Aydan aya mııııııııKızlar ben bubhafta regli bekliyiyorum.Tarti zamanın da program regli olucagimi gösteriyor.pazartesi den bu yana daha tartilmadim tartı gününe kadar pek niyetim yokregli öncesi şişkinlik olup tartıda görürsem motivasyonum düşsün istemiyorum.Ayrica 1 Ağustos itibari ile tamamen inşallah artık bel ve kalça ölçülerini de not alarak diyete devam edicem.Yani 1 Ağustos tan itibaren yeni aylık bir çizelge hazirliycam kendime çünkü aydan aya tartiliyorum o da şansıma regli zamanına denk geliyor
Yok yok öyle değil .Aylık kaç kilo verdigimi not alıyorum.Yoksa her hafta tartiliyorum .Bazen 3 günde bir .Yani ben diyete 12 Mayıs ta başladım.Simdi ayın 12 leri hep regli dönemine geliyor bende bunu ayın 1 ine çekmek istedim.Aydan aya mıııııııı
Ben bayılırım, yapamam. Pat diye düşerim yere 10. gün.
Kalori-gram takibini eşim yapıyordu, koynumdaki düşman, azaltıp söylüyormuş bana. Çok sever benim kuru fasulyemi, her hafta ister, şaşırdım ben de bu kadar çok çıkmasına "kolorosi de düşük aoooşkım" diyordu utanmadan.Birde limonlu denerim belki bulandirmaz.Ayrica etli kuru fasulye fatsecret programda 100 gram 131 kalori yazıyor.Bence tartı ile yap en güzeli.
Bende anlamadim ama bizim oglanlara gore internetti veriler degil bu dogru onlar icinde 2500 yerine 1900 falan dedi...Çok az sakın yapma 1500 bizim kilo korumamız için gereken kalori Bir de ağırlık çalışırsan zaten fazlası bile gerekebilir. Nasıl 1100 der sana hayret
Kalori de saysan kilo vermenin temel kuralı hareket ve sağlıklı beslenme bence. Misal sadece kalori takibiyle kilo veren arkadaşlarım 10 kg verse de resimlerine bakınca 5kg vermiş gibi duruyor. O yüzden hareket ve yediklerine dikkat ederek kalori takibi yapmanı öneririm canimMerhaba kizlar yemeği artık şu sıralar biraz daha öne çektim .Akşamları sadece acikirsam sebze ,meyve ,kahve gibi geçiştirmeyi düşünüyorum.İki aydır aynı düzende gidiyorum ve sadece 5 kilo verebildim.Evet en azından kilo verdim o ayrı ama biraz daha fazla olmasını bekliyordum.Belki vucudun yeme düzenini degistirirsem aksamlari yemezsem sanki daha fazla kilo veririm diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum ama şu anda taşınma telaşım var hiç düzenli değilim belki bir bahane gibi görünebilir ama ben düzensizliği sevmiyorum ve böyle olunca canım yapmak istemiyorKalori de saysan kilo vermenin temel kuralı hareket ve sağlıklı beslenme bence. Misal sadece kalori takibiyle kilo veren arkadaşlarım 10 kg verse de resimlerine bakınca 5kg vermiş gibi duruyor. O yüzden hareket ve yediklerine dikkat ederek kalori takibi yapmanı öneririm canim
Ama o boy ve kilo ile alakalı mesela ben bazal metabolizmama baktım internetten ve programdan 1300 diyor bir ara 1200 1300 gidiyordum hepten yavaş kilo oluyorduAslın yavaş olma sebebi aldığımız kalorinin düşük olması. Normalde diyetisyene gitsek 1500 civarı bir liste verecek, ama burada geriye dönüp bakarsanız 900ler 1000ler ağırlıkta.
Benim günlük 1900 civarı kalori ihtiyacım var aslında bende yükseltmeyi düşünüyorum en azından 1200 civarına bu konuyu bende merak ediyordumAslın yavaş olma sebebi aldığımız kalorinin düşük olması. Normalde diyetisyene gitsek 1500 civarı bir liste verecek, ama burada geriye dönüp bakarsanız 900ler 1000ler ağırlıkta.
Kalori az olunca vücut kendini yani metabolizmasını yavaşlatıyor. Bazal metabolizma hızı kaç ona bakmalı (hiçbir şey yapmadan vücudun yaktığı kalori tutarı)Benim günlük 1900 civarı kalori ihtiyacım var aslında bende yükseltmeyi düşünüyorum en azından 1200 civarına bu konuyu bende merak ediyordum
Benim de kilo koruma için ihtiyacım 1500.Haftada 1 ya da 2 gün 1200 yapıp diğer günler 1500de kalmak hedefim bir de toplantı davet tarzı yerlerde kalori sayımını bırakmak gibi.Benim günlük 1900 civarı kalori ihtiyacım var aslında bende yükseltmeyi düşünüyorum en azından 1200 civarına bu konuyu bende merak ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?