- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
olsun canım telafi edersin üzülme
ya öyle deme canım geçen hafta iki kilo verdin ya yani veriyorsun hiç moralini bozma gidecek bu kilolar
inciriiiiiiiiiiiiiiiiiiim süper haber bu vermeye başladın işte haftaya daha çok gidecek
melekciğim yine çok güzel vermişsin canım
telefonun ekranına yazabilirsin su iç diye
canım sende vermeye başladın bak ne güzel
hepinizi ayrı aryı tebrikediyorum:54
60 olursun valla benim sana güvenim tam
Benim de güvenim artmaya başladı, 200-300 gram da olsa veriyoruz, gerçi bizim bir de sporumuz var, onu da unutmayalım
Aslında daha çok vermemiz gerekiyor
maydonoz la biberiye çayını nasıl yapıyorsun anlatsana bakim kolaysa bende deneyeyim hafta sonu.
melekciğim yine çok güzel vermişsin canım
inşallah melekciğim umutluyum bendeTeşekkür ederim canım darısı başına sende verecen hiç merak etme sadece birazcık daha sabır
evet onu deniyim telefona yazayım
Ayy canım teşekkür ederim verecez canım yavaş yavaş ve kalıcı şekilde inşallah hepimiz hedefimize ulaşacaz
Canım maydanoz suyunu her sabah kahvaltıdan 15 dk önce içiyorum 15 gün yapıp ara verecem
3-4 dal Saplı maydanozları, yarım limon suyunu ve yarım bardak suyu koyup blenderden geçiriyorum 1 bardak olacak şekilde hergün taze yapıyorum işte bu kadar.
Maydanoz kürü ile 1 haftada 1 kilo yağ yakmak, 15 günde 2 kilo zayıflamak, 1 ayda 5 kilo vermek mümkündür. Şimdi öncelikle maydanozun sağlığa faydaları hakkında bazı bilgileri tazeleyelim daha sonra da maydanoz suyu kürü kilo verdirir mi, zayıflatırmı bu konuya değinerek sizlere maydanoz suyu zayıflama kürü yapılışını aktaralım.
Maydanoz suyu özellikle ishal çocukların ishalini kesici, sindirim sistemini çalıştırıcı etkileri yanında vücuda canlılık ve zindelik verir. Bahar yorgunluğuna bitkisel çözüm arayan arkadaşlara kesinlikle günde bir bardak limon ve maydanoz suyu karışımı içmelerini tavsiye ediyorum. Diğer yandan adet gecikmesi ve adette az kan gelmesi şikayetileri olan hanımlar için de maydanoz suyunun, adet düzenleyici faydaları olmaktadır. Sigara içenlerde oldukça yüksek olan akciğer kanseri riskini azaltır ve kanser riskini azaltan bir bitkisel şifa kürü olarak bilinir. Aynı zamanda sıkı bir idrar ve ödem söktürücü olan maydanoz suyu, besinlerde bulunan fazla kalorilerin bağırsaklar ve böbreklerden atılmasını sağlar. Midede doygunluk hissi yaratan ve iyi bir iştahı kesen bitki olan maydanoz suyu, aynı zamanda yukarıda da söylediğimiz idrar söktürücü olduğu gibi Ama, aynı zamanda önemli kilo kaybı faydaları vardır. Bir diüretik madde daha gibi detox için de yaygın bir biçimde kuzey ülkelerinde ve rusya da kullanılmaktadır.(Alıntı)
Canım eğer tansiyon hastasıysan falan kullanma olur mu
Biberiye çayını da aktardan açık şekilde aldım. Onu da bir tutam kaynamış suya atıp renk verene kadar kaynatıyorum içeceğim kadar demliyorum işte bu kadar
Teşekkür ederim canım darısı başına sende verecen hiç merak etme sadece birazcık daha sabır
inşallah melekciğim umutluyum bende
gördükçe hatırlarsın içersin
haa pişirmece yok yani maydonozları. ee iyi kolaymış o zaman sabah mı içmek lazım akşam içsem nasıl olurki yatmadan falan.
tansiyon hastası derken benim hep 10 a 6 gibi düşük oluyor tansiyonum daha da düşür diyemi dedin yoksa yükseltirmiymiş.
bende kilomu bildireyim bugün başlıyorum kalori sayımına Allah ın izniyle sonu güzel biter inşallah en kısa zamanda güzel güzel zayıflar incecik bi fıstık olurum
başlangıç kilom : 79.2
boy falan lazım sa boy: 168
hedefimde 55
sizlerle ulaşacam bu hedefime inşallah
haftaya ben birinci olacam ona göre siz hiç kendinizi kasmayınaheuehueheuheh
dedim ya çok gaza geldim kesin zayıflayacam inş
kimler benimle bu yarışa var?
Ayy canım teşekkür ederim verecez canım yavaş yavaş ve kalıcı şekilde inşallah hepimiz hedefimize ulaşacaz
Canım maydanoz suyunu her sabah kahvaltıdan 15 dk önce içiyorum 15 gün yapıp ara verecem
3-4 dal Saplı maydanozları, yarım limon suyunu ve yarım bardak suyu koyup blenderden geçiriyorum 1 bardak olacak şekilde hergün taze yapıyorum işte bu kadar.
Maydanoz kürü ile 1 haftada 1 kilo yağ yakmak, 15 günde 2 kilo zayıflamak, 1 ayda 5 kilo vermek mümkündür. Şimdi öncelikle maydanozun sağlığa faydaları hakkında bazı bilgileri tazeleyelim daha sonra da maydanoz suyu kürü kilo verdirir mi, zayıflatırmı bu konuya değinerek sizlere maydanoz suyu zayıflama kürü yapılışını aktaralım.
