merhaba kizlar dun aksam deli oldum gozum doymadi bir turlu aksama kadar 790 kal filan olmustu aksamda bir tost ezogelin corbasi bir kase ve 1 adet izgara et yedim yarim ekmekle 1300leri buldum galiba dun bugun ise menum:
Elma 1 ADET 60
Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Izgara Tavuk Baget 2 ADET 66
[4] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[5] Helva 5 GRAM 31
[6] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5
toplam:410 ogle yemeginden sonraki kal.
aksam yemegi ve ara ogunlerimle 1000 e tamamlamayi dusunuorum:96:
afiyet olsun tatlım bugün bol bol peynir yemişsin maşallah.bende çok severim helede kaşarı ama gerçekten çok kalorili şu kaşar yaama hafta sonu omlet yaptım üstünede bolca kaşar rendeledim ımmm hepsini yedim valla
tatlım sende çok güzel şeyler yemişsin ve oldukçada düşük kalorili çıkmış listenvalla süper hem bu kadar lezzetli hemde az kalorili akşama daha 600 kalorin varmış
merhaba kizlar dun aksam deli oldum gozum doymadi bir turlu aksama kadar 790 kal filan olmustu aksamda bir tost ezogelin corbasi bir kase ve 1 adet izgara et yedim yarim ekmekle 1300leri buldum galiba dun bugun ise menum:
Elma 1 ADET 60
Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Izgara Tavuk Baget 2 ADET 66
[4] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[5] Helva 5 GRAM 31
[6] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5
toplam:410 ogle yemeginden sonraki kal.
aksam yemegi ve ara ogunlerimle 1000 e tamamlamayi dusunuorum:96:
bence cok basarııllı :)) benımde canım gunlerdır un helvası cekıyorrr .. ama mart ayında cok sıkı tutcamm yemek olayını 3 4 kılo vermem lazım kesınlıkle...
ooo bugün menüler harika kızlar bravoumarım akşama kadar kaçamaklarınız olmaz listelere sadık kalınır yoksaa
buda benim listem yemeğimi yaptım daha yemedim 6 gibi yer sonrada spora çıkarım ondan sonrasında sadece 1 portakal hakkım var sonrasında da yeşilçay form çayı falan içerim
KAHVALTI
domates 1 ad. 14 cal.
maydanoz 10 gr. 4 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 30 gr. 97 cal.
zeytin (siyah) 15 gr. 30 cal.
süt (tam yağlı) - inek 200 gr. 124 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.
1. ARA ÖĞÜN
lahana çorbası 0.5 por. 25 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
poğaça 1 ad. 180 cal.
diet kola 1 bard. 1 cal.
2. ARA ÖĞÜN
yeşil çay - şekersiz 1 kupa 0 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
tavuk göğsü (haşlanmış) 50 gr. 75 cal.
mantar güveç 0.5 por. 95 cal.
çavdar ekmeği 2 dilim 126 cal.
salata 40 cal
portakal 1 ad. 50 cal.
toplam ________1041 cal.
mantarlı tavuk sote yaptım ama onu bulamadığımdan bu şekilde hesaplattım az yağ koydum kalorisi 100 ü geçmez sanırım ...
afiyet olsun canım.geçen hafta mantarlı tavuk sote vardı menümde bende mantar sotenin kalorisine tavuğu ekleyip öyle hesaplamıştım:44:
1983 cok tesekkur ederim canım, harikasın
Not: Sana msj atamadım burdan yazdım
rica ederim canım :)
kızlar bu arada bir adet marul yaprağı en içteyse 1 kalori, en dıştaysa 5 kaloriymiş. iki yaprak roka da sadece 1 kaloriymiş.
Başlık epey ilerlemiş, hepiniz harikasınız hanımlar :)
Ben bu aralar istediğim gibi diyet yapamıyorum, nefsimle mücadele evresindeyim :101:
Bugün yediklerimde bir abartı yok şu ana kadar ama yine de beğenmiyorum, içimde bir yerlerde her an ortaya çıkmaya hazır bir yemek canavarının olduğunu hissediyorum :125:
Uzun zamandır böyle hissetmemiştim, öncelikle beynimi hazırlamam gerek sanırım :)
Hepinizi ilgiyle, merakla takip ediyorm.
