- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Aydacimm eline saglik cnm.kendimle gurur duydum bu kadar istikrarli kilo alan baska biri warmi yaaabu hafta zayıfların yapmış olduğu müthiş atağı ayakda alkışlıyorum
gamzenin kilo vereceği zaten kesindi de. septemberla yüzdelerinin bile aynı olacağına inanmazdım.
tebrik ediyorum ikinizi de.
bahar sende maşallah demekki kızartma seni zayıflatıyor
lola tebrik ederim seni de eriyip gidiyon kız.
evet bu hafta ilk 3 de görmeye pek alışık olmadığımız isimlerin hepsi de ilk 3 e girmiş. gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerimEki Görüntüle 1509486
yuh ya nasıl unutulur koskoca yoğurt tenceresi bi de mutfak masasında. kahvaltı yapmadın mı yemedin mi tulum peynirini yerken görmedinmi tencereni. bu ne böyle sarılı acaba diye düşünmedin mi hiçkızlar dün saat 15:00 te mayaladığım yoğurdumu bu sabah buzdolabına koymayı unuttum sizce ekşir mi??
canım boşver diyetisyeni filan. sende kilo verirsin çok kolay kalori saymak yaa. sen nasıl saydın bilmiyorum ama günlük kalorini 900 tut bak bakalım nasıl gidiyor her hafta 700 gr, ayda 2.8 kilo. sakın gitme alemin adamını da zengin etme ona vereceğin paraya gider kıyafet alırsın kendine. burdan kopma . kalori sayan sitelere hergün yediğini yaz. 900 geçersen yeme. geçtiysen spor yap geri düş 900 e. zayıflamadan gitmek yok.34bta, ayda cok teşekkür ederim cok tatlisiniz.dukan yaptigim icin vucudum yüksek proteine alismis.kilo vermiyor.daha önce diyetisyene gittim veremedim.o arastirma hastanede calisiyordu.muayenehane acmis.150 milyon sanirim muayene.zayıflama konularina para vermekten,veremeyip esime mahcup olmaktan biktim.iyice diyetisyenle konusayim dedim faceden.beni taniyor zaten.dukan yaptim,kalori saydim veremedim falan.sizinle konusmak istiyorum bu konulari.yarin ofisteyseniz ugramak istiyorum yazdim.aksam 10.30da.esimle yattik 11.30da diyetisyen mesaj atti faceden su saatlerde ordayim diye.esimle papaz olduk.aksam o saatte erkege ne diye mesaj atiyorsun,o sana niye 11,30da mesaj atiyor:'(
sana bi diyetisyen önereyim istersenBu zayıflama isleri beni cok yordu.zaten yogunum.canimdan bezdim yeminle
Öner ama ben elazigdayimsana bi diyetisyen önereyim istersen
Canim benim cok teşekkür ederim destegin icin Allah razi olsun.bu gun dinleneyim.bu topikte destek süper.sagolunSibelcimmmmm canimmmmmm yapma böyle sakın bırakma.biraz uzulmussun canin sıkılmış cok normal, kocaninki badit bi kiskanclik boswer onu unutur 2 gun sonra, olmadi sende baska bi diyetisyen bulursun..
Sen 3 cocukla uniwesite okuyan bi bayansin, bunlarmi yildircak seni, sakın haaa
Bak önümüz yaz simdi birakirsan gectigimiz hergun aleyhine olcak, aradan 1-2 ay gecince arkani donup baktiginda cok pisman olursun.
tekrar düşun silkelen kendine gel kuzum.şimdilik amacin kilo almamak olsun, sonra yawas yawas gitcek o kilolar.
