Kalori Arkadaşım

O öyleydi bu böyleydi diye diye evde kalacam be.
Yıkarım çamaşırlarını be, ne var elime mi yapışacak ya da hiçbir şey yapmayacağım, evini bok götürsün.
Mecbur evlenme teklifi edecek o zaman

İşte bu çok ağır oldu.

müyendis bey çok akıllı kurulacak o kadar romantik mutluluk hayali varken bizim premsesimize kendini baktırmanın hayallerini kuruyor kızmaya başlıyorum ayağını denk alsınnn

ayy hep övünürler zaten bir de hiç bir şey bilmedikleri halde her şeyi basite alıp yorum yaparlar yaaaa

GÜNDE Bİ SAAT SENİ GÖRECEK GÖREMEYECEK O Bİ SAATİ DE TEMİZLİKLEN HARCAMAK İSTEMEZ MERAK ETME SEN

o 1 saati 2 saatte çıkarır yinede temizliği yaptırır baksana hayallere

Yok kız hafta sonunu komple birlikte geçirecekmişiz, onda kalacakmışım, öyle hayal kuruyor.
Ben çok mu yüz veriyorum acaba..

sende kendi hayallerini anlat ona

O öyleydi bu böyleydi diye diye evde kalacam be.
Yıkarım çamaşırlarını be, ne var elime mi yapışacak ya da hiçbir şey yapmayacağım, evini bok götürsün.
Mecbur evlenme teklifi edecek o zaman
şimdi yap evlenince yapmazsın..sorarsa da onlar reklamlardı dersin..

NASIL CANIM ÇEKTİ VARYA. GEÇEN SENE BENDE ÖYLE YAPIYORDUM İŞ YERİM LOJMAN AYNI BAHÇEDEYDİ. İNAN İSKENDER YİYECEĞİM DESEN BU KADAR CANIM ÇEKMEZDİ.

he valla..bi ara rahatsızlanmıştım..raporlu evde yatıyodum..valla sırf onu izlicem diye kalkıyodum yataktan..

yanlız yaşadıysa taamdır o iş..kendi halleder..alıştırma sakın..evlenince zaten şaftın kaycak..hem iş hem ev..şimdi saltanatın tadını çıkar..hazır yemek,ev işi yok..ooh...misss..

Onun da piremsesiyim
Adam demek ki beni mutfakta banyoda filan görünce mutlu olacak.
Amaaaaaa yok öyle yağma, evlenmeden olmaz bazı şeyler.
Benim de işime gelen şeyler olur ama işime gelmeyenler olmaz.

OHH VERDİN Bİ KİLO

KORKMA BİŞEY YAPMAZ HOROZ KIŞT DERSİN. AY ÇOK KOMİK AMA AYIP BİŞEY YAZMIŞTIM SİLDİM. KENDİM GÜLDÜM BİTTİ.

YEMEM Mİ AYOL YANINA Bİ DE KOLA PATLATACAĞIM

Hahaaaa...tahmin ediyom..

Kız harbiden patlattınmı kola..bende niğde gazozounu çok seviyom..evde var 5-6 tane..2 gündür elime alıp bırakıyom..100 kal..ama bugün spordan sonra içecem..CANIMA TAK DEDİ..

yanlız yaşadıysa taamdır o iş..kendi halleder..alıştırma sakın..evlenince zaten şaftın kaycak..hem iş hem ev..şimdi saltanatın tadını çıkar..hazır yemek,ev işi yok..ooh...misss..

saltanat ki ne saltanat ahhh ahhh sabahları işe gitmek için kalktığımda annem mutfakta yumurtalar gözlemeler sütlü enfes bir kahvaltı hazırlamış olurdu yatağımı içinden çıktığım gibi bırakır kahvaltımı yapar işe giderdim ne temizlik ne yemek ne çamaşır ne ütü hiiiç dert tasa yoktu ahhhh ahhhhhh

Bana çok var bebişleri görelim hanımlarrr34bta bebişi doğurunca bana hatırlatıver kuzucum sıra sende diyeeee

en güzeli

Sinokiiiiiiiiiiiiiii : geçmişini okurlar ne yaaaa küfür mü ediyosun kızıııımm

förstt leydiyyeee küfürr olmaz katiyyen aslaaa

Merhaba kızlarr yine coşmuşsunuz benim işler yoğun öpüldünüzz

Bana çok var bebişleri görelim hanımlarrr34bta bebişi doğurunca bana hatırlatıver kuzucum sıra sende diyeeee

yanlız sıradaki bi öncekini beklicekse beni başa yazmayaydınız..ben bu sorumluluğu nası kaldırcam..al işte bi an önce çocuk yapmak için bi sebebim daha oldu..

yanlız sıradaki bi öncekini beklicekse beni başa yazmayaydınız..ben bu sorumluluğu nası kaldırcam..al işte bi an önce çocuk yapmak için bi sebebim daha oldu..

ben izlemiyom onu ya..zaten bıkmışım öle insanlarla hergün uğraşmaktan..bisürü alevere dalevere...

orası kesin

dün izlerken dikkatimi bir şey çekti Sahra konseyde bacak bacak üstüne atmıştı ama kız bacağını resmen düğüm yapmıştı yaaa bir bacağı diğerine resmen 2 defa dolanmıştı

Ulen bogure bogure guldum resmen yazdiklarniza yettim gari we ayda bu nasil bi hayalgucudur nasil bir fantezidir yaaa, karnim agridi resmen

tükandan geliyom yanlis islettigim mallarda problem cikmadi cok sukur ustumden yuk kalkti resmen

sabah 1 yumurta salata
oglen bol salata yaninda 1 dilim kepek ekmek
A

kız onlar açlıktan naptıını biliomu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…