Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

iyi akşamlar tatlım

selam tatlım afiyet olsun regl döneminde normaldir bende de kabızlık sorunu oluştu o yüzden çok çıkıyorum tartıda

afiyet olsun tatlım doydu isen sorun yok bana göre ama az gibime geldi yine de

ben artık gece ekleyeceğim çünkü akşam ağzım boş durmuyo

selam canımm... sabah tartıda fazla cıkmamnormal tabı.. birde ben reglı donemınde cok acıkıyorum yaa sizdede oyle oluyormu.. tatlı fılan pek aramıyorum ama doymaksızın yemek yeme ıstedıgı olusuyor...

hıc meraketme dıkkat edıce kılolar gıdıyor valla:)) kılonun takıldıgı zamanlardada detoks yaparsınç.. sen spoar yapıyormusun ? bide kac kılosun .. amma sordum dımıı :))

ben sabah 30dk akşam 30dk koşu bandında çok tempolu yürüyüş yapıyorum ardından 15 dk mekik,twister yada kol bacak hareketi yapıyorum.şuan 61,400 kiloyumideal kilom 50 ama ben 45 'e kadar düşmek istiyorum.önümde 3 ay var bakalım ne kadarı gidecek:44:

selam canımm... sabah tartıda fazla cıkmamnormal tabı.. birde ben reglı donemınde cok acıkıyorum yaa sizdede oyle oluyormu.. tatlı fılan pek aramıyorum ama doymaksızın yemek yeme ıstedıgı olusuyor...

tatlım benim reglime var ama bende öyleyim ağzımı doldura doldura yemek yemeyi özledim
dikkat etmedim arada bi gelyo bana yeme patlaması çok feci

evet bende çok yiyorum regl olunca hepte tatlı şeyler

45 kılomu olmak ıstıyorsunn cok zayıfff olmazmısınn ben hayatımda hatrılamıorumda en son ne zaman o kılodaydım yanı orta 1 fılandır heralde:))) bende 64 kg olmak ıstıyorum hedefım o şimdilik.. 71 kg suanda daha cok kılo vermem lazım...

canım belki senin boyun uzundur benden onun için.ben 160 bişeyim oda egzersiz yaparsam yapmazsam daha da kısa çıkıyorum

tatlım benim reglime var ama bende öyleyim ağzımı doldura doldura yemek yemeyi özledim
dikkat etmedim arada bi gelyo bana yeme patlaması çok feci

suanda ben oleyım ama yemek ıstedıklerımde hep sakıncalı seyelr kızartmaalr cıpslerr hamburger ozellıkle burger kıng chıken royalll menuu :))))

suanda ben oleyım ama yemek ıstedıklerımde hep sakıncalı seyelr kızartmaalr cıpslerr hamburger ozellıkle burger kıng chıken royalll menuu :))))

işte bende de aynı şeyler oluyordu çok yemesem bile hep kalorili şeyler yediğim için kilo alıyorum.ama neden her lezzetli şey kalorili ya

canım belki senin boyun uzundur benden onun için.ben 160 bişeyim oda egzersiz yaparsam yapmazsam daha da kısa çıkıyorum

ben tatlıyı pek aramam yanı cok nadırrdır.. benım boyum 170 olmam gereken 60 ama o kılolara ındım hatta daha asagısınada ınmiştım fakat benım yuzumde cöktugu ıcın kılo verınce istemıyorum :)

ufff ufff artık sıkıldım ben diyetten yaa

hayıırr durmak yok yola devam canım benımm sıkılma pes etme, ne kadar oldu sen baslıyalı ben ılk once karbonhıdrat dıyetıyle basladım yoplam 1 ay oldu benım dıyet seruvenım ama nisan sonuna kadar devam edıcem her ay 3 4 kg versem yeterr cok sıkmadan rahat rahat devam edıcem...

sen uzunmuşsun tatlım.bende evlendiğimde 48 kiloydum ama kızımdan sonra evde oturmaktan aldım kilolarıbenim tek avantajım yüzüm 48 kiloykende aynı şuanda da aynıyüzüm hiç çökmüyor aksine 48 kilo iken vücuduma göre çok hafif toplu bile sayılabilir yani.

siz bu şekilde ayda ortalama kaç kilo verdiniz arkadaşlar?yani 3 ay yetermi 15 kilo için?

yanı yeterlı gıbııı ama duraklamalarınd aolucak bazen vucut dırenıyorr o donemelrde detoksa basvurucan :))) ben baslayalı 1 ay oldu 4,5 kılo verdım .. am aben kacamakta yapıorum hsonalrı cmteı mutlaka alkol alıyorum 3 kadeh.. ama ıste onuda dengelemeye calsıorum bı sekılde... bol su içerek alkolu atmay acalsııyroum vucudumdan..

anladım kaçamakla bile 4,5 süper bencebende zaten 5 hedefliyordum:44:tebrik ederim

ne gusel benım hıc ole olmadı :)))) direk ilk önce üstten kılo verıyorum sonra basenlerden sorunda oralarda zaten onun ıcınde haftada 3 4 aksam spor yapıyorum ..

siz bu şekilde ayda ortalama kaç kilo verdiniz arkadaşlar?yani 3 ay yetermi 15 kilo için?

hoşgeldin arkadaşımm
ben burada diyete başlayalı daha bir buçuk ay olmadı sanıyorum 7 kilonun üzerinde verdim ilk zamanlarda çok hızlı gitti kilolar sonrasında haftada bir kilo verdim geçen hafta dikkat etmedim sanırım 300 gr vermişim bu yüzdende detoks yaptım ondada bir günde 400 gr gitti bu hafta yine ilk haftalardaki gibi sıkı diyete başladım bakalım ilk haftalarda olduğu kadar verebilecekmiyim ama sana tavsiyem 1000 kalorinin altına düşme hatta 1200 den başlayıp kalorini yavaş yavaş 1000 e düşürürsen bence daha güzel kilo veririsin benim gibi takılıp kalmaya bilirsin
airlikfeer -

ufff ufff artık sıkıldım ben diyetten yaa

hişşştt sakın birdaha duymamyım ne kaldı ki şunun şurasında neredeyse hedefine gelmişsin güzel şeyler düşün örneğin güzel güzel elbiseler , bir yerlerde birileriyle otururken oranın buranın taşmaması, göbeğim çıkmasın diye nefesini tutmanın gerekmediği, ne giyersen giy yakıştığını, aynadaki sana bakıp uff be diyeceğin bir kaç hafta sonrasını düşün :97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…