Kalori Arkadaşım

Aydacimm eline saglik cnm.kendimle gurur duydum bu kadar istikrarli kilo alan baska biri warmi yaaa

Cok hirslandim bu hafta tırsın benden ulennnnnn

kızlar dün saat 15:00 te mayaladığım yoğurdumu bu sabah buzdolabına koymayı unuttum sizce ekşir mi??
yuh ya nasıl unutulur koskoca yoğurt tenceresi bi de mutfak masasında. kahvaltı yapmadın mı yemedin mi tulum peynirini yerken görmedinmi tencereni. bu ne böyle sarılı acaba diye düşünmedin mi hiç

ohh kendi sıcağıylan bi güzel ekşiyordur şimdi o yoğurt. kızım öğlen 15 de koyduğun yoğurdu akşam 19 da alman lazımdı. kocanla g.t eritmeye çıkmışsın. gelmişsin bisiklette g..t eritmeye devam etmişsin. onun yerine şu yoğurt olduysa yiyim de birazda iç ten eriteyim g.tümü deseydin unutmazdın cicim. ay ne yazdım ayol yazasım varmış baya

canım boşver diyetisyeni filan. sende kilo verirsin çok kolay kalori saymak yaa. sen nasıl saydın bilmiyorum ama günlük kalorini 900 tut bak bakalım nasıl gidiyor her hafta 700 gr, ayda 2.8 kilo. sakın gitme alemin adamını da zengin etme ona vereceğin paraya gider kıyafet alırsın kendine. burdan kopma . kalori sayan sitelere hergün yediğini yaz. 900 geçersen yeme. geçtiysen spor yap geri düş 900 e. zayıflamadan gitmek yok. gelmiyim yanına haaa

Canim benim cok teşekkür ederim destegin icin Allah razi olsun.bu gun dinleneyim.bu topikte destek süper.sagolun

merhaba kızlar listenize baktım da herkes çok güzel kilolar vermiş günlük kalori miktarını nasıl belirliyorsunuz

Kizzz sen alemsin haaaa. Yaxdiklarn benide cok pis gaza getirdiiiiii.cekilin onumden 55 olmaya gidiyommmmmm

Ayda sen cok yasa emiTesekkur Ederim canim.benim kalori 1300 oluyordu genelde.ondan veremedim acaba?

uuu elazığ olmazz. İstanbulda bu kadın. Kız sen 1300 kaloriyle tabi veremezsin.
benmki günlük en fazla 700- 750 . kaçamak falan yaparsam ya da cok yersem ennn çok 900 de sınırlıyorum. yani fazlam bile 400 kalori eksik senden . 400 kalori de bi öğün şaşalı yemek demek. hata bence de burda. Bugünü milat kabul et ve başla. vericeksiiiiiinnnnnnnnnnnn

Ayda sen cok yasa emiTesekkur Ederim canim.benim kalori 1300 oluyordu genelde.ondan veremedim acaba?
Kiz walla bu topikte cok fena gaz war..bak herkes gaza geldi cocuk doguruyo, bizim koklanmamis september rose bileeBakarsin burdan seni 50 kilo 4 cocuk anasi olrak bile yollayabiliriz canimcimmm

Kg
Kiz 750 nedir ki hemen doluyor.bi kac gün listeni paylasir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…