Kalori Arkadaşım

teşekkürler cevapladığın ıcın cok nazıksın

Ben açık renk seviyorum evde. Uçuk bi sarı ya da çok açık bi krem rengi gibi..

Kizlar haliyi dün aldim.yorumlarinizi bekliyorum
ben beğendim çok güzelmiş kir götürür hem de. modern duruyor. güle güle kullan canım.

nazen bakalım gelecek mi bi daha. gelirse bırakmayalım onu da zayıflamadan

şimdi sibelcim. sen diyet falan yapmıyorsun sadece her istediğinden belli ölçülerde limitde yiyebiliyorsun. bugün canın çok baklava istedi diyelim. sabah az ve dengeli yiyorsun ve öğlen ne istiyorsan ye kalorisini hesapla akşama kalori hakkın kalırsa mesela 200 kalori kaldı akşama onu hafif şeyler yiyerek doldur. yüksek kalorili şeyleri öğlen ye. ben yaş pasta yiyorum öğlen. kemalpaşa falan görüyorsun yemediğim tatlı yok. kalori programı kullanıyordun zaten. ordan mutlaka hesapla. evde spor yapma şansın var mı bilmiyorum ama spor yapmadan da zayıflarsın eminim. bi 10 kilo ver önce 70 ol. hem kilon azaldığından sıkışmadan rahatca sporunu yapabilirsin. şimdilerde yapacağın spor sadece yürüyüş olsun. kendini diyetteyim diye kasma değilsin. sadece yediğin şeylerin kalorisini biliyorsun ve ona göre yiyorsun. istersen 900 kaloriyi yaş pasta ile doldur sana kalmış. az kalorili ama tok tutacak şeyler yersen daha az zorlanırsın. susu pilav yemiyorum diyor. aslında yiyebilir. ben hertürlü yemeği yiyorum. bugün kuru fasulye tereyağlı pirinç pilavı cacık vardı öğlen koca bi porsiyon patlayana kadar yedim. şimdi akşam yemek yemeyi düşünmüyorum. kızıma yemek hazırlayacağım o yerken zaten bende doyuyorum. sende seninkilere yedirirken akşam zaten doyarsın merak etme. bugünden itibaren başlıyorsun. haftaya sen birinci olacaksın kilon çok olduğundan hepimizden fazla vereceksin biliyorum. bakalım haftaya sana ne diye hitap etmemizi isteyeceksin. müstakbel birincimiz.

ben 83 kiloydum. biraz dikkat ettim yediklerime 79 oldum. 79 dan sonrada kalori sayıyorum. şimdi 68 kiloyum. seneye de 58 olurum. her yıl 10 kilo gidiyor. benim için süper. sen de acele etme yavaş ama sağlıklı kilo ver.

bak bu kadar yazı yazdım sana ona göre. bırakmak yok devam. bugün başladık hergün buraya menülerini yaz. değerlendirelim. eleştirelim. 15 gün böyle devam et sonra zaten menü yazmaya gerek de duymazsın öğreniyor insan.

Bu uzun yazinin hatirina canim yarin yeniden basliyorum.allah razi olsun

merhaba o mis salatanın tarıfını paylaşırsanız sevınırım

Ben kendi sevdiğim gibi çevirdm onu tabi:)
ton balığı sevmiyorum, maydonoz da sevmiyorm.
benmki şöyle ;

1 yumurta tavasını su doldur 1 avuc kuru makarna at içine kepekli olsa daha iyi olur. pişince 1 kase olcak o . sen diğerlerini doğrayana kadar o pişer zaten.
marul göbek kıvırcık ne istersen sana kalmış dogra göz kararı, bi tane domates minik minik, bi tane küçük salatalık minik minik, bi tane havuç , bi avuç mısır , bi kaç tane közlenmiş biber doğra . sonra o haşlanan makarnayı süzüp dök içine. üzerine yağ , azcık limon koy. üzerine biraz pul biber- nane ve en önemlisi 1 çay kaşıgına yakin kimyon atıyorum benim püf noktam bu . tuz olarak da çeşnili tuz kullanıyorum. tuzot yani . ya da bimde hürrem diye var. nasııı güzel oluyo nasııııı. sanırsın karnıyarık yiyorum

Hürrem diye çeşnili tuz mu varmış

435.

ayyy bu benimmmm

Sana ilk cevabı da ben vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…