Ben yeni başladım canım. Daha önce kilo verip aldığım çok oldu.aynen senin gibi günlük kalori hesabı yapıp spor dakikamı içtiğim su miktarını yazdığım bir program indirdim.arada motivasyon kırılmadan devam edecegimneden kimse kalori diyeti yapmioooo
devam etmiyosun yani :) ne kadar surede verdin bu diyetten mi yaptin canm ?hayırlı akşamlaar ben de öyle bir diyet listesi sürdürmüştüm, hatta şu cuma zayıflama yarışmasındaydım da mezun oldum :)
tamam ozman gl beraber yapalim kaloru diyetini :) senin kalorin kac ?Ben yeni başladım canım. Daha önce kilo verip aldığım çok oldu.aynen senin gibi günlük kalori hesabı yapıp spor dakikamı içtiğim su miktarını yazdığım bir program indirdim.arada motivasyon kırılmadan devam edecegim
Kilon kaç ?Kizlar bende kalori hesabi yapiyorum ama tam anlamiyla ancak haftaya katilabilirim araniza simdi evde degilim o yuzden sporla destekleyemiyorum. Ama 1000 kaloriyi gecmemeye bende yarindan itibaren baslicam.
168 boyum 79da kilomKilon kaç ?
bende 163 70 kiloyim hedef 55168 boyum 79da kilom
Benimde hedef 65 ya daha asagisina inmem zor gorunuyo insallah basarabiliriz. Eliptik bisikletim var benim eve gecince kesin baslicam ona artik gunde 1 saat yapicam insallah.bende 163 70 kiloyim hedef 55
Yaparsın ya çok zor değildir hedalde yapanlar nasıl yapıyor 50kilo veren bile var bu kkdaBenimde hedef 65 ya daha asagisina inmem zor gorunuyo insallah basarabiliriz. Eliptik bisikletim var benim eve gecince kesin baslicam ona artik gunde 1 saat yapicam insallah.
Irade canim ya orade cok onemli ben bikere 72ye kdr dustum. Sporda yapiyordum sonra birakinca hoppl tekrar aliverdimYaparsın ya çok zor değildir hedalde yapanlar nasıl yapıyor 50kilo veren bile var bu kkda
Evet aynısı benimde başıma geldi 10kilo verdim 76 kiloydum biraz ara verdim sikilidim gene başlarım dedim bir türlü baslayamadim 5ayda 4unu geri aldım baktım olmuyor gene basladim ayın 5inden beri 5kilo verdim dahada ara vermiycem hedefe kadarIrade canim ya orade cok onemli ben bikere 72ye kdr dustum. Sporda yapiyordum sonra birakinca hoppl tekrar aliverdim
Cok iyi vermissin sadece kalori hesabimi yapiyosun kullandigim bi kur ve spor varmiEvet aynısı benimde başıma geldi 10kilo verdim 76 kiloydum biraz ara verdim sikilidim gene başlarım dedim bir türlü baslayamadim 5ayda 4unu geri aldım baktım olmuyor gene basladim ayın 5inden beri 5kilo verdim dahada ara vermiycem hedefe kadar
Hayır hiç bisi yapmıyorum yerimden kalkmiyorum diye bilirim evet kalori hesabı yapıyorum ama karbonhidratada önem veriyorum fatsecret diye bir program var ordan her dediğimi yazıyorum 1200 kaloriyi ve 60karbonhidrati gecmemeye çalışıyorum bide 2bardak tarcinli sut içiyorum günlük hepsi bu :)Cok iyi vermissin sadece kalori hesabimi yapiyosun kullandigim bi kur ve spor varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?