Maydanoz suyu özellikle ishal çocukların ishalini kesici, sindirim sistemini çalıştırıcı etkileri yanında vücuda canlılık ve zindelik verir. Bahar yorgunluğuna bitkisel çözüm arayan arkadaşlara kesinlikle günde bir bardak limon ve maydanoz suyu karışımı içmelerini tavsiye ediyorum. Diğer yandan adet gecikmesi ve adette az kan gelmesi şikayetileri olan hanımlar için de maydanoz suyunun, adet düzenleyici faydaları olmaktadır. Sigara içenlerde oldukça yüksek olan akciğer kanseri riskini azaltır ve kanser riskini azaltan bir bitkisel şifa kürü olarak bilinir. Aynı zamanda sıkı bir idrar ve ödem söktürücü olan maydanoz suyu, besinlerde bulunan fazla kalorilerin bağırsaklar ve böbreklerden atılmasını sağlar. Midede doygunluk hissi yaratan ve iyi bir iştahı kesen bitki olan maydanoz suyu, aynı zamanda yukarıda da söylediğimiz idrar söktürücü olduğu gibi Ama, aynı zamanda önemli kilo kaybı faydaları vardır. Bir diüretik madde daha gibi detox için de yaygın bir biçimde kuzey ülkelerinde ve rusya da kullanılmaktadır.(Alıntı)
Canım eğer tansiyon hastasıysan falan kullanma olur mu
Biberiye çayını da aktardan açık şekilde aldım. Onu da bir tutam kaynamış suya atıp renk verene kadar kaynatıyorum içeceğim kadar demliyorum işte bu kadar
Teşekkür ederim canım darısı başına sende verecen hiç merak etme sadece birazcık daha sabır
Hemen hemen yakın kilolarımız canım ay hadi inşallah yetişirsin bana birlikte zayıflarıztabiki ben varımmmmmmmm [/QUOTE
yetişecem inşallah canım ama sende ver ki yetişemeyeyim
oo benim tansiyonumu yeşil çay bile düşürüyor o zaman ben bu kürü yapmayayım onun yerine ben maydonoz yemeyi pek severim üstüne bol limon sıkıp tuz ekip yerim genelde. demekki tuz ekleyerek doğru yapıyormuşumöyle yiyeyim ben gene ama sabahları aç karna yiyeyim ki tok tutsun. evde abur cubur dolu onları gözümün önünden göremeyeceğim bi yere kaldırmam şart. yoksa yarışı kaybederim :44:
haftasonu fazla giren olmuyor herhalde foruma. bende evde olunca kızım bilg açtımıydı yanı başımda bitiyor. hiç bişey yaptırtmıyor. bende alışmasın bilg diye açmıyorum o varken. ama yinede elimden geldiğince girmeye çalışacağım.
leslie yaptım rahatladım
Bu maydanoz şeyini bende mi yapsam acaba
Maydanozu kaynatıp suyunu içsekte olur mu?
Hemen hemen yakın kilolarımız canım ay hadi inşallah yetişirsin bana birlikte zayıflarıztabiki ben varımmmmmmmm [/QUOTE
yetişecem inşallah canım ama sende ver ki yetişemeyeyim
oo benim tansiyonumu yeşil çay bile düşürüyor o zaman ben bu kürü yapmayayım onun yerine ben maydonoz yemeyi pek severim üstüne bol limon sıkıp tuz ekip yerim genelde. demek ki tuz ekleyerek doğru yapıyormuşumöyle yiyeyim ben gene ama sabahları aç karna yiyeyim ki tok tutsun. evde abur cubur dolu onları gözümün önünden göremeyeceğim bi yere kaldırmam şart. yoksa yarışı kaybederim :44:
haftasonu fazla giren olmuyor herhalde foruma. bende evde olunca kızım bilg açtımıydı yanı başımda bitiyor. hiç bişey yaptırtmıyor. bende alışmasın bilg diye açmıyorum o varken. ama yinede elimden geldiğince girmeye çalışacağım.
Yapma o zaman canım her şeyin başı sağlıkEvet insanın gözü görmeyince canı da çok istemiyo evet haftasonu pek bi sakin oluyo
ohh yarasın bakalım,
spor yapmak gerçekten insanı rahatlatıyor huzur ve zindelik veriyor zayıflamak için olmasa bile stres atmak için bile hergün spor yapılmalı aslında ama nerdeee
yazın bende 1 hafta falan leslie yaptım ama sonra farkettim ki kadının basenler almış başını gidiyor acaba böyle yürümek basen mi yapıyorki dedim, ki benim basanlerle zaten başım belada.
bende bu konuda endişelenmiştim hatta yapmadım bir süre dediğin gibi kalınlaşmasından korktuğum için ama sonra araştırdım sonuçta o kadın yıllardır yapıyor sporcu hangi sporcunun öyle kasları yokki illa ki olacak o kaslar ama böyle 3 5 ay yapmaylada olmaz zaten
hangi sporcunun kasları basen bölgesinde kızım :)
yağ onlar yağ :)
ben maydonozu kaynatmıyordum demliyordum üstüne de limon başka türlü içilmiyor zaten ağır geldiyordu ama tekrar söyleyeyim çok su için lütfen :26:
Ben blendırdan geçirince içiyorum canım maydanoz sevmememe rağmen içtim fena değil zaten 3 yudumda bitiriyorum içince koklamıyordum bilezaten susatıyo çok su içiyorum kışında hiç iyi olmuyo insanın bi ayağı tuvalette kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?