niye squat yaptinki zaten yaa.bak leslie yapabilirsin o daha kolay mekik falan yok onda sadece tempolu yuruyus gibi tavsiye ederim
ne bilim kız..gaza geldim yaptım..zaten hergün 5 km tempolu yürüyom bandta..ısınmışken yaptım ona rağmen kaslar baş kaldırdı..meğer bilmediğim nerelerde kas varmış..

ben Taner in ne dediğini anlamıyorum yaa hem çabuk konuşuyor hem de kelimeleri yuvarlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…