Kalori Arkadaşım

Canımcım günaydın

Ben özellikle bir şey içmiyorum, yeşil çay içiyorum sadece o da her gün değil, unutuyorum onu içmeyi.
Günde 3 litre civarında su içiyorum, faydası oluyordur muhakkak, spor yaparken iyi terliyorum bu sayede.

günaydın canım

yaa işte ben onu yapamıyorum 4 bardak en fazla su içiyorum

bana burdan arada hatırlatın su iç diye yaa buna nasıl çözüm bulacam bilmiyorum.

yeşil çay da benim tansiyonumu düşürüyor gibi oluyor. içtiğim zaman biraz farklı hissediyorum sanki. psikolojik de olabilir aslında.

Mesela şimdi hemen içebilirsin su

tatlım bende içemiyordum şöyle yaptım çok da güzel oldu.
Anladığım kadarı ile çalışıyorsun 1,5 litre sulardan al yanıbaşına koy hazır havalarda ısınmışken aklına geldikçe içiver. Akşama kadar 1,5 lt bitir. Eve gidincede tupper 500 ml şişelerindden al tv izlerken mutfaktayken ütü yaparken habire içi ver. O zaman günde en az 2 lt içiyorsun . Ben belkide 1 aydır bu şekilde çok su tüketiyorum. Tavsiye ederim.

Teşekkür ederim canım darısı başınaCanım benim cildim yağlı cilt sivilce çıkıyo aynı zamanda çok açlık krizlerim tutmaya başlamıştı bunlar için maydanoz suyu içiyordum her sabah gerçekten çok tok tutuyo listelerimi gördün o kadar yemeye hiç açıkmıyorum onun dışında eskilerden kalma form çayları yeşil çaylar var evde onları içiyorum canım ne zaman isterse biberiye çayını da öneriyorum ben ilk zamanlar içiyordum bağırsaklarımı çalıştıryor ayrıyetten tokta tutuyodu bu aralar yine başlayayım hatırlamışken

teşekkür ederim canım ideal kilom 60 yazıyo sitelerde o yüzden 60 olabilirim yani olsam ne güzel olurdu ah ah aynen bizde de ablam arıyo her cuma erkek arkadaşım soruyo bugün tartı günü noldu diye
günaydın kızlar
kilom 53.8.. geçen hafta 54.4 idi

Maşallah canım tebriklerrrr

Canım benim süpersin

Ben de böyle 54-53 leri görebilecek miyim ya...

görüceksin tabi kiiii
benim diyetimize güvenim arttı resmen.. haftalardır sızlanıyodum veremiyom veremiyom diye
geçen hafta ve de bu hafta verdim artık daha uumutluyum.. her hafta vericem işteee

çok teşekkür ederimmmmm

60 olursun valla benim sana güvenim tam

Benim de güvenim artmaya başladı, 200-300 gram da olsa veriyoruz, gerçi bizim bir de sporumuz var, onu da unutmayalım
Aslında daha çok vermemiz gerekiyor

60 olursun valla benim sana güvenim tam

Benim de güvenim artmaya başladı, 200-300 gram da olsa veriyoruz, gerçi bizim bir de sporumuz var, onu da unutmayalım
Aslında daha çok vermemiz gerekiyor

ben bu hafta spor yapmıyom
p.tesi başlıcam inşallah daha çok gider

Mesela şimdi hemen içebilirsin su

içiyoooruuummm

evet çalışıyorum yarım litrelik sular altım kolisiyle diyom ki hergün içicem mutlaka 3 şişe olmuyo olmuyo. günde 2( fincan )bardak normal çay 2 bardak ta adaçayı yapıyor bizim çaycı ondan içiyorum. bunlarda su içmeme engel oluyor. çok wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum su içince. bide bizim burda bayanlar wc si acayip kokuyor sadece 2 bayanız wc yi kullanan ki ben hiç kullanmıyorum diyebilirim ama istesende zaten kokudan girilmiyor. uygun bi şekilde diğer bayanıda uyardım ama daha ne diyebilirim artık bilmiyorum. eve lojmana çiş yapmaya gidip geliyorum bazen hatta :) evde de koşturmacadan içemiyorum ama içmem lazım . denicem senin dediklerini de.

günaydın kızlar

maşallah maşallah

maydonoz la biberiye çayını nasıl yapıyorsun anlatsana bakim kolaysa bende deneyeyim hafta sonu.

Jillian 3.levela başladım dün akşam, bir de squats yaptım 50 kez..
Kısmet olursa 03 Mart'ta ripped'a başlayacağım, o zamana kadar bi ara gönderirsin dimi videoları canım?

ilk 3 level i hemmen yolluyorum
onlar kayıtlı 4. değil akşam onu da kayıtlayıp hem sana hem başka bi arkideşe atarım

olsun canım telafi edersin üzülme
ya öyle deme canım geçen hafta iki kilo verdin ya yani veriyorsun hiç moralini bozma gidecek bu kilolar

inciriiiiiiiiiiiiiiiiiiim süper haber bu vermeye başladın işte haftaya daha çok gidecek
Herkese güzel ve hayırlı sabahlar

İçime öküz oturmuş gibi valla cuma günleri kabus günüm gibi bir şey oldu:26:

Kilo bildirimi=76.2(-0.6)
melekciğim yine çok güzel vermişsin canım
telefonun ekranına yazabilirsin su iç diye
günaydın kızlar
canım sende vermeye başladın bak ne güzel
hepinizi ayrı aryı tebrikediyorum:54

kızlar çok istikrarlı gidiyorum hiç sormayın hafta içi değişiklik gösterse de bugün kilom yine 57 tam bir haftada gram veremedim ama diyet yapmadım spor da aksattım onun için iyi geldi bana şimdi 2 kilo daha vermeyi düşünüyorum ama spor ağırlıkla daha önce dmiştim yüzümden gitmesinden korkuyorum onun için 52 hayalim bitti olsun 55 olayım sıkı olayım yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…