ne olursa olsun birakmaaaaaa
Canim benim cok teşekkür ederim destegin icin Allah razi olsun.bu gun dinleneyim.bu topikte destek süper.sagolun
Kizzz sen alemsin haaaa. Yaxdiklarn benide cok pis gaza getirdiiiiii.cekilin onumden 55 olmaya gidiyommmmmmyuh ya nasıl unutulur koskoca yoğurt tenceresi bi de mutfak masasında. kahvaltı yapmadın mı yemedin mi tulum peynirini yerken görmedinmi tencereni. bu ne böyle sarılı acaba diye düşünmedin mi hiç
ohh kendi sıcağıylan bi güzel ekşiyordur şimdi o yoğurt. kızım öğlen 15 de koyduğun yoğurdu akşam 19 da alman lazımdı. kocanla g.t eritmeye çıkmışsın. gelmişsin bisiklette g..t eritmeye devam etmişsin. onun yerine şu yoğurt olduysa yiyim de birazda iç ten eriteyim g.tümü deseydin unutmazdın cicim.ay ne yazdım ayol yazasım varmış baya
canım boşver diyetisyeni filan. sende kilo verirsin çok kolay kalori saymak yaa. sen nasıl saydın bilmiyorum ama günlük kalorini 900 tut bak bakalım nasıl gidiyor her hafta 700 gr, ayda 2.8 kilo. sakın gitme alemin adamını da zengin etme ona vereceğin paraya gider kıyafet alırsın kendine. burdan kopma . kalori sayan sitelere hergün yediğini yaz. 900 geçersen yeme. geçtiysen spor yap geri düş 900 e. zayıflamadan gitmek yok.gelmiyim yanına haaa
Merhaba,merhaba kızlar listenize baktım da herkes çok güzel kilolar vermiş günlük kalori miktarını nasıl belirliyorsunuz
Ayda sen cok yasa emiTesekkur Ederim canim.benim kalori 1300 oluyordu genelde.ondan veremedim acaba?
Kiz walla bu topikte cok fena gaz war..bak herkes gaza geldi cocuk doguruyo, bizim koklanmamis september rose bileeAyda sen cok yasa emiTesekkur Ederim canim.benim kalori 1300 oluyordu genelde.ondan veremedim acaba?
Kiz 750 nedir ki hemen doluyor.bi kac gün listeni paylasir misinuuu elazığ olmazz. İstanbulda bu kadın. Kız sen 1300 kaloriyle tabi veremezsin.
benmki günlük en fazla 700- 750 . kaçamak falan yaparsam ya da cok yersem ennn çok 900 de sınırlıyorum. yani fazlam bile 400 kalori eksik senden . 400 kalori de bi öğün şaşalı yemek demek. hata bence de burda. Bugünü milat kabul et ve başla. vericeksiiiiiinnnnnnnnnnnn
Aman diyim.ben adam ceketini atsa hamile kalanlardanim.Kiz walla bu topikte cok fena gaz war..bak herkes gaza geldi cocuk doguruyo, bizim koklanmamis september rose bileeBakarsin burdan seni 50 kilo 4 cocuk anasi olrak bile yollayabiliriz canimcimmm
Ben gecen yil baslamistim we 600 gecmiyodum, hatta bigun 450de kalmistim, ama sonucu biraz agir oldu kafamda resmen sac kalmadi, hala kan ilaci kullaniyormm..simdiki aklim olsa o kadar kasmazdimm.Kg
Kiz 750 nedir ki hemen doluyor.bi kac gün listeni paylasir misin
Aman diyim.ben adam ceketini atsa hamile kalanlardanim.baglattim tüplerimi.
1000 kalorinin altina düsmemek lazım diye biliyorum.dukandan sacim döküldü zaten hala cikmadiBen gecen yil baslamistim we 600 gecmiyodum, hatta bigun 450de kalmistim, ama sonucu biraz agir oldu kafamda resmen sac kalmadi, hala kan ilaci kullaniyormm..simdiki aklim olsa o kadar kasmazdimm.
Bende cok korktum cikmicak diye ama cikmaya basladi, sacimin önü kahkül kestirmisim gibi.1
1000 kalorinin altina düsmemek lazım diye biliyorum.dukandan sacim döküldü zaten hala cikmadi
Ewet cnm gunluk kalori ihtiyacinin biraz altinda aliyosungünlük ihtiyacım olan kaloriyi hesaplayacagım öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?