Ekşimez.off yaaa ekşimez diyin ekşimez diyin yaaaa
günaydin kizlar.ben kilo veremiyorum.istifa ediyorum.hepiniz cok tatlisiniz.cok teşekkür ederim.zayıflamaya calistikca daha cok üzülüyorum.
Ekşimez.
bayılırım ekşi yoğurda bağa yolla gııııevet evet ekşimesin eşim yoğurt çorbası da sevmiyor anca ayran yapabilirim onla bir kova ayran çıkar
bayılırım ekşi yoğurda bağa yolla gıııı
hişt olur mu canım öyle şey. dikkat etmezsen veremezsin tabi. buraya biraz daha fazla takıl bizimle zaman geçir. diyette olduğunu unutma. oluşturduğumuz listeye değer vermediğinden oluyor. haftada bi gün girip bildirim yapıp gidince havaya giremezsin tabi. dikkat edip de kilo verememe gibi bi olayın kesinlikle olmaz. kesinlikle gider o kilolar. sakın pes etme.günaydin kizlar.ben kilo veremiyorum.istifa ediyorum.hepiniz cok tatlisiniz.cok teşekkür ederim.zayıflamaya calistikca daha cok üzülüyorum.
ayy gamzenn kesin 1. olur demiştim de Rosela aynı oluruz diye düşünmüştüm ama olmadı olmadı anca lola yı geçmişim olsun sapıtık bir regl dönemi ile bakalım haftaya ne olacağım heyecanla önümüzdeki haftayı bekliyorum
şşiiitt Rose sende acuk pasta börek çörek bişey ye aaaaaaa
Ayda kızartmalar harikaydı hatta bir daha mı yapsam diye düşünümüyor değilim
bu hafta zayıfların yapmış olduğu müthiş atağı ayakda alkışlıyorum
gamzenin kilo vereceği zaten kesindi de. septemberla yüzdelerinin bile aynı olacağına inanmazdım.
tebrik ediyorum ikinizi de.
bahar sende maşallah demekki kızartma seni zayıflatıyor
lola tebrik ederim seni de eriyip gidiyon kız.
evet bu hafta ilk 3 de görmeye pek alışık olmadığımız isimlerin hepsi de ilk 3 e girmiş. gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerimEki Görüntüle 1509486
ayda2kilogo canım benim eline sağlık.
Ayyy 1. de olmuşum, maşallah bana
Bana bu hafta hitap etmek için aranızda karar verebilirsiniz. Ben kendimi övmiyim şimdi
Sibelcimmmmm canimmmmmm yapma böyle sakın bırakma.biraz uzulmussun canin sıkılmış cok normal, kocaninki badit bi kiskanclik boswer onu unutur 2 gun sonra, olmadi sende baska bi diyetisyen bulursun..Bu zayıflama isleri beni cok yordu.zaten yogunum.canimdan bezdim yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?