çok güzel kilo vermişsin geriside gelecek emin ol. keşke bende sen gibi verebilsem böyle
1 hafta da çok güzel kilo vermişsin tebrikler
gel gel hep birlikte verelim. daha önce ne kadar zayıflamıştın acaba bu yöntemle
hoşbulduk canım geçmiş olsun annene de
çakılı kalmak yok eninde sonunda gidecek bu kilolar sabır sabır :)
ne güzel kilo vermişsin inş haftaya bende böyle güzel haberler veririm sizlere
süper kilo vermişsin maşallah
bişey sorucam kızlar acaba gün içinde içtiğiniz zayıflamaya yönelik çaylar falan var mı bende içeyim .
maydonoz suyu yazmışsın nasıl yapıyorsun işe yarıyor mu bari? yeşil çay falan içiyorsunuz galiba onlar önemli mi içsem daha mı hızlı kilo veririm.
ben bu geçtiğim 3 günü diyet maratonuna hazırlık aşaması olarak değerlendiriyorum ve bugünden itibaren başlıyorum zayıflamaya inş.
haftaya cuma Allah izin verirse bende sizlere güzel haberler verecem hatta birinci olmaya çalışacağım çok gazlıyım korkun benden cuuuvvvv
Canımcım günaydın
Ben özellikle bir şey içmiyorum, yeşil çay içiyorum sadece o da her gün değil, unutuyorum onu içmeyi.
Günde 3 litre civarında su içiyorum, faydası oluyordur muhakkak, spor yaparken iyi terliyorum bu sayede.
günaydın canım
yaa işte ben onu yapamıyorum 4 bardak en fazla su içiyorum
bana burdan arada hatırlatın su iç diye yaa buna nasıl çözüm bulacam bilmiyorum.
yeşil çay da benim tansiyonumu düşürüyor gibi oluyor. içtiğim zaman biraz farklı hissediyorum sanki. psikolojik de olabilir aslında.
günaydın canım
bana burdan arada hatırlatın su iç diye yaa buna nasıl çözüm bulacam bilmiyorum.
yeşil çay da benim tansiyonumu düşürüyor gibi oluyor. içtiğim zaman biraz farklı hissediyorum sanki. psikolojik de olabilir aslında.
günaydın kızlar
kilom 53.8.. geçen hafta 54.4 idi
ooooo cnm coşmuşsun . Tebrik ediyorum. Maşallah
günaydın kızlar
süper kilo vermişsin maşallah
bişey sorucam kızlar acaba gün içinde içtiğiniz zayıflamaya yönelik çaylar falan var mı bende içeyim .
maydonoz suyu yazmışsın nasıl yapıyorsun işe yarıyor mu bari? yeşil çay falan içiyorsunuz galiba onlar önemli mi içsem daha mı hızlı kilo veririm.
ben bu geçtiğim 3 günü diyet maratonuna hazırlık aşaması olarak değerlendiriyorum ve bugünden itibaren başlıyorum zayıflamaya inş.
haftaya cuma Allah izin verirse bende sizlere güzel haberler verecem hatta birinci olmaya çalışacağım çok gazlıyım korkun benden cuuuvvvv
Çok teşekkür ederim bebişim, sabahın köründe sevgilimi yataktan hoplattım 300 gram vermişim diye
O da benimle birlikte mutlu oluyor, ilişkimize renk geldi bu kilo muhabbetlerinden
Melekcim maşallahinşallah böyle gidersin, senin hedef kaçtı?
günaydın kızlar
Canım benim süpersin
Ben de böyle 54-53 leri görebilecek miyim ya...
Teşekkür ederim canım darısı başınaCanım benim cildim yağlı cilt sivilce çıkıyo aynı zamanda çok açlık krizlerim tutmaya başlamıştı bunlar için maydanoz suyu içiyordum her sabah gerçekten çok tok tutuyo listelerimi gördün o kadar yemeye hiç açıkmıyorum onun dışında eskilerden kalma form çayları yeşil çaylar var evde onları içiyorum canım ne zaman isterse biberiye çayını da öneriyorum ben ilk zamanlar içiyordum bağırsaklarımı çalıştıryor ayrıyetten tokta tutuyodu bu aralar yine başlayayım hatırlamışken
teşekkür ederim canım ideal kilom 60 yazıyo sitelerde o yüzden 60 olabilirim yani olsam ne güzel olurdu ah ahaynen bizde de ablam arıyo her cuma erkek arkadaşım soruyo bugün tartı günü noldu diye
Maşallah canım tebriklerrrr
Teşekkür ederim canım darısı başınaCanım benim cildim yağlı cilt sivilce çıkıyo aynı zamanda çok açlık krizlerim tutmaya başlamıştı bunlar için maydanoz suyu içiyordum her sabah gerçekten çok tok tutuyo listelerimi gördün o kadar yemeye hiç açıkmıyorum onun dışında eskilerden kalma form çayları yeşil çaylar var evde onları içiyorum canım ne zaman isterse biberiye çayını da öneriyorum ben ilk zamanlar içiyordum bağırsaklarımı çalıştıryor ayrıyetten tokta tutuyodu bu aralar yine başlayayım hatırlamışken
teşekkür ederim canım ideal kilom 60 yazıyo sitelerde o yüzden 60 olabilirim yani olsam ne güzel olurdu ah ahaynen bizde de ablam arıyo her cuma erkek arkadaşım soruyo bugün tartı günü noldu diye
görüceksin tabi kiiii
benim diyetimize güvenim arttı resmen.. haftalardır sızlanıyodum veremiyom veremiyom diye
geçen hafta ve de bu hafta verdim artık daha uumutluyum.. her hafta vericem işteee
çok teşekkür ederimmmmm
60 olursun valla benim sana güvenim tam
Benim de güvenim artmaya başladı, 200-300 gram da olsa veriyoruz, gerçi bizim bir de sporumuz var, onu da unutmayalım
Aslında daha çok vermemiz gerekiyor
ben bu hafta spor yapmıyom
p.tesi başlıcam inşallah daha çok gider
Mesela şimdi hemen içebilirsin su
tatlım bende içemiyordum şöyle yaptım çok da güzel oldu.