Böyle güzel listelere aynen devam :109:
1 yaprak için 5 çok değilmiii, yada ben saçmalıyormuyum :)))))))))
şimdi ben kilotakibinden yapıyorum hesaplamalarımı hem böyle ayrıntılı oluyor ara öğünleride ayrıntılı anlaşılır şekilde yazabiliyorum ve burada da yayınladığım zaman daha anlaşılır oluyor ama orada ne tavuk sote nede mantar sote vardı aslında kilo takibinde daha çok yemek ayrıntısına girilmiş ama onlar yok senin hesaplamanda ne çıkmıştı ben doğrumu yaptım acaba :44:
canım kesin bir duygusal motivasyon zayıflığı söz konusu. geçen 10 gün boyunca ben de sorunlar yüzünden sürekli abarttım yemeyi. motivasyonunu ne bozuyorsa onun senden önemli olmadığını düşün. her şeyi bir kenara bırakırsak sağlığımız için devam ettirmeliyiz düzgün beslenmeyi. ve hiçbir şey toplamda senden, senin sağlığından önemli değil, unutma.
bu arada aydasu burada, serap burada. selam kızlar. şimdi çıkmam lazım ama ben bu forumdaki siz, tüm arkadaşları çok seviyorum ya, iyi ki varsınız :)
uruz -
Başlık epey ilerlemiş, hepiniz harikasınız hanımlar :)
Ben bu aralar istediğim gibi diyet yapamıyorum, nefsimle mücadele evresindeyim
Bugün yediklerimde bir abartı yok şu ana kadar ama yine de beğenmiyorum, içimde bir yerlerde her an ortaya çıkmaya hazır bir yemek canavarının olduğunu hissediyorum
Uzun zamandır böyle hissetmemiştim, öncelikle beynimi hazırlamam gerek sanırım :)
Hepinizi ilgiyle, merakla takip ediyorm.
Böyle güzel listelere aynen devam
teşekkür ederim canım ben çok az yağ koydum mantarları sotelerken tavuğunda sadece göğüs kısmını ayrı olarak kendi suyunda kavurdum yağsız ve tuzsuz sonrada mantara ekledim bana göre tamamen light bir yemek oldumavis81 -
valla canım ben 250 kalori diye hesaplamışım onu ama belki fazladan birkaç kalori yazmışta olabilirim şuan hatırlıyamadım.ama mantar sotenin kalorisi var kalorisepetinde.çünkü ben bugün öğlen yedim mantar soteyi listemde de var 98 kalori olarak geçiyor üstüne tavuğuda ekleyip öyle hesaplayabilirsin
ooo bugün menüler harika kızlar bravoumarım akşama kadar kaçamaklarınız olmaz listelere sadık kalınır yoksaa
buda benim listem yemeğimi yaptım daha yemedim 6 gibi yer sonrada spora çıkarım ondan sonrasında sadece 1 portakal hakkım var sonrasında da yeşilçay form çayı falan içerim
KAHVALTI
çavdar ekmeği 1 dilim 63 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
maydanoz 10 gr. 4 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 30 gr. 97 cal.
zeytin (siyah) 15 gr. 30 cal.
süt (tam yağlı) - inek 200 gr. 124 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.
1. ARA ÖĞÜN
lahana çorbası 0.5 por. 25 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
poğaça 1 ad. 180 cal.
diet kola 1 bard. 1 cal.
2. ARA ÖĞÜN
yeşil çay - şekersiz 1 kupa 0 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
[1] Mantar Sote 0.5 PORSİYON 49 49
[2] Tavuk Sote 0.5 PORSİYON 115 115
[3] pirinç pilavı 30 gr kadar 50 cal
Toplam : 164 kal.
portakal 1 ad. 50 cal.
toplam ________1050 cal.
mantarlı tavuk sote yaptım ama onu bulamadığımdan bu şekilde hesaplattım az yağ koydum kalorisi 100 ü geçmez sanırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?