çok sevindim canım bir problem olmamasına :)
listen de çok güzel bu arada her zamanki gibi :)
kızlar çoğumuz haftasonu rehaviten kapılmaşız. benim de geçen haftalarda yaptığım gibi. haftasonu yemek yapmaya ve yemeye daha çok vakit olduğu için kaçamaklar artıyor. bu yüzden benim bir önerim var. günlük ortalama 1000 kalori almanız gerekiyorsa, haftaiçi 950 alıp alıp haftasonu 1150 kadar çıkabilirsiniz bence. böylece haftalık olarak dengelenmiş olur, hem de bu kaçamaklardan sonra vicdan azabı çekmezsiniz. denemeye değebilir :) ben de hafta içi 1250, haftasonu 1350 falan almayı düşünüyorum. kaçamakları tolere edecek pay bırakmazsak sonra çok vicdan azabı çekiyoruz :)
bu hafta çok daha iyi olacak hepimiz için umarım.
hayıırr durmak yok yola devam canım benımm sıkılma pes etme, ne kadar oldu sen baslıyalı ben ılk once karbonhıdrat dıyetıyle basladım yoplam 1 ay oldu benım dıyet seruvenım ama nisan sonuna kadar devam edıcem her ay 3 4 kg versem yeterr cok sıkmadan rahat rahat devam edıcem...
bunu bende yapayım yarın.ben kabak severim ama eşim tencere yemeğini sevmiyor kabağınsadece dolmasını yiyor o kadar bu börek gibi bişeyse sanırım yer gibi:44:çok kalorilide değilse benim içinde iyi olur canım sen bundan kaç kalori olarak hesaplıyosun?mesela 1 tane yesem yani yarım kabak?
kizlar sizlere bir sorum olcak sevgililer gunune paket gondermistim ayin 11de hala ulasmadi bugun 17 gun oldu sanliurfaya askeriyeye gondermistim sizce ne yapabilirim nerde oldugunu ogrenmek icin arayabilicegim tel nosu biliormusunuz netten barkod numarasini girerek baktim istanbul avp yakasinda torbaya eklendi yazio ayin 22de ama 6 gun oldu daha hala ses yokkk yardim edinn
sevgilim_bende görmemişim tatlım bence sana en yakın postaneye gidip sor bi an önce şoktan elinde olması gerekiyordu çünkü
keşke kargo ile yollasa idin oda alırdı hafta sonu kargodanben de mektup yollamayı düşünüyorum postane ile ama sevgiliminki bana ulaştı oda ulaşır herhalde
sanırım sorun yakın bir postane olmaması. türkiyede yaşamıyor
bende patlamış mısırı biraz daha fazla yedim =( 65 gr lık paket ikimize kalınca sadece arkadaşla o da yavaş yer çoğunu ben yedim yaklaşık 40-50 gr kadarını bile yemiş olabilirim =( 1 tane de yulaflı bisküvi götürdüm biraz önce 1200 ü buldum bugün yani =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?