Anladığım kadarı ile çalışıyorsun 1,5 litre sulardan al yanıbaşına koy hazır havalarda ısınmışken aklına geldikçe içiver. Akşama kadar 1,5 lt bitir. Eve gidincede tupper 500 ml şişelerindden al tv izlerken mutfaktayken ütü yaparken habire içi ver. O zaman günde en az 2 lt içiyorsun . Ben belkide 1 aydır bu şekilde çok su tüketiyorum. Tavsiye ederim.
günaydın kızlar
Jillian 3.levela başladım dün akşam, bir de squats yaptım 50 kez..
Kısmet olursa 03 Mart'ta ripped'a başlayacağım, o zamana kadar bi ara gönderirsin dimi videoları canım?
ilk 3 level i hemmen yolluyorum
onlar kayıtlı 4. değilakşam onu da kayıtlayıp hem sana hem başka bi arkideşe atarım
Harikasın kızııııımmmm
Kızlar hepimiz istediğimiz kiloya ulaşınca bi buluşma düzenleyelim mi?
uzaklarda diil miyiz
olsun canım telafi edersin üzülmesende mi canım bu hafta biraz dökülecez sanırımbende şöyle bir şey oldu bu hafta herkes bana çok zayıflamışsın nasıl zayıfladın ifaden bile değişmiş dedi.sonra hafta sonu geniş kahvaltımız vardır ve krep yapılır krep yedim sonra üniversiteden arkadaşlarla görüştük orada canım çok pizza istemişti onlarla yedim.hemen tartı da fark ediyor rakam ya verirken zor ama alırken hemen yapışıyor üzerimize neyse bu hafta sporumu yaptım ama zor yaptım sırf bırakmayayım soğukluk girmesin rejime dedim.anlayacağınız bu hafta felaketti benim için rejime başladım başlayalı hiç böyle olmamıştım. ama pes etmek yok hedefe 4 kilo kaldı onu da vereceğim allahın izniyle pes etmek yok kızlar her şey bizimle başlar unutmayın
ya öyle deme canım geçen hafta iki kilo verdin ya yani veriyorsun hiç moralini bozma gidecek bu kilolarkızlar günaydın
geçen hafta 83.9
bu hafta 84.8 kiloyum
900 gr almışım
birazda şişkinliğim var aama sonuç olarak veremedğim gibi birde üzerine kilo almışım bu seksenlerde öyle bir çakıldımki sanırım sıkılmaya başlıyorum
inciriiiiiiiiiiiiiiiiiiim süper haber bu vermeye başladın işte haftaya daha çok gidecekKızlar herkese günaydın
Sabah tartının üstünde mutluluktan havalar uçtum,öyle iki kilo falan verdiğimi sanmayın sakın ha altı üstü 300 gramcık vermişim 1 haftada fakat baklavaları börekleri havada uçurmuştum, artıda olacağımı zannediyordum, sevincim bu yüzdendi ve tartıda 57.9 yani o 9'u görmüş olsam bile 57'yi görmek beni çok keyiflendirdi.. velhasılı kilom bu hafta 57.9
Kendi adıma benim için her şeye rağmen verimli bir hafta oldu.
Önümüzdeki hafta baklavasız-böreksiz geçirip 1 kilo vermek istiyorum..
Aynı kiloda sabitleyen canlarım üzülmesinler, biz istikrarlı olduğumuz sürece bu kilolar ya gidecek ya da gidecek.
Gram gram da olsa gidecek.
Hepinizi çok seviyorum..:13::119::122::124:
melekciğim yine çok güzel vermişsin canımHerkese güzel ve hayırlı sabahlar
İçime öküz oturmuş gibi vallacuma günleri kabus günüm gibi bir şey oldu:26:
Kilo bildirimi=76.2(-0.6)
telefonun ekranına yazabilirsin su iç diyegünaydın canım
canım sende vermeye başladın bak ne güzelgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?