- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 98
- 42
merhaba kizlar menum:
sabah:
Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80
Ara:
Portakal 1 ADET 50
Ogle:
Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
Ara:
Mandalina 1 ADET 50
Aksam:
keskek 1 porsiyon 400 kalori (zorla yedirdiler)
yesil fasulye yumurtali yagsiz yaptim:) 200kaloride onu desek
Toplam:1296 kalori
afiyet olsun canım geç yediysen bir yarım saatte evde devam et egzersize
Light colaların kalorisi neredeyse yok, çok düşük ama tatlandırıcı içeren tüm ürünler kalorisi olmamasına rağmen insülin seviyesini yine yükseltiyor. Bu durumda da vücut yağ depolama mekanizmasını çalıştırmaya devam ediyor. Önemli olan insülin seviyesi ile çok oynayan yiyeceklerden uzak durmak.
Canım sağlık açısından etkilerini bilmiyorum.
Yediğimiz her şey sağlık açısından riskli olmaya başladı zaten, öyle bir dönemde yaşıyoruz.
İnsan yediği meyve-sebzeden, tatlıdan-tuzludan her şeyden şüpheli maalesef
Günaydın canım
İnsan gergin olduğunda yemek yemek istiyor ama yanında salatalık bulundur böyle zamanlarda :)
Yurtta salatalık filan alabilirsin kendine, konuşma hararetlendiğinde kemirmeye başla
Hem çok kalori almyorsun hem de mide doluyor emin ol :)
yaaa niye böyle yaptın. o kadar çok da yememiştin. bugünlükte böyle olsaydı.. aman sakın alışkanlık haline getirme dikkat et kendine kilon çok fazla da değil...
kızlar kilo bildirimimizi gizem arkadşımıza yapıyorduk değilmi
kızlar kilo bildirimimizi gizem arkadşımıza yapıyorduk değilmi
merhaba kızlar, ben de kalori hesaplama ile diyete başladım ve kendime 1000 kalorilik bir sınır koydum, aşıyorum sınırı ama henüz adapte olamadım... kalori hesabı ile zayıflayanları gördükçe bende umutlanıyorum. 11 aylık bebeğim olduğu için spora gidemiyorum ama oğluşumun arkasından bolca koşuyorum bilmem sayılır mı
kızlar bu arada ben sütaşın light yoğurdunu yiodum bitmişti bugün sek inkni aradım ama bulamadım yörsan aldım bende onda da yağ oranı en fazla yüzde 1 gibi bişi yazıyodu ama kalori tablosu yoktu üstünde :S yiyeniniz var mı nasıl tadı? daha hiç yemedim de kalorisini nerden bulabilirim ki acaba? :S
merhaba kızlar, ben de kalori hesaplama ile diyete başladım ve kendime 1000 kalorilik bir sınır koydum, aşıyorum sınırı ama henüz adapte olamadım... kalori hesabı ile zayıflayanları gördükçe bende umutlanıyorum. 11 aylık bebeğim olduğu için spora gidemiyorum ama oğluşumun arkasından bolca koşuyorum bilmem sayılır mı
Canım 100 gramı 50 kalori civarında olması gerekiyor. Daha önce yemiştim, tadını beğeniyorum ben.
Ceroni hoş geldin aramıza
kızlar bu arada ben sütaşın light yoğurdunu yiodum bitmişti bugün sek inkni aradım ama bulamadım yörsan aldım bende onda da yağ oranı en fazla yüzde 1 gibi bişi yazıyodu ama kalori tablosu yoktu üstünde :S yiyeniniz var mı nasıl tadı? daha hiç yemedim de kalorisini nerden bulabilirim ki acaba? :S
ceroni -
kızlar kilo bildrimlerini bana yapın lütfen :)
yarın liste düzenlenecek.. pek gelemiyorum ksusura bakamyın kzlar evde olamaıyorum ama kalori hesabıba devam ediyorum
kızlar kilo bildrimlerini bana yapın lütfen :)
yarın liste düzenlenecek.. pek gelemiyorum ksusura bakamyın kzlar evde olamaıyorum ama kalori hesabıba devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?