Kalori Arkadaşım

bizim çaycı da zencefil çayı var içinede bol limon sıkıyor getiriyor bende içiyorum zencefille ilgili bişeyler duyan var mı aranızda zayıflatırmı acaba ki ?

bizim çaycı da zencefil çayı var içinede bol limon sıkıyor getiriyor bende içiyorum zencefille ilgili bişeyler duyan var mı aranızda zayıflatırmı acaba ki ?

Faydaları

Vücudu terletir. İltihap önleyici etkisi ile özellikle eklem iltihaplarına karşı oldukça faydalıdır. Soğuk algınlığına iyi gelen zencefil, balgam söktürür ve iyileşmeyi hızlandırır. Bulantıları gidermeye yardımcı olur ve kusmayı önler. Vücut direncini, bedensel ve zihinsel gücü arttırır. Mikrop öldürücüdür.

Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kansere karşı koruyucudur. Damar tıkanıklığını önlemeye yardımcı olmasının yanı sıra kan damarlarını genişleterek Romatizma ağrılarının hafiflemesine de yardımcı olur. Bağırsak bozukluklarını giderir. İshali keser.

ZararlarıHer ne kadar yetişkin olsanız da günlük 4 gramdan fazla Zencefil almayınız. Bu doz normaldir günlük 4 gramın üzerindeki dozlar yaygın göğüs yanması şikayeti doğurur. 1- Bulantılar ve Gaz şikayetlerinde= günlük “yiyeceklerle birlikte olmak koşuluyla” 2-4 gr arasında Zencefil alınmalıdır. Eğer toz halinde alınacaksa 0.25-1 gr arasında toz 1.5-3.0 mL suyla (bu 30-90 damla demektir) karıştırılır. 2- Soğuk algınlığında, baş ağrılarında, veya Grip gibi hastalıklarda= 2-3 dilim yaş Zencefil veya 0.5 gr tozZencefil çay ve bal karışımına atılarak sıcak alınır. Bu seans günde 2-3 kere tekrarlanır.

3- Adet sancılarının giderilmesinde= günlük 1 gr toz Zencefil alınabilir bu tos Zencefil 20-30 damla suyla extrakt haline getirilir ve 3-4 defada tüketilir. İstenirse bal veya tatlı ile karıştırılabilir.

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/354729-zencefil-cayi-zayiflama.html bu adese de bak canım

okudum saol hemen 2 dk da nerden buldun bu kadar bilgiyi bravo

forumdaki yazılarda fayda görenlerde var ama onlar sarımsak filan karafil eklemişler. bakalım bende her gün 4-5 arası haftaiçi 1 bardak içeyim bakalım bi etkisi olur belki

akşam eve gittiğimde iştahımı kesmiş olsa bile yeter yaa

Son düzenleme:

Rica ederim canım oooo benim denemedim şey yoktur herşey hakkında az buçuk bilgi sahibi oldum kilolarım sağolsun

ya bu arada bişey soracam bu içtiğim çaylar falan gün içinde içmem gereken su miktarından düşülüyor mu. yoksa ayrıca su mu içmem lazım 2 lt

öyle evet ama çok güzel kilo vermişsin 2 ay gibi bi sürede maşallah. zor oldu mu peki 10 kiloya yakın vermişsin baksana.

evet çok şükür verdim bayağı ama ben hala çok kiloluyum basenlerim benim değil gibi onlar kendi halinde

ya bu arada bişey soracam bu içtiğim çaylar falan gün içinde içmem gereken su miktarından düşülüyor mu. yoksa ayrıca su mu içmem lazım 2 lt

Malesef düşmüyor canım onun dışında su içmen lazım

Senden şevklendim bak bende gittim kendime biberiyeli zençefilli limonlu çay yaptım içiyorum:126::126:

senin çayın daha kuvvetli olmuş ama ya kıskandım şimcik kardeşimde abla sende 3 tane g.t oluşmuş kat kat diyo sinir ediyo beni

Ayy Aman Yarabbi Kız kardeşine inat zayıfla bakkk tamam mı senden çok hırslandım kardeşine bende annemle dışarıya çıkınca beni komşusu zannediyorlar yada kız kardeş falan çook üzülüyorum ya daha evlenmemiş gencecik güzel bi kızım yani(enaniyetim tavan yaptı) bu söylemler insanı çok hırpalıyo valla sanki biz çook mutluyuz böyle kilolarla bayılıyorum kalçama basenim ile tarifi mümkün olmayan bi aşk yaşıyoruz sanki ahh ahh geçecek bu günler şekerim herkes görecek

Hoşgeldin yoldaşşş tabikide katılabilirsin

1 ay 4 gündür ben de diyet yapıyorum...

57.8 ile başladım.En son 55.2 idim geçen hafta...

Kalori hesabı yapıyorum.

Günlük 1672 sınırımmış.

Her gün Leslie yapıyorum.5 gündür 3 mile başladım.

Böyle...

Maşallah canım iyi vermişsin 1672 çokmuş ama tabi sen daha bilirsin herkesin kendi zayıflama yöntemi var umarım istediğin gibi incecik olursun

Maşallah canım iyi vermişsin 1672 çokmuş ama tabi sen daha bilirsin herkesin kendi zayıflama yöntemi var umarım istediğin gibi incecik olursun

Bana da çok gibi geldi, hatta gözlerim açıldı okuyunca
Ama hareketli bi yaşantısı varsa arkadaşımızın, bir de boyu falan uzunsa normal olabilir.

harikasın cnm darısı basıma :)) bende leslie yapıyorum. ah su bacaklarım fit olsun baska bişi istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…