ay sendemi mersinlisin yoksabenim memleket mersin bol domates soslu sarımsaklı köfteye 1000 kalori bile olsa asla hayır diyemem ben ya
bu arada kızlar sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartılmak olduçünkü bugün 1 haftam bitti.ve 61.400 düm bugün 60.400 çıktım.yani 1 haftada 1 kilo gitmiş:44:
aaaa canım benim de memleket mersin, ne guzel yaa hemşeriymişiz :) Valla benimki annemin yaptıgının yanında 0 kalori gibi bi seydir, yani benimki biraz çakması oldu aslında :) Aslında vardır 1000 kalori 1 porsiyonu. Bu arada tebrikler canım ne guzel haftada 1 kilo vermişsin. Insallah devamı da gelir. Benim malesef durdu gibi bi seyGram gram veriyorum. Asıl zorlu kilolara geldim, hep bu kilomda vazgeciyorum, tekrar basa sarıyorum. Ama insallah bu sefer olucak kararlıyım.
Bu arada yeni gelen arkadaslar da olmus, hosgeldiniz hepinizz.
Bugun de 950 kalori aldım kızlar, kaçamağım yok sayılır küçüçük bir bitter dışında. Kalan zamanda bi de süt ve yeşil çay içerim kapatırım günü.
1983 Selam canım
Ya burdayım da yazamıyorum ya yoğunluktan...
Şu aralar 24 saat az gelıyor
Yoruldum...
Ara ara takıp edıyorum sızlerı...
Masallah cok guzel ılerlıyorsun sen...
Benı sorarsanız kılo hala aynı fakat ıncelme devam edıyor
canım evet benim pc bu sayfada hep açık , kızımı uyuttum, çamaşır astım oyuncakları topladım geldim topik hemen ilerlemiş ne güzel bende seviyorum hepinizi kalp kalbe karşıdırburadaki samimiyet çok güzel herkes aynı şeyin mücadelesinde ve yardım sever bende hepinizi çok çok seviyorum :13:
evet canım ya ne güzel gurbetlikte sanalda da olsa hemşerimi bulmak hoşuma gitti vallaevet benim ilk haftam henüz umarım devamıda böyle gelir.senin sonlara gelmende etkisi vardır canım zaten vücut zorlarmış ama pes etmezsen amacına ulaşacaksın tatlım merak etme sadece biraz sabır ben çok güzel yaparım aslında o köfteyi ama çok uğraştırıyor özellikle yoğurma işlemine üşeniyorum ama aklıma gelmişken bu hafta sonu bende yapayım bari
Selam kızlar, iste benim yediklerim...Bana fazla geldi ama 1.gunum cok da sıkmak istemiyorum kendimi ilk gunlerden, yorumlarınızı bekliyorum
Kahvaltı 255 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
bahçıvan - light taze kaşar peyniri 30 gr. 75 cal.
zeytin (siyah) 30 gr. 60 cal.
İlk Ara Ogun 144 cal.
danone activia probiyotik yoğurt - çilekli 100 gr. 99 cal.
ceviz 2 ad. 45 cal.
yeşil çay - şekersiz 1 kupa 0 cal.
Öğle Yemeği 279 cal.
domates çorbası (su ile) 1 por. 85 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
karabuğday 40 gr. 136 cal.
İkinci Ara Öğün 230 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
süt (yağsız) - inek 1 bard. 70 cal.
Akşam Yemeği 351 cal.
domates çorbası (su ile) 0.5 por. 42 cal.
kapuska - kıymalı 0.5 por. 95 cal.
karabuğday 35 gr. 119 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
TOPLAM KALORİ 1259 cal.
Not: Sabah Leslieyle 4 mil yuruyus (56 dak)+Aksam (1 saat) Callanetics
1983 -
Alıntı serapkayra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
canım evet benim pc bu sayfada hep açık , kızımı uyuttum, çamaşır astım oyuncakları topladım geldim topik hemen ilerlemiş ne güzel bende seviyorum hepinizi kalp kalbe karşıdır buradaki samimiyet çok güzel herkes aynı şeyin mücadelesinde ve yardım sever bende hepinizi çok çok seviyorum
bazen diyorum burayı birkaç ay önce keşfetseydim keşke. o kadar etkilisiniz ki hayatımda. neyse bundan sonrası da büyük nimet :)
yalnız sen yakında ayrılırsın aramızdan, verecek kilon kalmayacak çünkü :) koruma sürecinde de yanımızda ol, özletme çok kendini :)
iyi akşamlar kızlar bende yarından itibaren aranızda olucam inşallah...kabul ederseniz tabiki68 kiloyla baslıycam kalori sayarak yemeye ve sporda yapıyorum..gelişmeleri bende burda paylaşmak istiyorum...sevgilerrrrr
evet canım yaa ben de cok sevindimyuppii hadi bakalım mersinli fıstıklar nasıl oluyormus gosterelim herkeşlere :82:
Ya bu arada kızlar beni şu son bikaç gündür özellikle, akşamları bi kriz alıyor, özellikle meyve krizi. Önceden tatlı, abur cubur krizim tutardı. Şimdi çok şükür hiç canım istemiyor ama şimdi de tuhaf bi durumdayım. Canım bi şeyler istiyor ama ne yemem gerektigini bilemiyorum. Belki şu dindirir diye diye en son yazdığım listenin üstüne bir parça lor ve beyaz peynir, 2 de elma yedim. Bi de tarçınlı sıcak süt içtim. Şimdi yatmaya yakın yatıştı bu isteğim. Ama akşam geç saatte yedigim icin bana kilo olarak geri dönecek gibi geliyor. Kilo da veremeyince strest de yaptım sanırım
iyi akşamlar kızlar bende yarından itibaren aranızda olucam inşallah...kabul ederseniz tabiki68 kiloyla baslıycam kalori sayarak yemeye ve sporda yapıyorum..gelişmeleri bende burda paylaşmak istiyorum...sevgilerrrrr
Selam kızlar, iste benim yediklerim...Bana fazla geldi ama 1.gunum cok da sıkmak istemiyorum kendimi ilk gunlerden, yorumlarınızı bekliyorum
Kahvaltı 255 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
bahçıvan - light taze kaşar peyniri 30 gr. 75 cal.
zeytin (siyah) 30 gr. 60 cal.
İlk Ara Ogun 144 cal.
danone activia probiyotik yoğurt - çilekli 100 gr. 99 cal.
ceviz 2 ad. 45 cal.
Öğle Yemeği 279 cal.
domates çorbası (su ile) 1 por. 85 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
karabuğday 40 gr. 136 cal.
İkinci Ara Öğün 230 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
süt (yağsız) - inek 1 bard. 70 cal.
Akşam Yemeği 351 cal.
domates çorbası (su ile) 0.5 por. 42 cal.
kapuska - kıymalı 0.5 por. 95 cal.
karabuğday 35 gr. 119 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
TOPLAM KALORİ 1259 cal.
Not: Sabah Leslieyle 4 mil yuruyus (56 dak)+Aksam (1 saat) Callanetics
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?