Kalori Arkadaşım

Maşallah canım iyi vermişsin 1672 çokmuş ama tabi sen daha bilirsin herkesin kendi zayıflama yöntemi var umarım istediğin gibi incecik olursun

Yok yaaa hepsini hiç kullanmadım zaten o hakkın.

Merhaba, hoşgeldin

Merhaba,hoş buldum.

Bana da çok gibi geldi, hatta gözlerim açıldı okuyunca
Ama hareketli bi yaşantısı varsa arkadaşımızın, bir de boyu falan uzunsa normal olabilir.

Yok ya nerde boy uzunluğu... 1.60 boyum... Hareketli sayılırım ama bu kalori hesabını monotona göre ayarlamıştım,çünkü dersaneye gitmediğim zamanlarda hep evdeyim.

harikasın cnm darısı basıma :)) bende leslie yapıyorum. ah su bacaklarım fit olsun baska bişi istemem

Olacağız inşallah.
oy ne güzel vermişsin maşallah

Daha da vereceğiz inşallah.

Kendinizi stresli, yorgun ya da mutsuz hissettiğinizde yaptığınız ilk iş buzdolabının kapağını açmak mı oluyor? Ya da ofiste can sıkıcı bir toplantı sonrası kendinizi koca bir paket çikolata yerken mi buluyorsunuz? Amerika'da yapılan araştırmada mutsuzken neden yemek yemeye sığındığımız açıklandı.
Araştırmaya göre, mutlu olduğumuz zamanlarda uzun vadede düşünüyoruz ve sağlıklı yemenin vücudumuza faydalarının farkına varıyoruz. Ancak mutsuz ve depresif olduğumuz zamanlarda ise, kısa vadeli çözümler arıyoruz ve yediğimiz yemeklerle mutsuzluğumuzu bastırmaya çalışıyoruz.
Uzmanlar ise böyle durumlarda kendinizi yemekten alıkoymak için, sosyalleşmeyi, kısa süreli yürüyüşler yapmayı, müzik dinlemeyi ve o an yaptığınız işten farklı bir şeyle uğraşmanızı öneriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen Ramazan ayında 10 kilo verdim kalori hesabıyla ameliyat sonrası kortizon tedavisiyle almıştım o kiloları yine başladım bakalım

Canım o zaman o kalori miktarı senin günlük alman gereken, yani hep o miktarı alırsan aynı kiloda kalırsın, altında kalırsan kilo verirsin, üstüne çıkarsan kilo alırsın.. :82:

Hangi branştansın canım bende o dertten muzdaribim

Türkçe canım,alan mahvetti beni...

Canım o zaman o kalori miktarı senin günlük alman gereken, yani hep o miktarı alırsan aynı kiloda kalırsın, altında kalırsan kilo verirsin, üstüne çıkarsan kilo alırsın.. :82:

Evet,öyleymiş hejira. Ben de ona dikkat ediyorum,şükür aşmadım da.

Geçen Ramazan ayında 10 kilo verdim kalori hesabıyla ameliyat sonrası kortizon tedavisiyle almıştım o kiloları yine başladım bakalım

İnşallah verirsiniz,babam da sürekli kullanıyor kortizon.

Tuz tüketimine dikkat ederseniz sorun olmuyor.

Türkçe canım,alan mahvetti beni...

Rabbim kolaylık versin canım bende fen bilgisi öğretmenliği ben daha alana başlayamadım diğerlerini halletmeye çalışıyordum bu hafta kitap alıp başlayacam bakalım bende çok korkuyom alandan başlayamamak ayrı bir stres yaratıyo zaten dershaneye de gitmiyorum...

ben listeee listeeee diye yanıp tutuşuyorum bu hafta
ilk kez ilk 3 e oynuyorum ya ondan

orkideeee hadi bildir kilonuuu

Ameliyat sonrası pek bilinçli değildim serumlar ilaçlar birde hareketsizlik ve kortizon şimdi yine 5 kilo vermek istiyorum

Verirsiniz inşallah.

Amin canım,en yakın zamanda başla muhakkak... Sorma yaa,bir o eksikti,biz de onla uğraşıyoruz.

Teşekkür ederim.

İyi akşamlar kızlar bugün menüm;

Sabah=1 dilim kepekli ekmek+ 1 kaşık ev yapımı yoğurt+ 1 tatlı kaşığı marmelat+ yarım bardak şekersiz kompostodan meyve suyu

Öğle= 4 tane balık köftesi (ilk defa denedim tadı hoş tavsiye ederim)+ yarım porsiyon yeşil mercimek salatası+2 adet lokma

Ara Öğün= 1 Fincan şekerli türk kahvesi
Aranın Arası Öğün= Biberiyeli limonlu zencefilli çay

Alınan toplam kalori=633 kalori

Abooo... İki katın yemişim.

Zaten yarın çok koşuşturmacalı geçecek benim,1000'i bulamam.

Tebrikler meslektaşım.

Abooo... İki katın yemişim.

Zaten yarın çok koşuşturmacalı geçecek benim,1000'i bulamam.

Tebrikler meslektaşım.

Teşekkür ederim canım aslındaa sorun biraz bende pek yiyemiyorum nedendir bilinmez maşallahta iştahım çok yok sabah kahvaltısı ve öğle yemeği tutuyo beni daha yiyemiyom normalde 1000 nin altına düşmek iyi değil diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…