herkese iyi gecelersabah okuyanlarada günaydınnnnn
bir leğen çamaşır asıp yatıcam uykum geldi yoğun bir gündü 2.5 saat ritimli yürüyüş yaptık onu yazmayı unutmuşum ve ardındanda hiç oturmamacasına evde çocuklarla uğraştım ne yaptım bilmiyorum uğraş dur evin içinde dön dolaş ortada bir şey yok yarında pazartesi temizliği bacaklarımda derman yok :97: dinlenip kendime gelmeliyim
herkese gunaydın ve iyi haftalar..
haftasonalrı ben gıremıyorum oyuzden ılk once gecmısı okuyorum baya hareketlıyımsım topık :)))
ben bugun reglı oldum ve ınanılmaz şişliğim oda kılo olarak gorunuyor ama reglım bıtınce ınerım hep boyle oluyor cunkı:))) hsonu bende duıkkat ettım cmtesı alkol alıcam dıye aksam yemek bıle yemedımm.. pazar gunu bırazcık kacamaklarım oldu tabı ama eskıye gore gayet ıyıydım....
merhaba Kizlar bugunki menum :
Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Etli Bezelye 1 PORSİYON 285
[5] Patates (haşlanmış) 1 ADET 100
[6] Süt 0.1 LİTRE 68
Toplam:713 kalori
ben artık gece ekleyeceğim çünkü akşam ağzım boş durmuyo
hıc meraketme dıkkat edıce kılolar gıdıyor valla:)) kılonun takıldıgı zamanlardada detoks yaparsınç.. sen spoar yapıyormusun ? bide kac kılosun .. amma sordum dımıı :))
selam canımm... sabah tartıda fazla cıkmamnormal tabı.. birde ben reglı donemınde cok acıkıyorum yaa sizdede oyle oluyormu.. tatlı fılan pek aramıyorum ama doymaksızın yemek yeme ıstedıgı olusuyor...
selam canımm... sabah tartıda fazla cıkmamnormal tabı.. birde ben reglı donemınde cok acıkıyorum yaa sizdede oyle oluyormu.. tatlı fılan pek aramıyorum ama doymaksızın yemek yeme ıstedıgı olusuyor...
ben sabah 30dk akşam 30dk koşu bandında çok tempolu yürüyüş yapıyorum ardından 15 dk mekik,twister yada kol bacak hareketi yapıyorum.şuan 61,400 kiloyumideal kilom 50 ama ben 45 'e kadar düşmek istiyorum.önümde 3 ay var bakalım ne kadarı gidecek:44:
45 kılomu olmak ıstıyorsunn cok zayıfff olmazmısınn ben hayatımda hatrılamıorumda en son ne zaman o kılodaydım yanı orta 1 fılandır heralde:))) bende 64 kg olmak ıstıyorum hedefım o şimdilik.. 71 kg suanda daha cok kılo vermem lazım...
tatlım benim reglime var ama bende öyleyim ağzımı doldura doldura yemek yemeyi özledim
dikkat etmedim arada bi gelyo bana yeme patlaması çok feci
suanda ben oleyım ama yemek ıstedıklerımde hep sakıncalı seyelr kızartmaalr cıpslerr hamburger ozellıkle burger kıng chıken royalll menuu :))))
suanda ben oleyım ama yemek ıstedıklerımde hep sakıncalı seyelr kızartmaalr cıpslerr hamburger ozellıkle burger kıng chıken royalll menuu :))))
canım belki senin boyun uzundur benden onun için.ben 160 bişeyim oda egzersiz yaparsam yapmazsam daha da kısa çıkıyorum
ufff ufff artık sıkıldım ben diyetten yaa
ben tatlıyı pek aramam yanı cok nadırrdır.. benım boyum 170 olmam gereken 60 ama o kılolara ındım hatta daha asagısınada ınmiştım fakat benım yuzumde cöktugu ıcın kılo verınce istemıyorum :)
siz bu şekilde ayda ortalama kaç kilo verdiniz arkadaşlar?yani 3 ay yetermi 15 kilo için?
yanı yeterlı gıbııı ama duraklamalarınd aolucak bazen vucut dırenıyorr o donemelrde detoksa basvurucan :))) ben baslayalı 1 ay oldu 4,5 kılo verdım .. am aben kacamakta yapıorum hsonalrı cmteı mutlaka alkol alıyorum 3 kadeh.. ama ıste onuda dengelemeye calsıorum bı sekılde... bol su içerek alkolu atmay acalsııyroum vucudumdan..
sen uzunmuşsun tatlım.bende evlendiğimde 48 kiloydum ama kızımdan sonra evde oturmaktan aldım kilolarıbenim tek avantajım yüzüm 48 kiloykende aynı şuanda da aynı yüzüm hiç çökmüyor aksine 48 kilo iken vücuduma göre çok hafif toplu bile sayılabilir yani.
siz bu şekilde ayda ortalama kaç kilo verdiniz arkadaşlar?yani 3 ay yetermi 15 kilo için?
airlikfeer -
ufff ufff artık sıkıldım ben diyetten yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?