- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Eki Görüntüle 1485871 İŞTE SİZLERE YETTİMGARİNİN İŞ ÇIKIŞI EVDEKİ HALİNİ GÖSTEREN KARİKATÜRÜ YAYINLIYORUM. FARKINDAYSANIZ POPO SQUATIN HALA ETKİSİNDE OLDUKÇA HAVADA VE KALKIK BİR ŞEKİLDE DURMAKDA. POPONUN ÜSTÜNDEKİ SU BARDAĞI GÖRÜNMÜYOR MALESEF DİĞER KALÇADA KALMIŞYETTİM GARİNİN BİSİKLETLİ VERSİYONU KENDİSİ BUNDAN DAHA ORJİNALLERİNİ YAPMAKDA BUNU BİLİYORUZ.
Ayddaaaa yokmu kiz bi resim.jillian yaparken öğüre öğüre elma yiyen birikız aynı ben yaa...
Eki Görüntüle 1485853 aynı ben. Kolum daki saati bile çıkarıyorum
bende çoraplarımı bile giyinmiyorum kışın tartı soğuk oluyorduşekilden şekile giriyordum
BEN TAKMADAN TARTILDIĞIM İÇİN FARKINDA DEĞİLİM KAÇ GR OLDUĞUNUN.Hahha bende sutyenimi 100 gr oldugunu fark ettim gecen gun
KIZGIN KUMLARDAN KİMBİLİR NERELERE ATLADIM ANLATILMAZ YAŞANIRnası bi duyguydu anlatsan..kızgın kumlardan serin sulara atlarkene,içten gelimsel dışa vurumsal bir ateşin sönmesinin verdiği mutluluğu yaşamak gibi bişimiii...
Neyimi kız anlamadım...burnumumu..
kız iyi fikirmiş..beraber yapam..bide moda oluyomuş Türkiye çalkalanıyomuş,cemil ipekçi bilem çıkıp açıklama yapıyomuş ayol bölesi benim bile aklıma gelmedi diye..
KIZIM ADAM KONUŞMUYOR Kİ UĞULDUYOR SADECEben Taner in ne dediğini anlamıyorum yaa hem çabuk konuşuyor hem de kelimeleri yuvarlıyor
yaaaaa kızlar sıyırdık iyice resmenDün saçlarımın bayağı uzadıgını farkettim ve tartıda kaç gram edeceğini düşündüm . kendimi tokatlıcaktım
BEN TAKMADAN TARTILDIĞIM İÇİN FARKINDA DEĞİLİM KAÇ GR OLDUĞUNUN.
KIZGIN KUMLARDAN KİMBİLİR NERELERE ATLADIM ANLATILMAZ YAŞANIR
TABİ CANIM BURNUNU ÇABUK TUT BURUN GİRMEZSE İŞİN İÇİNE OLMAZ BU İŞ.ARTIK KİMİN BURNU GİRİYOR ONU BİLEMİCEM
KIZIM ADAM KONUŞMUYOR Kİ UĞULDUYOR SADECE
SENDE MAŞALLAH ALINTI YAPMAKDA YETTİMGARİ Yİ GEÇTİN Hİ HOYTTAyddaaaa yokmu kiz bi resim.jillian yaparken öğüre öğüre elma yiyen biri
SÜMKÜRMEYİ UNUTMAYIN.tırnaklarda kesilmeli bence tartılmadan önce..
SÜMKÜRMEYİ UNUTMAYIN.
SİNOKİ OLSAYDI SEN Bİ KESTİR KAÇ GRAM EDİYORMUŞ BAYA ZAYIFLIYORSAN BİZDE KESELİM DERDİyaaaaa kızlar sıyırdık iyice resmenDün saçlarımın bayağı uzadıgını farkettim ve tartıda kaç gram edeceğini düşündüm . kendimi tokatlıcaktım
YAA BUGÜN ÇOK GÜLDÜM ÇOOK OTURDUĞUM YERDEN KİLO VERDİM RESMEN. BİR DE MASA BAŞI İŞ KİLO ALDIRIYOR DERLERkız Allah seni kahretmesin..Devreleri yakıyodum..ulen didim ben yazmadım bunu...kendi kendime mi cevap verdim didim..sonra acaba didim tartılırken beynimi çıkartıp yerine takmayımı unuttum didim..neyseki farkettim..
