insan neti falan unutuyor öyle uzun süreli ayrılıklardan sonra. ne güzel özlüyorsunuz birbirnizi :)
bu arada yazdığın mesajı yeni gördüm canım. tartı konusunu hiç dert etme. artık kas kütlen artıyor ve kilon değişmiyordur. ama daha sıkı duruyorsundur. hatırladığım kadarıyla kilo fazlan da çok değil. sarkmış bir 38 beden olacağına sımsıkı bir 40 beden daha tercih edilir bence :)
Evet canım aynen oyle net de neymıs durumuna geldım
mecburı 7 aylık ayrılıktan sonra...
Galıba canım annem de oyle dıyor sıkılastın dıyor bakalım hayırlısı kaldırayım su tartıyı sınır ettı cunku benıİşin garıbı ben hala s beden gıyıyorum
Bunyemın kaldırdıgı kılo bellı ınan ıstedıgın kıloya gelınce aldıgın 3 kılo bıle sana da 30 kılo kadar cok gelcek anam ben nasıl o kılodaymıısın dıyeceksın ve o gunlere gelecegınden hıc supem yok...
bencede cok haklısın kesınlıkle yag oranı cok onemlı.. bende cok cok az yag koyuyorum yemeklere evdekıler ısyan edıcekk:)))) yağsız yemek cok lezeetlı olmadıgı ıcın :)))
canım sen s beden giyiosun ve hala dert ediyorsun bnları öyle mi. hiç dertlenme canım. artık verecek yağdan kilon kalmamıştır. kas kütlern artıyor kesin, yağlar kasa dönüşerek. o yüzden tartı kıpırdamıyor muhtemelen. benim bir arkadaşım var aynı boyda olduğum. aylardır pilates yapıyor ve 65 kilo. ama sanırsın 55 kilo. aynı ağırlıktaki yağ kastan daha çok yer kapladığından (demir-pamuk örneğindeki gibi) bu kadar çabaya kesin kaslarını güçlendiriyorsun. ki bu çok iyi bir şey, kas kütlesi fazlalaştıkça vücut daha fazla kalori yakıyor.
bu arada bu beden konusu açılmışken bir şey sorayım canım hem sana hem diğer arkadaşlara. 1.60 boyunda 69-68 kilo biri kaç beden giyer? 44- 46 falan mı? alt beden üst beden farkeder biliyorum ama ortalama bir cevap istiyorum.
yağsız yemeklerin lezzetsiz olmadığına takılmıyorum. aksine çok yağlı yemeklerin hiç lezzetli olmadığını düşünüyorum. yarım kilo taze fasülyeyi ya da ıspanağı 1 tatlı kaşığı yağ koymak benim için normal miktardır.
bende o boylardayım ve 61 kiloya kadar çıktım ama 38 giyiyorum hatta büyük kalıplı kıyafetse 36da oluyor bana.44-46 bence büyük gelir.helede sıkı bir vücudu varsa
canım kıyafetin kalıbına görede değişir ama bence 42 beden olur o kişiye.
yağsız yemeklerin lezzetsiz olmadığına takılmıyorum. aksine çok yağlı yemeklerin hiç lezzetli olmadığını düşünüyorum. yarım kilo taze fasülyeyi ya da ıspanağı 1 tatlı kaşığı yağ koymak benim için normal miktardır.
çok teşekkürler canım. çok sevindim buna. kendime hedef koydum, temmuz başına kadar o kiloya ineceğim. ve yakında gidip 42 beden bir elbise alacağım motivasyon için :)
çok teşekkürler canım. çok sevindim buna. kendime hedef koydum, temmuz başına kadar o kiloya ineceğim. ve yakında gidip 42 beden bir elbise alacağım motivasyon için :)
canım benım boyum 170 kg 78 hatta 80 e kadar cıkmsıtım 2 yıl oncesınde ozamanalrda 42 gıyıyordum.. suanda 71 kgum gecen cuma oleydım yanı :)) 40-42 gıyıyorum arada kalmıs durumda alt bedenım .. ust beden olrak 38 ...
canım benım boyum 170 kg 78 hatta 80 e kadar cıkmsıtım 2 yıl oncesınde ozamanalrda 42 gıyıyordum.. suanda 71 kgum gecen cuma oleydım yanı :)) 40-42 gıyıyorum arada kalmıs durumda alt bedenım .. ust beden olrak 38 ...
inşallah hedefine ulaşırsın moral olur sana canımsonra bakarsın bu moralle 38lere kadar inersin
çok teşekkür ederim bu bilgi için canım. inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız en kısa zamanda.
inşallah canım. temmuzun 9unda düğünüm var, o zamana kadar hızlı verip sonra yavaş yavaş, sıkılaşarak vermeyi istiyorum. inşallah inerim 38e. hepimiz ineriz istediğimiz bedene kiloya inşallah.
çok şanslısın canım keşke benim boyumda 170 olsaydı:97:kilo gelip gidiyor ama insan boyunu değiştiremiyor maalesefyani en azından doğal yöntemlerler değiştiremiyor
ewet ıyıkı uzunum gercekteenn.. en zından kılo aldıgımda kurtaırıyorum boydan :)) buda benım kendımı kandırma yontemımm :)))))
çok teşekkür ederim bu bilgi için canım. inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız en kısa zamanda.
inşallah canım. temmuzun 9unda düğünüm var, o zamana kadar hızlı verip sonra yavaş yavaş, sıkılaşarak vermeyi istiyorum. inşallah inerim 38e. hepimiz ineriz istediğimiz bedene kiloya inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?