yok yok kendini kandırma bu şekilde.sen şunu düşün yaza kadar bütün fazlalıklarını vermişsin ince uzun salına salına geziyorsunher kıyafeti çok iyi taşıyorsun
temmuzun 9una daha çok var canım bu azimle verirsin fıstık gibide gelin olursun merak etmezaten öyle güzel gelinlikler varki en 2 beden daha ince gösteriyolar bazıları.38_40 bedenle böyle bir gelinlik seçsen 36 gibi durursun içinde merak etme
canım sen s beden giyiosun ve hala dert ediyorsun bnları öyle mi. hiç dertlenme canım. artık verecek yağdan kilon kalmamıştır. kas kütlern artıyor kesin, yağlar kasa dönüşerek. o yüzden tartı kıpırdamıyor muhtemelen. benim bir arkadaşım var aynı boyda olduğum. aylardır pilates yapıyor ve 65 kilo. ama sanırsın 55 kilo. aynı ağırlıktaki yağ kastan daha çok yer kapladığından (demir-pamuk örneğindeki gibi) bu kadar çabaya kesin kaslarını güçlendiriyorsun. ki bu çok iyi bir şey, kas kütlesi fazlalaştıkça vücut daha fazla kalori yakıyor.
bu arada bu beden konusu açılmışken bir şey sorayım canım hem sana hem diğer arkadaşlara. 1.60 boyunda 69-68 kilo biri kaç beden giyer? 44- 46 falan mı? alt beden üst beden farkeder biliyorum ama ortalama bir cevap istiyorum.
Merhaba arkadaşlar çok trajik bi soru sorucam... cevabı da biliyorum aslındaben öğrenciyim (bahane) ve tartım yok benim istesem gayette alırım ama tartılmaktan çok korkuyorum moralim bozulur yapamam diye ben de başladım bu sisteme cumartesiden bu yana dikkat ediyorum 2 gündür de spor salonuna gidiyorum ama merak da ediyorum kilomu offffffffffffffffff napsam kiiiii
çok teşekkür ederim canım :)
Senin yazdıklarını okuyunca bır uzman yardımı almıscasına rahatlıyorum ınan...
Benı motıve ettıgın ıcın cok tesekkur ederım arkadasım...
Ayrıca 42 bedenden fazla olacagını sanmam ...
Canım temmuz ayına kadar çok zaman var, bu azimle devam edersen istediğin kiloda olur, istediğin gelinliği de giyerek salınırsın seni izleyenlerin önünde :) Ben senin başaracağına inanıyorum
Hanımlara katılıyorum, genel olarak o boy ve kilodaki biri 42 beden giyer bence de.
Benim boyum da 1.69 gibi bir şey, şu an 77 kiloyum ve 42 beden giyiyorum.
sen de 42 beden dedin ya içim rahatladı. yaz sezonu açılsın hemen kendime güzel bir 42 beden elbise alacağım :)
canım bu arada listen çok iyi. fındık belki çok olduğundan bağırsak problemi çıkarabilir ama yağlı tohum her zaman iyidir. işlenmiş gıdalardan tamamen arınabilsek keşke.
kızlarr 1 porsiyon köftee kaç adet yapar ?
tşk ederim :)) oda heralde 300-350 arası kalori yapr çokmuş uff(( akşam dısarda olucam ve ne yıyeccegımı bılmıyorum
akşama pilav ve kurufasulye varmış şimdi 1 kaşık pilav kaç kalori olurki ben yeşil çaynda çok faydasını görüyorum
Rica ederim :)
1 porsiyon köfte ortalama 250 kalori yapıyor canım.
Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin bence, tertemiz kalori
uuwwhh ozaman tekrar tşk ederımm rahat rahat yıyebılırımm :)))))
Afiyet olsun canım.Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?