SENDE MAŞALLAH ALINTI YAPMAKDA YETTİMGARİ Yİ GEÇTİN Hİ HOYTTYETTİM GARİDEN ALINTI YAPIP AYDA DİYE BAĞIRIYORSUN ALTINA
SÜMKÜRMEYİ UNUTMAYIN.
kız Allah seni kahretmesin..Devreleri yakıyodum..ulen didim ben yazmadım bunu...kendi kendime mi cevap verdim didim..sonra acaba didim tartılırken beynimi çıkartıp yerine takmayımı unuttum didim..neyseki farkettim..
Off bende diyomki yettim gari ayni ayda gibi konusuyooookız Allah seni kahretmesin..Devreleri yakıyodum..ulen didim ben yazmadım bunu...kendi kendime mi cevap verdim didim..sonra acaba didim tartılırken beynimi çıkartıp yerine takmayımı unuttum didim..neyseki farkettim..
KIZ BİZİM BEYİNLER TARTIDA FAZLA FARKETMEZ GİBİ GELİYOR BANA ELLEMİYOM BENkız Allah seni kahretmesin..Devreleri yakıyodum..ulen didim ben yazmadım bunu...kendi kendime mi cevap verdim didim..sonra acaba didim tartılırken beynimi çıkartıp yerine takmayımı unuttum didim..neyseki farkettim..
EVET BİRİ SENİ DURDURSUN. KOCANDA YOK EVDE KİM DURDURACAK ŞİMDİ SENİkulak kirleri de var..bide dişdeki dolgularda sökülmeli bence..
biri beni durdursuuuunnnn
BUNU KİME SÖYLÜYORSUN BANA MI YOKSA AYDAYA MI SÖYLEDİNOff bende diyomki yettim gari ayni ayda gibi konusuyoooo
Doğru diyon..ama önemli olan ağırlığı değil..işlevi yani..KIZ BİZİM BEYİNLER TARTIDA FAZLA FARKETMEZ GİBİ GELİYOR BANA ELLEMİYOM BEN
EVET BİRİ SENİ DURDURSUN. KOCANDA YOK EVDE KİM DURDURACAK ŞİMDİ SENİ
BUNU KİME SÖYLÜYORSUN BANA MI YOKSA AYDAYA MI SÖYLEDİN
Yaa bi yandan ew supurup bi yandan sizi okuyup bi yandan guluo bi de bu kimdi diye dusunuyomKIZ BİZİM BEYİNLER TARTIDA FAZLA FARKETMEZ GİBİ GELİYOR BANA ELLEMİYOM BEN
EVET BİRİ SENİ DURDURSUN. KOCANDA YOK EVDE KİM DURDURACAK ŞİMDİ SENİ
BUNU KİME SÖYLÜYORSUN BANA MI YOKSA AYDAYA MI SÖYLEDİN
Doğru diyon..ama önemli olan ağırlığı değil..işlevi yani..
Kendimi doğramadan gelir inşallah..
Sana söylemiştir heraldeitirazimvar .. ...........................ve devreler yanar...
bak şimdi..bunda karıştırcak bişi yok..ben benim..o da o..bu kadar basit..Yaa bi yandan ew supurup bi yandan sizi okuyup bi yandan guluo bi de bu kimdi diye dusunuyom
Doğru diyon..ama önemli olan ağırlığı değil..işlevi yani..
Kendimi doğramadan gelir inşallah..
Sana söylemiştir heraldeitirazimvar .. ...........................ve devreler yanar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?