Kalori Arkadaşım

kızz normalde sabah işe giderken atıveriyordum buzdolabına ama bugün unuttum sabah kahvaltı yaptım ama nasıl yaptığını bir bilsen bi yandan yiyorum bir yandan eşime sandiviç hazırlıyorum falan
gördüm görmez olurmuyum ama masayı toparlayayım onu da kaldırırım dolaba dedim sonra içeriden alarm sesi geldi onu kapatmaya gittim bangır bangır bağırıyordu o arada unuttummmmmm

34 yaşındayım 1.65 boyundayım kilom 84 maalesef ki 1 haftadır günde 1 saat yürümeye çalışıyorum pasif emziren anneyim aynı zamanda

Ayda sen cok yasa emiTesekkur Ederim canim.benim kalori 1300 oluyordu genelde.ondan veremedim acaba?
ondan tabi ben 1300 kal aldığımda artı da çıkıyorum.

Kizzz sen alemsin haaaa. Yaxdiklarn benide cok pis gaza getirdiiiiii.cekilin onumden 55 olmaya gidiyommmmmm
öyle pis gaza getiririm ben adamı.

1
1000 kalorinin altina düsmemek lazım diye biliyorum.dukandan sacim döküldü zaten hala cikmadi
bende yapmıştım dukan 7 kilo vermiştim. saçma sapan bi diyet. mahvediyor metabolizbanı. yağ yok diyette hiç yağa da ihtiyacı var vücudun. saçların kökleri yağla besleniyor zaten.. dalan sabun aldım ben rosalinda demişti 4. kez yıkadım saç dökülmem durdu. sen de dene istersen belki yeni saç da çıkarır. istersen sabunun fotoğrafını koyabilirim.

34 yaşındayım 1.65 boyundayım kilom 84 maalesef ki 1 haftadır günde 1 saat yürümeye çalışıyorum pasif emziren anneyim aynı zamanda
narin nazen gel hadi sende bizimle zayıfla. bizim sibel de 81.5 kilo birbirinize rakip olun. yarış yapın motive edin birbirinizi. çok faydası oluyor.
ne dersiniz kızlar...
birlikte kalori sayın.

Kg

Kiz 750 nedir ki hemen doluyor.bi kac gün listeni paylasir misin

listem yok canım kafama gore. hafif hafif şeyler yiyorum. Mesele pirinç pilavi 4 aydır yok hayatımda . Ki kızlar bilir tek hayalim istedğim kiloya düşüp koca 2 tabak pirinç pilavı yemek
öğlen dolmak üzere oluyo, ya da doluyo mesela, akşam misss gibi 34bta26 'nın önerdigği salatayla geçiştiriyorm. ya da akşam biraz kalorili bşey varsa öğlen az yiyorum. mesela iş yerinde sulu yemek olarak dışardan sipariş veriyoruz biz. genelde taze fasulye ,pırasa ,ıspanak, haşlama, fırında tavuk vs şeyler söylüyorum. çorba genelde yogurt , şehriye , tavuk çorbası , pilav olarak da kesinlikle bulgur pilavı. biraz dişimizi sıkıcaz mecbur:) bak gör sen de yaparsın.

benm lisede edebiyat hocam vardı. kadın gündüzleri hep geçiştiriyodu. akşamları tv karşısında çok yiyoruz dengelemem lazım diyodu. mezun oldm 1 sene sonra gittim ziyarete kadın tığ gibi kalmıştı

Şuşu şuna bi baksana.
http://www.hurriyetaile.com/sizin-i...bana_ozel&utm_campaign=hurriyetbanaozel-link3

Ayda olur canim arkadasla daha iyi olur hatta.dukan hayatimi,vucudumu,psikolojimi mahvetti.lanet diyet.yag konusunda haklisin.yag eksikliği saci döküyor

merhaba o mis salatanın tarıfını paylaşırsanız sevınırım

merhaba o mis salatanın tarıfını paylaşırsanız sevınırım

34bta26 salatası

malzemeler;
1 kutu light ton balığı
1 kase haşlanmış makarna
çeyrek demet maydanoz
dilediğiniz kadar göbek &marul& kıvırcık ne varsa
isteyen taze soğanda konulabilir
yeşillik kısmı zevklere bağlı
1 yemek kaşığı zeytin yağı
tuz,pul biber

hepsini karıştırrrr zaten kocaman bir kase oluyor sonra afiyet olsun

cok teşekkür ederım cevabınız ıcın .makarna koyarsak cok kalorılı olmazmı

cok teşekkür ederım cevabınız ıcın .makarna koyarsak cok kalorılı olmazmı

makarna küçük bir çorba kasesi kadar ve sadece haşlanmış yağsız istersen kepekli makarna da koyabilirsin istersen koymayabilirsin de ama makarna bu salatada doyurucu oluyor çabuk acıkmanı engelliyor

rosalinda ton balığı sevmediği için içine haşlanmış yumurta koyuyordu öyle de deneyebilirsin

Neden karışıyor mutfağın rengine
Senede kaç kere yemek pişiriyor ki?

tüm evin rengini seçeceğiz her odanın ayrı renk olmasını sevmiyorum dolayısıyla mutfağa da karışmış olacak tabi evlenirken evimizin rengine ben karar vermiştim bambu yeşili olmuştu tabi biraz koyu kaçtı bu defa nu başıma kakacak kesinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…